Askepot syndrom

Sandheden er hvad vi siger den er!

Du ved godt, at der er nogle ting man bare ikke må sige eller tale om selv om det er noget mere eller mindre alle kender til – men hvordan kan det egentligt være, har du nogen sinde spurgt dig selv om det?
Nu får du svaret på det med flere eksempler på hvordan det kan være.

Når du forstår den virkelige betydning af Askepot syndromet så forstår du også hvordan det kan være, at der findes så mange ting folk gør af solidaritet selvom det strider mod al sund fornuft i DIT daglige liv.

Askepot syndromet er altså meget mere aktuelt end som så.
Askepotsyndromet blev kendt ved et eksperiment hvor 7 personer udtrykte deres mening om længderne af tre streger og overbevisende konkluderer, at de var lige lange selv om en af dem tydeligvis, var kortere end de to andre.
Den ottende person, var den virkelige forsøgsperson og kendte de 7 personers holdninger men var ikke klar over, at de andre, havde aftalt, at sige stregerne var lige lange. Så selv om den ottende person tydeligvis selv kunne se den ene streg var kortere end de to andre. Så valgte den ottende person af solidaritet og af angst for at stå alene, at sige det samme som de 7 andre – men følte sig efterfølgende ikke godt tilpas.

De få forsøgspersoner der vælger, at sige deres mening om den kortere streg føler sig ofte heller ikke godt tilpas ved ikke at være solidarisk selv om de har sagt sandheden.
Kun ganske få, er absolut ligeglade hvad andre tænker, siger og hvilke meninger om dem.

Så konklusionen er, at de fleste mennesker, er bange for at stå op mod flertallet uanset hvad de ”tror” og beslutter sig for. Hvilket er bevis på deres dyriske primitive flok adfærdsholdninger som eksempelvis den offentlige administration i virkeligheden er.
Den offentlige administration, er styret af solidaritet frem for rationalitet og logik eller med klar tekst en hver mangel på sund fornuft.

Sandheden er hvad de siger den er og det de siger, er styret af lobby konfliktorienteret interesser i dag kaldet interessegrupper eftersom ordet lobbyist nu er almindeligt kendt som værende en der bestikker embedsfolk, politikere, læger, psykiatere mv. Interessegrupper lyder mindre korrupt mens lobbyismen, er endnu mere udbredt.

Solidaritet koster mange mennesker og dyr livet hvert år.

De fleste mennesker, er medlemmer af en eller anden slags faggruppe og ofte, er det lige meget hvilke beslutninger ledelserne tage. Så støtter medlemmerne op omkring beslutningerne pga. af angst for ikke at tilhører solidaritetsgruppen, miste deres job, deres hus, lejlighed ikke at kunne betale deres studielån, huset mv. de næste 30 år. Det er det de er bange for og så er det lige meget hvor tåbelige eller gode beslutninger ledelserne tager. Folk ”tror” de frasiger sig deres ansvar ved ikke at tænke sig om.
Får vil ganske enkelt tilhører fåreflokken og føres af deres vædder. Se mere om ”Millgram eksperimentet” i hvordan autoriteter får fornuftige mennesker til det mest absurde og perverse man som menneske, kan forestille sig. Kun få mennesker siger fra, resten gør som de får besked på.

Sygevæsenet manipulerer folk til at være solidariske. Dvs. at massevis af mennesker støtter dissideret tåbelige beslutninger fordi folk, er bange for at stå ude for fællesskabet.
Følelsen af angst, er den egentlige manipulatorer som er skyld i et sygt sygehusvæsen.

Indiskutabelt ved vi, at langt de fleste sygdomme, er psykisk betinget. Epigenetikere hævder, at alle sygdomme er nocebo effekter, altså psykisk betinget. Alle verdens piller og alle symptombehandlingerne som det offentlige tilbyder, kan ikke finde en eneste ubevidste underbevidste mentale årsag til noget som helst, således at patienterne, ville bliver raske. Det er alt sammen blevet bevist igen og igen. Det er derfor de kalder så mange symptomer for uhelbredelige sygdomme. Jeg kalder dem (u)helbredelige nocebo symptomer. Desuden er det bevist hvad der fungerer og hvordan det kan være, kun det fungerer.

Altså en hver mangel på sund fornuft og et stærkt solidarisk sammenhold af tåbelige beslutninger.
Indiskutabelt ved vi, at den dokumenteret medicinske videnskab, har fejlet igen og igen og vi ved også at den eneste måde, at opsøge de egentlige programmeringer og ændre dem, er ved analyserende årsagsfindende hypnoterapi men pga. folks Askepot syndromer, holder de fast i de videnskabelige dokumenteret fiaskoer. Man saver jo ikke grene over man selv sidder på.

Se nu bare kræftbehandlingerne der er gentagelser af hvad de allerede har ”prøvet”.
Sandheden er, at kræft er selvskabt og det har intet med hvor mange smøger du har røget men med din angst og ked af det hed, at gøre. Typisk har den kræftramte oplevet noget traumatisk som derefter inden for typisk nogle uger til 5 år, har udløst cancer programmet i deres egen bio-logiske-computer altså deres underbevidste sind.

Askepotsyndromet holder de resultatløse behandlinger i live trods deres endeløse fiaskoer.
Så med klare ord, holder solidariteten den resultatløse medicinske kræftbehandling i live fordi ingen ”tør”, sige hvad der er fuldstændigt logisk, klart og tydeligt for enhver der ser analogien. Og whistleblowers der fortæller sandhederne, bliver chikaneret af offentlige instanser der tydeligvis, har valgt den solidariske side frem for sandheden. Denne hjemmesider har indtil flere afsnit som stadig er censureret i Canada og sidst jeg prøvede Microsofts søgemaskine fandtes min hjemmeside ikke.

Så har du selverkendelse nok til at indrømme over for dig selv, at du ikke tør have din egen mening?

Eller er du en af de få uden Askepot syndromet der ikke tilhører fåreflokken af solidaritet med meninger og holdninger om ting du ikke ved noget om men ”tror” du ved noget om eller har meninger om, så har også du Askepotsyndromet.

Så hvis du, vil indrømme over for dig selv, at ja du har meninger og holdninger om ting du faktisk ikke har forstand på og gerne vil ændre dig til at være angstfri og sige din mening også selvom du så vil gå imod flertallet så er du allerede på vej til at blive et bedre og tydeligvis mere end et intelligent væsen kaldet sundt menneske.