P

Panik angst helbredt med hypnose og hypnoterapi
Det er udelukkende muligt, at finde de underliggende årsager til dine symptomer via analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Angst symptomerne er opstået tidligere end du bevidst kan huske. mens dit underbevidste husker alt der er vigtigt for dit helbred som det logisk nok også styrer.
Det vil sige, at den underliggende årsag til din panik angst og al anden slags angst, ligger frit fremme i dit underbevidste sind. Det er altså en meget hurtig proces, at afvikle via analyserende årsagsfindende hypnoterapi således, at du endelig, vil føle dig helt fri. ofte så fri, at følelsen synes helt ny.

Paradokser:
Tror det lyder for godt til at være sandt når det i virkeligheden, er 100 % logisk!
Jeg så for nylig endnu en klient der, havde brugt 50.000.- dkk på, at se 4 andre terapeuter der åbenbart arbejder resultatløst med hypnose og mistede et år af hendes tid.
Paradokset er, at hun fandt denne hjemmeside som den første og ”troede” det var for godt til at være sandt men da resultaterne udeblev med de 4 terapeuter og hun ikke opnåede de forventet resultater, fandt hun tilbage til denne hjemmeside. Så nu har hun det godt!

Et andet typisk paradoks, er når folk betragte sig selv som bedrevidende. De lytter til medierne og bliver misinformeret. De tror selv, at de er oplyste, akademiske, veluddannet, vidende når det i virkeligheden er stik modsat. De leder efter løsninger ingen filosofer, kender det sande svar på men de tror alligevel på filosofferne der ikke bringen noget som helst til fadet.
Du kan ”muligvis” få et filosofisk svar der tilfredsstiller dig eller ikke.
Hvis svaret tilfredsstiller dig, vil du blive tilhænger af filosofien men du ”forbliver” den samme.
Hvis svaret ikke tilfredsstiller dig, vil du forsætte din søgen efter noget andet filosofisk, du kan blive tilhænger af og stadig ”forblive” den samme person.
Så hvad vil du?
Vil du være tilhænger af en resultatløs filosofi og ”forblive” den samme person som nu?
Eller fortrækker du, at nå dine målsætninger med en funda-mental dyb viden om dig selv som vil ”ændre” dig til at blive den du gerne vil blive som sund og rask på en hver måde?

Paranoia er en mental angst for forfølgelse også kaldt forfølgelsesvandvid.
Diagnosen paranoia følger ofte med skizofreni som igen er noget helt andet.
Det korte af det lange, er, at der er tale om angst og via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi, er det hurtigt og let, at blive helt angstfri uden, at klienten skal tale om sine angstfyldte oplevelser.
Så overraskelsen er enorm stor når klienterne bagefter siger, at havde de vidst det ville være så enkelt var de kommet langt tidligere.
Folk holdes fanget i den danske psykiatri pga. psykiaternes gammeldags fordrejet virkeligheds opfattelser og manglende selverkendelse. Der har været bevist i mange år men hvem saver grenen over de selv sidder på?
Personligt siger Frederick at han ville ikke kunne nyde sit arbejde hvis folk fik deres situationer forværret som det er tilfældet i psykiatrien. Tænk sig at gå til arbejde hver dag velvidende, at det man udfører og tjener penge ved, gør folk mere syge.
Ok! så nu forstår du, at hvis du gerne vil af med din paranoia, er det altså via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi for at blive sund og rask.

Parapsykologi hypnose er nøglen.

Parkinson koden er knækket.
Sådan helbredes Parkinson hurtigt.

Eneste helbredelsesmetode imod Parkinson sygdommen, er årsagsopsøgende hypnoterapi.

Så bestil straks tid så hjernen forbliver sund og rask på en hver måde. Kontakt.

Der findes en masse medicinske, kost og andre ”teorier” helt uden belæg for salgs argumenterne. En masse af dem er oven i købet støttet af staten trods alle beviserne viser, at intet af det fungerer. De kan jo ikke helbrede Parkinson og dem der accepterer medicin oplever fremskridninger altså forværringer af deres sygdom og dør langt tidligere end dem der afslår, at være forsøgsoffer.
Der er kun en metode der fungerer i mod Parkinson og det er årsagsopsøgende hypnoterapi.

Der findes massevis af advarselstegn lang tid inden de sidste meget alvorlige skrider ind som kan være rysten, manglende balance og langsomme bevægelser.
Mht. Parkinson er det især angst det gælder. Er man en nervøs type der let bliver ked af det og selv har lagt mærke til at nervøsiteten, er fremskredet. Så er det hovedsagelig angsten der er det mest seriøse signal, at tage alvorligt.
Via årsagsopsøgende hypnoterapi bliver man hurtigt helt angst, nervøsitetsfri og udelukkende via årsagsopsøgende hypnoterapi, vil det lade sig gøre, at blive angstfri.

Parterapi
Jobbet som årsagsopsøgende hypnoterapeut, er en forbløffende oplevelse. Frederick er sommetider kommet ud til folk der havde prøvet alle mulige parterapier uden held og som var en hårbredte fra at blive skilt. Når han så går igen, er parret 10 gange mere forelsket i hinanden end den gang de var mest forelsket.
Mennesker er funda-mentalt meget simple siger Frederick og forsætter, alt er simpelt når man forstår det funda-mentale af det man laver.
Se alle disse interviews på Tv af folk der arbejder som parterapeut og som så siger, at de ikke forstår kvinder. Det er de samme eksperter de tager ind igen og igen trods de altså ikke forstår noget som helst af deres egen profession eller deres medmennesker.
Der findes ingen terapi der arbejder med det bevidste sind som kan finde de underliggende årsager til noget som helst i et menneske. Derfor kan de heller ikke hjælpe nogen som helst andet end deres egen økonomiske situation, da de ser de samme mennesker igen og igen indtil de siger fra fordi de ikke er blevet hjulpet.
Parterapi med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi er lynhurtigt og en kæmpe oplevelse af de gode slags.

Partsterapi er kommunikation med delene i det ubevidste underbevidste sind. 
Partsterapi betyder, at årsagsopsøgende hypnoterapeuter kan kommunikerer med alt i et menneske.
Årsagsopsøgende hypnoterapeuter kan sammenlignes med computerprogrammører som hjælper robotter til at udfører det de skal.
Årsagsopsøgende hypnoterapeuter er egentligt specialisterne der guider folk til selv, at opsøge programmeringerne der får folk til at føle smerter, feber, ryste, stamme eller andet der ikke er accepteret af det bevidste sind som være positivt.
Lad os tage et eksempel. En kvinde med en knude i brystet, bliver hjulpet til at finde den underligend årsag og guides i gennem processen der typisk tager et par minutter. En del af hende har ikke accepteret de nye indlæringer/programmeringer således opstår en indre konflikt som straks skal løses diplomatisk med positivt udfald som til sidst er accepten. Delen kan have sin egen agenda/programmering og derfor ikke lader sig ændre uden først, at finde den underliggende årsag.
Det er helt klart fascinerende for klienterne der oplever dette da det kan opleves ret surrealistisk og derfor bør det også kun udføres af professionelle.
Der findes mange partsteknikker hvoraf nogle er tusinder år gamle anvendt af medicinmænd/kvinder i metaforisk øjemed. I dag kan vi pin pointe genetiske koder.

Piskesmæld helbredt med hypnoterapi

Placebo effekt er vågenhypnotisk suggestion hvor årsagen ikke vil blive fundet og er derfor en fejlbehandling. Se i stedet årsagsopsøgende hypnoterapi.


Podagra
Oftest kender folk begrebet podagra, som en alkohol overfølsom meget øm opsvulmet fod. Mens virkeligheden er, at også andre dele af kroppen kan rammes af alkohol overfølsomhed.
Jeg har indtil nu oplevet fingrer, hænder, ansigter og også ben, kan være ramt af alkohol overfølsomhed.
Jeg har oplevet, at hvis der blev indtaget vin, var der ikke nogle symptomer mens indtagelsen af øl straks, gav en hævet øm fod og også fingere og hånd.
Podagra er altså et symptom som en allergisk reaktion af noget ens underbevidste sinds mentale programmering ikke kommer ens med.
En hævet fod eller hånd kan virkelig blive meget stor og ekstrem ømtålig.
Jeg har hjulpet nogle stykker til at finde de underliggende årsager til hvordan det kunne være, at symptomerne opstod og guidet mine klienter til selv, at hjælpe deres indre jeg, således at deres symptomer nu udebliver.

Problemer i forholdet løses med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi

Programmering

Psoriasis helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi

Psykisk voldtægt. En person kan blive så nedværdiget, at den seksuelle drift, bliver undertrygt. Her er hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi simpelthen genialt for, er der noget der virker så er det det.

Psykokemi er signalstoffer og hormoner af mange forskellig slags skabt af de hormonproducerende kirtler og organer.

Psykose
Psykoser er aktiveringer af modstridende mentale programmeringer i det ubevidste underbevidste sind i underbevidstheden.
Via årsagsopsøgende hypnoterapi, er langt de fleste sager af psykoser hurtige at helbrede. De mentale programmeringer der ikke sammenarbejder findes typisk hurtigt. Og derfor, er det typisk let og hurtigt, at guide personen til komplet helbredelse fyldt med ro og balance i sindet.

Guidning til helbredelsen af psykoser, er ikke et job for hvem som helst. Mange der arbejder med hypnose, har ganske enkelt ikke den fornøden viden til at hjælpe klienten til komplet helbredelse fyldt med ro og balance i sindet.

Der findes mange eksempler på hvor psykologer og psykiatere, har eksperimenteret med hypnotiske guidninger trods deres manglende forståelser om sindet samt teknikkerne som har ført til psykoser. Så pga. deres egne manglende viden og forståelser, fraråder de ofte hypnotiske behandlinger. – men vi ved jo, at der er forskel på fodboldspilleres kunnen og således tydeligvis også forskel på behandlere der arbejde via hypnotiske guidninger.

En sjælden gang, er det forekommet, at en klient efter, at havde været guidet via årsagsopsøgende hypnoterapi, har oplevet en form for psykose.
Det er derfor vigtigt straks, at kontakte terapeuten og oplyse om symptomerne således, at der modstridende mentale programmeringer harmonerer med resten af sindet udelukkende på den god måde. Dog er det ofte det modstridende program der dominerer og finder på undskyldninger for ikke at korrigerer de sidste små forandringer der skal til for at opnå absolut harmoni i en hver situation. Og det er jo ikke rationelt!

En typisk udløsende årsag til en psykose efter en guidning af årsagsopsøgende hypnoterapi, har vist sig ofte skyldtes nysgerrig pårørendes kritiskledende spørgsmål.
Forstil dig at du hører om den dygtige skrædder i byen, har sparet sammen til endelig, at få dit eget skræddersyet tøj. Du får taget dine mål og beretter om dine drømme, forestillinger og ønskerne om hvordan du gerne, vil have den personlige beklædning. Skrædderen går straks i gang og personaliserer efter de præcise målsætninger. Du er henrykt, tilfreds og meget glad for din nye stil og vender hjem hvor faderen, moderen, kæresten, søsteren, broderen el. andre iagttager dig med kritisk blik og sige; hvorfor ser det sådan ud, hvad har du tænkt dig, hvorfor dit og hvorfor dat. Hvorpå du der var så glad for dit nye tøj pludselig ikke er så glad længere. Bliver i tvivl om dine egne beslutninger om hvor praktisk og smart tøjet egentligt er og mister lysten til at bære det nye tøj til trods for, at havde været meget lykkelig for kun et øjeblik siden.
Så i stedet for at støtte dig modtager du kritik og det er der jo ikke noget hensigtsmæssigt ved. De kritiske personer, kan ikke gøre for det. De ved ikke selv, at de ikke er positive karakterer og ofte vil de heller ikke indrømme det. Ikke engang over for dem selv og de er de værste fordi personligheder uden selverkendelse, ”tror” de ved alting bedre end dig også selvom de selv, er lidende. Lidelserne er først og fremmest vrede, irritation, stress, ondt i maven, for højt blodtryk mv. listen er lang. Symptomerne er advarselssignaler om modstridende mentale programmeringer. Så tydeligvis findes der mange former for modstridende mentale programmeringer. De stædige vil holde fast i deres manglende selverkendelse og forsætte ed ad en lang vej med nye sygdomme/ubevidst adfærden. De intelligente har selverkendelse og tager kontakt med indrømmelser om deres symptomer der fungerer som link til de underliggende årsager så de vil få en dejligt fremtid.
Nå det gode ved en psykose der opstår efter en hypnotisk guidning, er, at de pludselig opstående nye symptomer, er de direkte ledetråde til at færdiggøre den årsagsopsøgende hypnoterapi. Det svarer til skrædderen lige laver nogle rettelser så der er mere bevægeligheds frihed.

Lige efter en hypnotisk session, er klienten stadig meget suggestiv og bør derfor undgå samtaler med konfliktstridige personer.

Psykoser betragtes af det offentlige regi som sindssygdom, mentale forstyrrelser hvis kendetegn beskrives med besynderlige adfærden, holdninger, hallucinationer, virkelighedsfremmende tankemønstre og skizofreni.
De mange slags symptombehandler det offentlige regi benytter sig af, forstår ikke sammenhængene. Hvilket igen tydeliggøres af deres årelange forgæves psykoanalyser samt eksperimentelle medicinske dokumenteret liste af resultatløshed. Og så er det jo meget fristende, at bemærke for iht. deres egne beskrivelser tyder det jo netop på, at de alle sammen selv, lider af psykoser.
Virkelighedsfremmende tankemønstre hvor deres skizofrene hallucinationer alm. desorienteringer med totale mangler på empati af nogen art andet end for dem selv hvis det.
Det kan også bare betegnes som det er, manglende selverkendelse i det offentlige regi.

PTSD er helbredeligt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
PTSD minder meget om fobier. Det er angst for angsten. Meget let at afhjælpe hvis personen vil have det afhjulpet. Mange soldater vil ikke miste deres pension og mange “tror” de ikke kan helbredes. Der er en fundamental forskel på, at “tro” og vide. Jamen – begynder de, de har fået, at vide, at PTSD ikke kan helbredes af militær psykologer, kognitive “eksperter” eller hvad ved man hvad de har fået at vide. De får i hvert fald piller for livet når de følger militær rådgiverne.
Tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen af din PTSD og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en 
E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485

Pyromani
Pyromaner føler sig tiltrukket af ildspåsættelse. Det er ikke hensigtsmæssigt og slet ikke hvis de føler sig opstemt af situationen.
Den følelse af opstemthed, er let at ændre med hypnoterapi til noget meget mere hensigtsmæssigt.

Læs mere under kapitlet programmering.

Pædofili helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Se mere under seksualitet i kapitlet S.