Politik

I den bedste mening men for hvem?

Folk spørger ofte hvordan kan det være årsagsopsøgende hypnoterapi ikke er mere udbredt når nu det er så godt og hvordan kan det være, at det offentlige ikke tilbyder det eller laver et sammenarbejde?
Jeg har tideligerer tilbudt læger et sammenarbejde men det interesserer dem ikke. De har ingen interesser i at miste penge ved at miste deres kunder/patienter, der er blevet helbredt når de i stedet, kan have mange faste løbende indtægtskilder.

På UCC skrives om 1,7 millioner kronisk lidende danskere. Og at sundhedssystemet bliver bedre.
Tja det er i hvert fald propaganda om noget er. Faktummet er, at sundhedssystemet, er blevet væsentligt forværret og det forsætter i samme retning.

Frederick har i næsten 20 år rejst jorden rundt, hjulpet mange kroniske og uhelbredelige syge til igen, at blive raske.
Han har hjulpet mange med kræft men en af dem hjalp han tilbage til livet. En dødsdømt mand med mere end 90 % kræft i leveren. Han skulle have hjælp med at gå bare 100 m. ud til bilen, to dage efter, at jeg havde hjulpet ham, var han ude, at gå hele eftermiddagen og 2 uger efter, blev han scannet og lægerne kunne ikke finde kræften. Alt personalet, var helt rundt på gulvet lægerne ”troede” ikke deres egne øjne. Og manden jeg havde hjulpet, sad bare der og grinede.

I alle de år jeg, har hjulpet alle disse mennesker, er der ikke en eneste læge eller forsker der har ringet til mig for, at hører nærmere om hvordan det lader sig gøre, at helbrede skizofreni, kræft, allergier og meget mere.
En politiker har e-mailet. Resten er ligeglade.
Der er heller Ikke en eneste inden for sundhedssystemet der har ringet og det sige lige som noget gør det ikke?
Oven i købet har jeg hjulpet en del ansatte fra sundhedssystemet men ingen ledere, er til at tale fornuft med. 

Der er ikke en eneste journalist der har fulgt op på en eneste ting af det jeg, har fortalt dem.
jeg har skrevet til stort set alle de største aviser og til TV. Hver gang en journalist skriver noget om kræftforskning i en avis. Så er det skrevet med hypnotisk forførelses teknikker som er aldeles uetiske, at anvende, synes du ikke?

Aviserne påstår, at nu er der lovende resultater og at ved den næste medicinske testfase, er det temmelig sikkert, at så vil det også klarer den sidste fase bla bla bla.
Det er alt sammen forøgelse af folks forventninger som er starten af en hypnotisk induktion. Og netop derfor er folk hoppet på den. Kunne du mærke dine forventninger og den efterfølgende skuffet hed? Det viser bare du er menneskelig.

Der vil aldrig opfindes en kræftmedicin som vil finde den ubevidste underbevidste årsag i personens underbevidsthed.
Industrien, forskerne, lægerne, politikkerne og journalisterne er rystet!
De ved, de vil tabe. Nogen af dem ved det men flere og flere vil finde ud af, at de ikke lever op til befolkningens forventninger og det vil de blive historisk kendte for.

Tidligere var det forbudt, at bestikke politikere. I dag heder det ikke bestikkelse men lobbyisme og så er det tilladt for politikerne og læger, at modtage kæmpe pengegaver fra firmaer der, er sig selv nærmest. De gør det helt åbent, de dokumenterer det og offentliggøre det, praler af det. Du kan læse om flere af dem i bogen ”Dødelig medicin og organiseret kriminalitet”. Dem der godkender medicinen der slår din mor, datter, hustru mv. ihjel.

Så hvis du undrer dig hvordan det kan være din mor, hustru osv. Ikke overlevede den medicinske kræft behandling så skal du bare følge pengene. Så vil du finde mere end et par politikere, læger, farmaceuter mv. der alle ikke interesserer sig for din mor men for alle de penge der kan malkes af hende via sundhedssystemet.
Og husk så næste gang du vil bestikke en politimand/embedsmand, at så heder det lobbyisme.

Uafhængig forsker professor Dr. med. Peter C. Gøtsche dokumenterer for årlige 600 milliarder $ medicinsk korruption i sin bog fra 2013 ” Dødelig medicin og organiseret kriminalitet”
En virkelig øjenåbner bog. Husk på når du læser den, at du efterfølgende siger til dig selv. Du har det godt på en hver måde. For bogen er skrevet som Peter C. Gøtsche udtaler sig som læge uden kendskab til det underbevidste sind.
Det skal dog siges, at han har udgivet endnu en bog der går direkte mod psykiatrien. Han er af den holdning, at 98 % af patienterne ikke bør medicineres.

Instruktør af hypnose, hypnoterapi og årsagsopsøgende hypnoterapi Jesper Frederick Carøe, har beskæftiget sig med og hjulpet talløse uhelbredelige siden år 2003 og er kendt for at fortælle sandheden.

Det er en illusion, at det danske retssystem er retfærdigt.

Bestil et foredrag og få alle dine spørgsmål besvaret af Frederick og hør hvilke sygdomme der i virkeligheden, er helbredelige.

Officiel ekspertviden afsløre sig selv.
Du kan være ganske overbevist om, at hver gang en inden for systemet står frem og siger, at han eller hun nu “tror”, “mener”, “har hørt”, “læst” eller nu er løsningen “muligvis” lige ved, at være der. Så har vedkommende absolut ingen faktuel viden om emnet. Hver gang du hører en såkaldt ekspert stå frem og der anvendes bare et af oven nævnte ord. Så betyder det vedkommende overhovedet intet kendskab har til emnet vedkommende taler om.

Hvis du stadig, har tillid til læger så har du endnu ikke forstået indholdet af denne tekst. Klart findes der læger der reder liv og sætter knogler sammen. Fint de kan det mekaniske. Og ja der findes også meget mere og det er netop pointen med dette indslag.

Siden midten af tresserne, er det videnskabeligt bevist, at vi kan ændre de genetiske koder. Har det ændret noget inden for sundheds systemet? NEJ ikke eneste ting. Stop! Jo der dyrkes hud i laboratorer, de arbejder med DNA og genetisk programmeringer. Ikke at de taler med generne som en årsagsopsøgende hypnoterapeut får sine klienter til at gøre via deres egne underbevidste sind.

Uden at vide noget om det, udtaler læger sig ofte om emner hvor de ingen viden har. Og de gør intet for at dygtiggøre sig herom.
Faktisk findes der to måder, at ændre de menneskelige generne og de fleste læger kender ikke til nogen af dem. Faktisk ”tror” de det ikke kan lade sig gøre. De videnskabelige beviser siger noget andet.

Tænk sig engang, der findes stadig mennesker, der siger de ikke “tror” på hypnose. Så “tror” de sikkert på lægerne eller julemanden!

Se mere under kapitlet hypnose.