Moral Hazart / Moralsk fare


Moralsk hasard er f.eks. når Troels Lund Poulsen og Sophie Løhde, siger de tager ansvaret for dit helbred
 og så løber de fra hvad de har lovet når du alligevel bliver syg. Og det er præcist det der her foregår. Du kan være 100 % sikker på, at det er nøjagtigt det der her foregår.

Berlingske Tidende offentliggøre gang på gang fantasiforestillinger der i virkeligheden, er videnskabeligt bevist, at være 100 % forkerte. Og at de ansvarlige på avisen, er 100 % ligeglade.

  1. 13 juni 2016, aktiverede freelanceren, tekstforfatteren og mytomanen Tina Birkkjær Nicolajsen, Berlingske Tidendes manipulerende plan.
    Den går ud på, at få folk til at ”tro”, at sundhedssystemet skulle have gjort fremskridt mht. personaliseringen af kræftmedicin. Og at sundhedsministeren Sophie Løhde giver garantier for bedste medicinske behandlinger.
    Det er det rene sludder og vrøvl.Og ingen af dem, har set på en eneste videnskabeligt dokumentation fordi det eksisterer ganske enkelt ikke. Det er det rene opspind, plat og svindel. Så næste gang du skal stemme, kan du jo overveje at udelukke disse to bedragere der er overbevist af deres egne hallucinerende embedsrådgivere og lobbyister.

Det er nu lykkedes dødens købmænd fra medicinalindustrien, at overtale Tina til at fylde avisens Business sektion op med fantasiforestillinger.
“Nu er der en skudsikker plan” der er nøjagtig som de mange foregående der heller ikke virkede. Hvilket i virkeligheden, er definitionen på sindssyge. At gentage noget der ikke virker i den “tro” det pludseligt vil virke.
Mere hensigtsmæssigt vil det jo være, at Tina sætter sig ind i hvad der er dokumenteret af fysiske faktorer inden hun slavisk trykker løgnagtige og bedrageriske tekster der vil lede til flere lidelser og død frem for god sundhed.

Havde Tina Birkkjær Nicolajsen læst lektien, ville hun havde vist, at personaliseringen af kræftmedicin, er et dokumenteret salgstrick for at få folk til at ”tro” lægerne, skulle være blevet bedre til at behandle kræft for det er de jo tydeligvis ikke. Og det ville Tina havde vidst hvis hun havde læst lektien. Det er nøjagtigt den samme medicin som de hele tiden har anvendt men nu har de tilsat forskellige farver til medicinen og fordoblet prisen 6 gange for den nøjagtige samme medicin de har fejlet med i snart 80 år i Danmark. Det er videnskabeligt, er dokumenteret at være ubrugelig.
Journalister bruger ofte statistikker og du skal lige vide, at de også selv siger, at der findes løgn, mere løgn, statistik og journalistik. Og når du selv ser på hvordan patienterne har det. Så vil du sikkert selv sige nej tak til medicinskkræftbehandling for at statistikken går et par ekstra dage op.

Løsningen mod kræft, kender vi jo godt. Og hvordan det kan være kræft opstår ved vi jo også godt. Alt det er simpelt og har været dokumenteret i efterhånden 100 år. Men –
Hvis vi omstiller sundhedssystemet så folk med kræft, bliver helbredt så tjener dødens købmænd jo ikke de mange milliarder $ hvert år som de alligevel ikke har brug for. Men som du ved “mere vil have mere”. Grådige mænd og kvinder er let at forfører.

Så alt den snak om, at afgive personlige datas via CPR. Nr. er endnu et trick der har til hensigt, at tage ansvaret fra dig. Og når det vedrørende dig og dit helbred, er der alligevel ingen der, vil tage ansvaret for dig når du alligevel bliver syg. Så sørg for selv, at tage ansvaret!

Moralsk fare!
Moral er godt!
Dobel moral er ikke dobbelt så godt!

Så planen er nu, at lave en masse debat med en masse mennesker der ikke ved hvordan det kan være, at kræft opstår. De sige det lige ud og skriver det på deres hjemmesider, at de ikke ved noget som helst. Det er præcis dem TV værterne tager ind i TV studierne i den nærmeste fremtid. Deres nyeste plan heder meningsministeriet.
Få nogle barnlige uvidende ligegyldige menneske ind i et studie og spørg dem om deres holdninger og meninger om noget de absolut ikke kender svarene på men gerne ytre sig om deres ligegyldige meninger og holdninger om hvad de ”tror”. Den bedste plan er jo, at ignorer dem der faktisk har den aktuelle viden om løsningen på kræft. Det er i hvert fald dansk Tv’s holdning.

Meningsministeriets panel består af de sædvanlige TV værter der ikke sætter sig ind i andet end hvad der lige interesserer dem selv. Det er jo tydeligt for alle der kender svarene på deres spørgsmål de aldrig får besvaret af deres gæster.

Undrer det dig ikke, at TV værterne bliver ved med at diskuterer det samme igen og igen?
Såkaldte eksperter efter eksperter der ikke kender svarene som siger – jo jeg ”mener” det ”kunne” være, at løsningen, ”kunne” være, Jeg TROR – og så et eller andet ligegyldigt.
Hvordan kan det være, at TV værterne tager folk ind de allerede ved ikke har svarene?
Hvordan kan det være de ikke tager folk ind der kender svarene?
For dummenende dansk Tv underholdning hvor kunstneriske mennesker, er kommet på en ide om at lave et dokumentarprogram hvor alle de sædvanlige tosser uden svarene, er inviterede til at ytre deres holdninger og meninger om emner langt fra deres erhverv samt ekspertiser.

Forestil dig de tager årsagsopsøgende hypnoterapeuter ind som ikke har teser men erfaringer og viden. Næ nej det skal de ikke have noget af!

Kontakt.