C

Scrol alfabetisk ned til det du søger under bogstavet C.

Cancer er nocebo effekter. Bruce Lipton dokumenterede sygdom, er selvskab, kaldes ud fra et gammelt begreb, nocebo effekt også kaldet nocebo symptom.
Analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter, har typisk hjulpet mange mennesker fra mange slags Cancertyper. Des længere vi har været i den hypnotiske branche des flere, har vi hjulpet. Der er dog forskel på fodboldspillere og derfor også hypnoterapeuter.
Sommetider har folk ikke fået en cancer diagnose og vil have hjælp med andre ting. Men eftersom jeg hjælper med alt i en og samme session på alle livets hylder, kan der hvis cancer er til stede, komme til at lugte ekstrem kraftigt af cancer. Når den/de underliggende årsager, er fundet og løst, frigives cancerlugten.

Alle signalerne kroppen producerer, er i virkeligheden logisk nok skabt af sindet. Alt hvad der foregår i og på hele den menneskelige organisme, er 100 % styret af de ubevidste mentale programmeringer i folks underbevidste sind.
Absolut alt hvad du tænker, siger, foretager dig bevidst som ubevidst, er 100% styret af dit ubevidste i dit underbevidste sind. Selv den mindste lille tanke, er en adfærd. Et cancer symptom, er også en adfærd der skyldes en ubevidst mental programmering. Logisk!

Derfor ser jeg, at Cancer i virkeligheden, er et sundhedstegn der indikerer, at immunsystemet fungerer perfekt.
Dit immunforsvar, er et navngivet ord der i virkeligheden dækker over en meget bredere betydning.
Ved at udsende ubevidste cancersignaler/nocebo kommunikationer, blive det bevidste sind opmærksom på noget mentalt ikke er i balance.
Det er typisk efter en traumatisk oplevelse, at sukkersyge, Cancer og mange andre mere seriøse nocebo symptomer begyndte, at dukke op. Altså ofte efter at have mistet en eller flere venner, familie, kollegaer, hunde, heste, katte mv.
Behandlingen imod Cancer, er typisk meget hurtig og ofte meget simpel så længe personen ikke er begyndt, at blive for senil eller har ventet for længe kombineret med en høj alder eller at hvis der er en mørk side/selvdestruktiv side, er det ikke sikkert, at processen, kan vendes. Dog vil jeg sige, at mine egne erfaringer gennem næsten 20 år, er det kun sket nogle få gange, at vi ikke kunne vende situationen.
Jeg vil sige det som det er. Sommetider, har personen ikke længere så stor livslyst tilbage og lader let den selvdestruktive del dominerer.
Et gammelt ordsprog om personligheder, siger, at du indeholder to ulve en god og en vred. Den du fodre vil vinde. Her kommer jeg så til partsterapiens genialitet. Det er med det bevidste sind muligt, at kommunikerer med mange dele men delenes oprindelse, kan ikke findes. Det kan udelukkende lade sig gøre via analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Passwordet til vores biologiske computere, er hypnose.
Cancer er lagret på en underliggende følelse som er begyndt meget tideligt i livet. Så tideligt at du ikke ved hvornår det var men i dit underbevidste sind, ligge alt hvad der er vigtigt frit fremme med alle detaljerne af nøjagtigt hvornår og hvad der nøjagtigt skete. Således at den underliggende oprindelige følelse, hurtigt vil blive fundet og frøet der dengang, blev sået i det underbevidste sind. Netop derfor er analyserende årsagsfindende hypnoterapi så genialt.

Så nu undrer det dig, at hvis det er så simpelt, hurtigt og effektivt, at det ikke for længst er blevet integreret i sundhedssystemet.
Sagen er den, at vi analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter ikke har nogen hensigter, at sammenarbejde med et så uhæderligt system. Faktisk er vi tilhængere af, at lukke helet sundhedssystemet, da det udelukkende eksisterer pga. lobbyisme og at patientsikkerhedsstyrelsen, er så korrupt. Tydeligvis er de ikke interesseret i dit helbred men hvor længe de kan malke dig så snart du er blevet indfanget og givet en diagnose.
Som grøn hypnoterapeut, skrev jeg til sundhedsministrene, aviser, Tv-stationerne, magasiner, læger mv.  indtil det gik op for mig hvor korrupt det danske sundhedssystem og patientsikkerhedsstyrelsen er. De er farvet af den farmaceutisklobbyagenda samt de er underlagt sundhedsministerens magt. Dvs. vores sikkerhedsorganer ikke længere arbejder for borgerene men for private og dem de i virkeligheden burde kontrollere, at de udfører deres pligter anstændigt. Hvilket er tydeligt for en hver, de ikke gør.
Så lige nu, har du indset, at Danmark, EU og alle de lande du indtil nu troede, var frie demokratiske lande i virkeligheden, er langt mere korrupte og langt mindre demokratiske end du forventede. Ingen af dem er demokratiske! De er nu alle autokratiske ulve i forklædte i fåreskin. Hvilket betyder, at politikerne og alle sikkerhedsorganerne, vil forsøge at opføre sig som en besættelsesmagt for helt, at fjerne vores allesammen sidste rettigheder. Dem selv inklusiv. Tale om at save grenen over de selv sidder på.

Det virker som alvorlige ord og det er det sandelig også.
Har vi ytringsfrihed eller ikke.
Alt jeg her har skrevet, er mine egne erfaringer og ifølge patientsikkerhedsstyrelsen ikke videnskabeligt dokumenteret.
Således er jeg nød til at frasige mig al ansvar herom selvom jeg har massere af erfaringer med at hjælpe mange til at blive raske fra mange forskelige slags cancere gennem de sidste næste 20 år.
Det passe i øvrigt ikke at det ikke er dokumenteret men patientsikkerhedsstyrelsen, er jo ikke længere til for nogen af os og vil derfor insisterer på, at det i Danmark ikke er dokumenteret.
Jeg er da villig til at dokumenterer det hele hvis der er nogle der vil lave en ph.d. Kan de jo kontakte mig. Jeg forventer 0 henvendelser herom. Så overrask mig.

Ofte stillet spørgsmål:
Er der nogle cancer typer der er lettere eller hurtigere, at helbrede?
Er cancer nocebo symptomer?
Er cancer psykisk betinget?
Kan cancer helbredes med hypnose?
Kan sygdomme helbredes med hypnose?
Kan alle hypnotiseres?

Først vil jeg pointerer, at jeg ikke helbreder nogen som helst andre end mig selv. Jeg guider mine klienter til selv, at helbrede dem selv. Mange cancer typer, bliver spontant helbredte mens andre tager nogle uger. Det afhænger af hvor store Cancertumorerne er og hvor de sidder. Alt i fordøjelsessystemet, bliver helbredt meget hurtigt, da celleudskiftningen i fordøjelsessystemet, er konstant. Alene i den tid du har brugt for at læse dette indslag, har sindet som styrer din krop ubevidst udskifter mange hundrede tusinder af celler.

 

Civil ulydighed er et ekstrem valg du kan træffe som din moralske pligt.
Eksempelvis ved at demonstrer i mod urimelig magtmisbrug eller korruption.
Du kan nægte regeringens kreative urimelige krav ved ikke at betale skat, demonstrer lave oplysningskampagner om disse umoralske lovliggjorte forbrydelser på højeste plan.

I Danmark er det dokumenteret, at stort set alle sygdomme, er psykisk betinget.
I sundhedssystemet der er styret af farmaceuternes kreative lobbyister, er der ingen der arbejder med det ubevidste i det underbevidste i sindet. Og det er inklusiv landets neurologer, psykologer og psykiatere som udelukkende arbejder med lobbyisternes medicin, skadelig bestrålinger der efterfølgende forøger ricikoen for hver dag for slagtilfælde samt elektrochok der får patienterne til at glemme deres familier og nogle af dem dør af chokkene. De har absolut ingen funda-mental viden om sindets funktioner. De dokumenterer og fører statistikker over alle deres grusomheder uden at ændre deres metoder trods de videnskabelige beviser på, at alle deres metoder, er svindel og bedrag ændre de intet.

Alle i hele sundhedssystemet ignorer det vigtigste organ i mennesket.
Der er ingen der arbejder eller forstår hvordan det ubevidste i det underbevidste sind i underbevidstheden fungerer. Nej! Men de har da psykologer der forgæves arbejder med folks bevidste sind i 10.000 sessionstimer. Således er farmaceuterne sikret, at de vil forsætte med at sælge deres mediciner der skaber endnu flere bivirkninger end godt er.
Se kapitlet om forskellen på behandlingsmetoder.

Politikere fandt på et andet ord for bestikkelse nemlig lobbyisme og vupti var det pludseligt helt lovligt, at bestikke politikere og læger.
Lobbyisterne bestikker danske ministre til at træffe kreative valg der koste mange tusinde danskeres liv hvert år. De slår ca. 146 mennesker ihjel på landets hospitaler hver dag. De fleste skyldes deres ignorance af kræft er psykisk betinget. Så lægerne i stedet giver gift, bestråling samt at de amputerer dele af folk. På et læge studie undervises der ikke et minut om hvordan det vigtigste organ fungerer.
Så det er med fuld berettigelse, at kritiserer lægerne, farmaceuterne mv. og kalde dem for kvaksalvere og charlatans. Tidligere blev de dyppet i tjære og rullet i fjer. I Dag fører de sig frem på Tv med deres egne programmer hvor de manipulerer Tv-seerne med deres indoktrineringer og løgne. Laver store indsamlinger med nye smarte slogans trods beviserne taler sit tydelige sprog, at eksempelvis kræftforskningen er og har været forgæves samt, at de aldrig vil kunne finde en kur i mod kræft.

Politikere og lobbyisterne spiller solidaritets kortet i mod folket og så tør de ikke at gå i mod dem.
Så tænk dig lige om næste gang dine fagforeningsfolk kommer og meddeler dig noget. Hvad har de fået af lobbyisterne for at anbefale beslutninger der strider i mod en hver form for fornuft?
Træf dine egne logiske og rationelle valg.

Når 3 ud af 4 læger ikke vil tage i mod deres egen behandlinger hvis de får kræft, er det så rimeligt, at landets borgere, skal tage i mod den 114 årige dokumenteret resultatløse medicinske behandling folk dør af?
Vi ved indiskutabelt at kræft er psykiskbetinget og vi ved at den strukturerede medicinske forskning har eksisteret siden 1904 i Danmark. Vi ved de stadig laver de samme resultatløse eksperimenter igen og igen. Vi ved sundhedssystemets behandlingsmetoder er direkte skadelige pga. de fastholder behandlingerne de ved ikke fungerer pga. lobbyisme så er det på tide, at stå sammen mod landets læger, neurologer, psykiatere, psykologer, politikere samt lobbyisterne.

Gandhi og Nelson Mandela, er de to historisk mest berømte mennesker stort set alle kender eller har hørt om
for hvem det lykkedes, at ændre de pågældendes landenes regeringer til at bøje sig for fornuften.
I nyere tid 2013, Edward Snowden er den amerikanske efterretnings officer der forstår forskellen på moral og dobbelt moral. Han lækkede massevis af hemmeligt oplysninger til pressen for moralens skyld. Det var afgjort ikke for penge og rigdom eftersom han gav dokumenterne væk.

Julian Paul Assange er en australsk journalist, redaktør og aktivist, der sidder i fængsel uden at havde været for en dommer. tydeligvist eksisterer der ikke noget demokrati, vores familiemedlemmer kæmpede for, da de vandt over Nazisterne i 1945.

 

Cuttere
Cutter helbredt med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Cuttere er blevet modefænomen blandt mange teenager piger både i Danmark og Tyskland. Der findes på internettet cutterforums hvor de udveksler erfaringer om deres tvivl om de, er gode nok. De er gode nok de ved det bare ikke selv. Derfor er de kommet på den ide, at snitte i sig selv. Og vendt det til en tilfredsstillelse, at føle smerte.
Kort og godt er det blevet til en mani og manier, er programmeringer. Følelsen af tilfredsstillelsen, er jo bare en følelse. Årsagsopsøgende hypnoterapeuter finder hurtigt den underliggende følelse som, er begyndt langt tideligere end, da pigen begyndt, at cutte sig. Dvs. pigen selv har ingen bevidst viden om hvordan det kan være hun cutter sig. Hun har sikkert massere af teorier, meninger og holdninger men ikke sandheden.
Disse mange forums om psoriasis, hovedpiner, cuttere, sundhed, spørg lægen mv. er blevet rigtige hyggeklubber for de piger, tanter, læger der driver disse. De er fyldte med forslag der ikke er positive og de vil ikke formidle information der faktisk hjælper dem der vil hjælpes. Derimod føler folk sig typisk ikke særligt godt tilpas efter de har søgt information sådanne steder.
Meget ofte er disse piger meget dygtige altså intelligente men ofte ved de det ikke selv. De er endnu ikke blevet ledt til deres egen dybe indsigt.
Cuttere er en mild form for borderline.
Fredericks erfaringer med cuttere, er, at med mange, rækker en session men skal der to eller tre til så er der sandlig også, blevet rytter grundigt op i det underbevidste sind. Så er hun bare så cool og kan lære alt hvad hun vil meget let. Hun vil have en meget dyb forståelse af sig selv og andre og det er helt klart cool.

Tag kontakt og bliv cool.

Alle de ovenstående kapitler, er psykisk betinget og hvis du vil have helbredet / løst det som du føler symptomerne af.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485