Fremtidens sundhedsklinikker

I udlandet findes allerede klinikker hvor der tages afstand fra alt det medicinske de danske hospitaler stadig praktiserer.

Det er egentligt meget ironisk, at superhospitalerne i Danmark endnu ikke står færdige samtidigt med at den nyeste videnskab, helt affægter WHO’s forældet og afsporet handlingsmønstrer som i øvrigt stadig fortier bivirkningerne af deres egne behandlingsanbefalinger.

Klinikkerne har deres egne sterile laboratoriums hvor de massekopierer patienternes egne MSC celler (Mesenchymal Stem Cells) de herefter får intravenøst og indsprøjtet til at heale sig selv. På mange måder minder det om hvad vi analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter gør når vi hjælper vores klienter til at finde årsagerne og aktiverer deres immunforsvar. Forskellen er, 1. at vi finder årsagerne og løser alle de menneskelige biologiske programmeringer i klienternes biologiske computere i de menneskelige biologiske robotter. 2. så forsvinder sporene i hjernen eftersom programmeringerne er slettet. De fleste sygdomme og en del tilstande, vil blive helt helbredte. Dog er der visse situationer, vi ikke vil se bort fra, da den nyeste stamcellebehandling, har vist så mange vidunderlige resultater, at vi nu helt accepterer brugen af ens egne stamceller til eksempelvis give lame mennesker fuld førlighed tilbage, autistiske børn uden sprog taler, ms healer og en meget lang række andre diagnoser som cancer, covid19 bla bla bla. Nej ikke bla bla bla men virkeligt et kvantespring i helingens navn. Bivirkningerne ved stamcelleterapi, er, at årsagerne ikke vil blive fundet præcist som alle andre tidligere symptombehandlinger ignorere de dem og netop derfor er det tværfaglige sammenarbejde så effektivt vigtigt.
På de nye klinikker, findes der altså ortopæder der er eksperter i vores knogler og de dygtigste af dem, har mange års erfaringer i micro-kirurgi og også i anvendelsen af hvidplasma. Dvs. at de nye klinikkers optimale behandlingstilbud også vil inkluderer analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Nogle ekstra bivirkninger som også er positive, er, at meget gamle der lider af alle gammelsymptomerne med multisvigt af organer og led, bliver helt symptomfrie med ny anden ungdom. En behandling lige nu koster mellem 10.000$ og 30.000$. det vil naturligvis blive meget billigere når den ”naturlige” behandling, bliver lovlig i Europa og hospitalerne er blevet lukket.
Se linket til stamcelleterapi i Panama som er et af de kun 4 steder i verden hvor denne metode er lovlig. https://www.youtube.com/watch?v=f9O3Lyz8qw0