U

Uddrivelse af ånder helbredt med hypnose og hypnoterapi. Ja det lyder nærmest som noget voodoo noget men det er det ikke. At være besat, er ikke nogen positiv oplevelse og typisk, er de besatte fyldt med angst og paranoia. Besættelse og skizofreni er to forskellige ting men har dog visse lighedspunkter. 
 
Der findes også forskellig opfattelse af betydningen af uddrivelsen af ånder og dæmoner.

Analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter hverken flyver på kosteskaft eller går ud i folks hjem og tænder stearinlys, vifter rundt med ørne fjer, ringer med klokker, slår på tromme i klædt lange sorte klæder iført hugtænder, snegle eller frølår. Det lader vi Shamanerne om.
Shamanerne anvender også hypnotiske teknikker og kender nogle af de mere simple gamle traditionelle medicinmænds metaforiske hypnotiske teknikker. Hvilket indgår i uddannelsen som analyserende årsagsfindende hypnoterapeut, at vide altså hypnoseteknikkerne.
– men – hvis personen føler sig besat af ånder eller dæmoner. Så hjælper analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter når de kender og behersker skizofrenifri metoden, jeg har udviklet.


Ufrivillig barnløshed
helbredt med hypnose, hypnoterapi og analyserende årsagsfindende hypnoterapi. 


Utroskab
stoppet efter hypnose og hypnoterapi.
Først og fremmest, vil jeg lige sige, at al seksualitet, er individuelt og en hvilken som helst seksualitet typisk, er hurtig, at forandre til den seksualitet du gerne vil have i stedet. 
Programmeringen af, at have nye seksuelle partnere hele tiden, er ikke hensigtsmæssigt mm. at ens faste partner også synes det er fint. 
Hvis din partner derimod ikke synes det er i orden og du gerne, vil respekterer din partners ønske, at i sammen lever monogamt. Så vil jeg hurtigt hjælpe dig til at finde det underliggende mentale program og guide dig til selv, at foretage de aftalte opdateringer.