C

Civil ulydighed er et ekstrem valg du kan træffe som din moralske pligt.
Eksempelvis ved at demonstrer i mod urimelig magtmisbrug eller korruption.
Du kan nægte regeringens kreative urimelige krav ved ikke at betale skat, demonstrer lave oplysningskampagner om disse umoralske lovliggjorte forbrydelser på højeste plan.

I Danmark er det dokumenteret, at stort set alle sygdomme, er psykisk betinget.
I sundhedssystemet der er styret af farmaceuternes kreative lobbyister, er der ingen der arbejder med sindet. Og det er inklusiv landets neurologer, psykologer og psykiatere som udelukkende arbejder med lobbyisternes medicin, skadelig bestrålinger der efterfølgende forøger ricikoen for hver dag for slagtilfælde samt elektrochok der får patienterne til at glemme deres familier og nogle af dem dør af chokkene. De har absolut ingen funda-mental viden om sindets funktioner. De dokumenterer og fører statistikker over alle deres grusomheder uden at ændre deres metoder trods de videnskabelige beviser på, at alle deres metoder, er svindel og bedrag ændre de intet.

Alle i hele sundhedssystemet ignorer det vigtigste organ i mennesket.
Der er ingen der arbejder eller forstår hvordan det ubevidste i det underbevidste sind i underbevidstheden fungerer. Nej! Men de har da psykologer der forgæves arbejder med folks bevidste sind. Således er farmaceuterne sikret, at de vil forsætte med at sælge deres mediciner der skaber endnu flere bivirkninger end godt er.
Se kapitlet om forskellen på behandlingsmetoder.

Politikere fandt på et andet ord for bestikkelse nemlig lobbyisme og vupti var det pludseligt helt lovligt, at bestikke politikere og læger.
Lobbyisterne bestikker danske ministre til at træffe kreative valg der koste mange tusinde danskeres liv hvert år. De slår ca. 146 mennesker ihjel på landets hospitaler hver dag. De fleste skyldes deres ignorance af kræft er psykisk betinget. Så lægerne i stedet giver gift, bestråling samt at de amputerer dele af folk. På et læge studie undervises der ikke et minut om hvordan det vigtigste organ fungerer.
Så det er med fuld berettigelse, at kritiserer lægerne, farmaceuterne mv. og kalde dem for kvaksalvere og charlatans. Tidligere blev de dyppet i tjære og rullet i fjer. I Dag fører de sig frem på Tv med deres egne programmer hvor de manipulerer Tv-seerne med deres indoktrineringer og løgne. Laver store indsamlinger med nye smarte slogans trods beviserne taler sit tydelige sprog, at eksempelvis kræftforskningen er og har været forgæves samt, at de aldrig vil kunne finde en kur i mod kræft.

Politikere og lobbyisterne spiller solidaritets kortet i mod folket og så tør de ikke at gå i mod dem.
Så tænk dig lige om næste gang dine fagforeningsfolk kommer og meddeler dig noget. Hvad har de fået af lobbyisterne for at anbefale beslutninger der strider i mod en hver form for fornuft?
Træf dine egne logiske og rationelle valg.

Når 3 ud af 4 læger ikke vil tage i mod deres egen behandlinger hvis de får kræft, er det så rimeligt, at landets borgere, skal tage i mod den 114 årige dokumenteret resultatløse medicinske behandling folk dør af?
Vi ved indiskutabelt at kræft er psykiskbetinget og vi ved at den strukturerede medicinske forskning har eksisteret siden 1904 i Danmark. Vi ved de stadig laver de samme resultatløse eksperimenter igen og igen. Vi ved sundhedssystemets behandlingsmetoder er direkte skadelige pga. de fastholder behandlingerne de ved ikke fungerer pga. lobbyisme så er det på tide, at stå sammen mod landets læger, neurologer, psykiatere, psykologer, politikere samt lobbyisterne.

Gandhi og Nelson Mandela, er de to historisk mest berømte mennesker stort set alle kender eller har hørt om
for hvem det lykkedes, at ændre de pågældendes landenes regeringer til at bøje sig for fornuften.
I nyere tid 2013, Edward Snowden er den amerikanske efterretnings officer der forstår forskellen på moral og dobbelt moral. Han lækkede massevis af hemmeligt oplysninger til pressen for moralens skyld. Det var afgjort ikke for penge og rigdom eftersom han gav dokumenterne væk.

 

Cuttere
Cutter helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Cuttere er blevet modefænomen blandt mange teenager piger både i Danmark og Tyskland. Der findes på internettet cutterforums hvor de udveksler erfaringer om deres tvivl om de, er gode nok. De er gode nok de ved det bare ikke selv. Derfor er de kommet på den ide, at snitte i sig selv. Og vendt det til en tilfredsstillelse, at føle smerte.
Kort og godt er det blevet til en mani og manier, er programmeringer. Følelsen af tilfredsstillelsen, er jo bare en følelse. Årsagsopsøgende hypnoterapeuter finder hurtigt den underliggende følelse som, er begyndt langt tideligere end, da pigen begyndt, at cutte sig. Dvs. pigen selv har ingen bevidst viden om hvordan det kan være hun cutter sig. Hun har sikkert massere af teorier, meninger og holdninger men ikke sandheden.
Disse mange forums om psoriasis, hovedpiner, cuttere, sundhed, spørg lægen mv. er blevet rigtige hyggeklubber for de piger, tanter, læger der driver disse. De er fyldte med forslag der ikke er positive og de vil ikke formidle information der faktisk hjælper dem der vil hjælpes. Derimod føler folk sig typisk ikke særligt godt tilpas efter de har søgt information sådanne steder.
Meget ofte er disse piger meget dygtige altså intelligente men ofte ved de det ikke selv. De er endnu ikke blevet ledt til deres egen dybe indsigt.
Cuttere er en mild form for borderline.
Fredericks erfaringer med cuttere, er, at med mange, rækker en session men skal der to eller tre til så er der sandlig også, blevet rytter grundigt op i det underbevidste sind. Så er hun bare så cool og kan lære alt hvad hun vil meget let. Hun vil have en meget dyb forståelse af sig selv og andre og det er helt klart cool.

Tag kontakt og bliv cool.

Alle de ovenstående kapitler, er psykisk betinget og hvis du vil have helbredet / løst det som du føler symptomerne af.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485