Videnskab

Forklaring på hvad videnskab er.
Videnskaben mangler ikke selverkendelse men ikke så få videnskabsfolk, har tydeligvis ikke nogen selverkendelse.
Hvis man allerede står i et hul så skal man stoppe med at grave.

Videnskab er logisk beregning. Hvis resultatet ikke går op, er resultatet ikke rigtigt og så skal der laves endnu en beregning. Når resultaterne af alle beregninger tydeligt er forkerte, er det det endelige resultat. Og så betyder det, at vejen logisk nok, er en ganske anden end først antaget.
Derfor er det tydeligt for alle andre end videnskabsfolkene selv der nu ikke alene, har lavet alle udregningerne men sandelig også gentaget dem igen og igen generation efter generation når det kommer til den medicinske kræft forskning. Så i vores historiebøger vil den strukturerede dokumenteret medicinske kræftforskning, komme til at stå som menneskehedens næststørste kollektive dumhed.
Nu undrer du dig naturligvis hvilken en der er den største – men det lader jeg lige nu ligge til en anden gang da det ikke er denne sides tema.

Videnskaben bør altid komme før PR. men tydeligvis, er det alt for sjældent tilfældet i den ”civiliseret” verden.

Man kan jo undrer sig, at så mange læger, farmaceuter, apotekere, biologer, videnskabsfolk, ingeniører, lærer, og pædagoger holder fast i deres forestillinger om hvad sygdom er, hvordan de opstår og hvordan de ”tror” de bedst bekæmpes trods deres uendelige mange fejl som de ganske enkelt ikke kan stoppe sig selv i, at udfører.
Og hvis du oplyser dem om grunden til de ikke finder løsningen, bliver de aggressive frem for taknemmelige.
Der er naturligvis en logisk forklaring på, at de er som de er.

Når vi sammenligner med en kunstner der ser på en blomst. Så vil kunstneren se skønheden ud fra det der ses med det blotte øje.
Når en fysiker ser på samme blomst, ser denne forestillingen om strukturen af blomstens opbygningen på celleplan og ser det som noget smukt.
Biologen forestiller sig de genetiske koder og læren vil undervise herom uden selv, at forstå det denne selv underviser i.
Den analyserende årsagsfindende hypnoterapeut, ser det alt sammen samt programmeringerne af de genetiske koder.

Så forstil dig, at jeg står på en talerstol i en foredragshal og taler for tusindvis af mennesker med ovenstående baggrund og siger dette; Når vi anskuer celler og deres formål, er det enkelt, at forstå, at de gør præcist det de genetisk, er programmeret til.

Når jeg så står på talerstolen foran alle disse mennesker som ovennævnt, vil kan jeg sammenligne os alle med stamceller og celler.
Stamceller der afhængig af deres erhverv, repræsenterer de forskellige slags ledertyper der uddelegerer opgaver til de omkringliggende celler.
Hver type stamcelle, har deres information fra deres inspirations kilde. Hver type, har gået i hver deres fagskole og lært det de er blevet undervist i. Derefter har de gjort præcist som forventet nemlig det de har lært. De gør altså ”nøjagtigt” som alle slags celler nemlig det de har lært.

Jeg er også en celle. En analyserende programmerende stamcelle med selverkendelse. Dvs. jeg indeholder selvindsigt med selvforståelse af mine og andres celleniveauer hvilket forklarer mine selektiv handlinger af den information jeg modtager.
Skolen jeg kommer fra, er altså en ganske anden end dem alle i andre kommer fra.

Kræft stamceller er på en sin vis gode men på en anden side selvdestruktive, da de som bekendt slår værten ihjel hvis ikke signalet anvendes til at finde årsagen.
Blandt tilhørerne i foredragssalen kan der også være nogle der vil slå andre ihjel hvis de ikke gør som forlangt. Lederne og forskere i sundhedssystemet finder det ganske enkelt, at slå andre ihjel for det har de jo allerede gjort i mange år så om nogen, mangler de i højgrad selverkendelse. Om jeg kan vække dem så de får selverkendelse.

Det svarer lidt til de videnskabelige beregningers dokumentation af, at opgaven ikke er beregneligt og at det er resultatet.
Det svarer til at for at løse opgaven, har de forsøgt, at lægge puslespillet og et par af brikkerne der er tilbage, kan de ganske enkelt ikke få til at passe. Det er ligesom det er helt forkerte brikker og ingen af deres mange beregninger, kan få disse brikker til at passe og det er det endelige resultat af beregningerne. Det kan ikke lade sig gøre!

Så når selverkendelsen af videnskaben, er blevet tydeliggjort og endeligt er accepteret. Så er det på tide med en anden form for problemløsning.
Det er jo overraskende, at se hvor lidt selverkendelse disse mennesker har eller rettere ikke har.

Ok! Her står jeg oppe på talerstolen og underviser dem i hvordan De funda-mentalt fungerer. Den funda-mentale forståelse, er ganske enkelt ikke medregnet i en eneste af deres beregninger om hvordan cancer opstår og forsvinder. Og det er resultatet.

Se mere i kapitlet kræftforskning under “verdens bedste kur mod cancer, er lige her, cancer koden er knækket”.