E

Ekkotymi
Ukontrolleret følelsesudbrud er mennesker der enten er meget syge eller bare er lette, at hypnotisere. Meget syge er i hypnose.
Ukontrolleret følelsesudbrud er fx hvis man ser eller hører andres gråd, latter, vredesudbrud mm. Og ens stemning/følelser bliver det samme som dem man ser eller hører. Mange der ser fil, TV, læser en bog eller bare lytter til andres beretninger.

Ukontrolleret følelsesudbrud betyder man er meget modtagelig for forslag og derfor meget hypnotiser bar.
Hvis man let bliver ked af det når andre er kede af det. Så er der hjælp at hente via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Elektrochok terapi
ECT
Endnu et eksempel på Sundhedssystemet let kan sammenlignes med Galileos tid.

Til trods for at elektrochok behandlinger videnskabeligt er bevist, at være fejlbehandlinger i mere end 80 år, er der endnu ingen der tilsyneladende stiller fagligkritiske spørgsmål til psykiaterne og neurologernes mentale tilstande.

Psykiaterne og neurologerne siger, at De ”ikke” selv kan give nogle faglige svar på hvad der sker når de udfører deres grusomme elektrochokbehandlinger men ud over deres patienter der mister alle minderne om deres eget liv, deres børn, forældre, ægtefælle osv. så koster det også adskillige menneskeliv hver år.

Statsministeren Lars Lykke Rasmussen synes åbenbart det er en god ide. Han har givet psykiaterne og neurologerne sin fulde støtte til at slå mange flere danskere ihjel i årene fremover. Og som rosinen i pølseenden har han givet psykiatrien endnu flere penge.

Så pga. psykiaterne og neurologernes totale blottelse (som alle fornuftige mennesker tydeligt kan se og forstå) af manglende selverkendelse, vil mange flere mennesker nu miste livet og lide forfærdeligt som alt for mange allerede har gjort i mere end 80 år.

Psykiaterne og neurologernes bedste forsvar er, at der findes ufaglært kritik af deres kvaksalvermetoder. Denne udtale er helt på højde med ortodokse præsters i middelalderen for når noget er så simpelt, at forstå, at selv et barn kan forstå det. Hvad er der så at forsvare når der ikke eksisterer hverken saglige eller faglige beviser til at forsvarer en løgn uden argumenter men med begge hænder i kagedåsen.

Skyldig!
Elektrochok er fra og med dags dato totalt forbudt og udøvere heraf, vil blive straffet samt miste retten til at udøve lægelige gerninger. Det vil være den rette og moralsk korrekte handling politisk at vedtage.

Ensomhed
Ensomhed er en følelse. Man kan føle sig ensom selv man hele tiden er omgivet af mennesker. Så lær at føl dig godt tilpas i enhver situation.
Tag kontakt og lær at få kontakt.

Læs mere under kapitlet følelser.

Epilepsi den mentale kode er knækket.
Bliv helbredt for epilepsi med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi inden neurokirurgerne åbner dit kranie op og leger gætteleg.
Du er allerede perfekt fordi du reagerer præcist som dit sind siger du skal. Ok! Hvis du har epilepsi synes du sikkert ikke det virker som perfekt men via årsagsopsøgende hypnoterapi, vil finde frem til årsagen til dit symptom eller dine symptomer og med guidning selv ændre dine mentale programmeringer til at fungerer hensigtsmæssigt.

Helt små børn kan ikke hjælpes med årsagsopsøgende hypnoterapi, da kommunikation begge veje er en betingelse med få undtagelser.

Årsagsopsøgende hypnoterapi er hjælpen epileptikere søger til hurtig helbredelse.
Alle andre behandlingsformer er symptombehandlinger og det er derfor nogle ikke overlever de medicinske behandlinger. Man skulle jo tro neurologerne ville lære, at sammenarbejde med årsagsopsøgende hypnoterapeuter men de tilhører kategorien af læger der er meget vigtigere end alle andre. Men det ved du sikkert hvis du har epilepsi.
De kan ikke gøre for det, det er sådan de er blevet indoktrineret men det ved de ikke.
De ved meget mere om hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi end nogen andre. ”tror” de.

Du kan bare spørge din neurolog eller neurokirurg samme familie, meget vigtig. Bare sig; mon det vil være en god ide og se om jeg, kan blive helbredt fra epilepsien med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi?

Så kan du være helt sikker på neurokirurgen, vil sig. Nej det skal du holde dig fra!
Så sig ah. Super så du kende til det, kan du så ikke lige forklare, hvordan det kan være, at det ikke fungerer?

Så garanterer jeg dig et rigtigt godt grin for naturligvis, kan neurokirurgen ikke forklare hvordan det kan være, at årsagsopsøgende hypnoterapi ikke skulle fungerer.
Det er som du lige, har du jo trukket bukserne af denne meget vigtige neurokirurg og så skal du ellers bare se hvordan et menneske helt vildt som et dyr der er presset op i en krog, lede efter en flugtvej. Det er en fantastisk oplevelse. Kropssproget skriger efter hjælp. Det er faktisk en super ting for efterfølgende, bliver denne meget vigtige neurokirurg meget mere menneskelig nu tæppet er faldet og du kan se det hele.
Det er menneskeligt at have meninger og holdninger om ting man ikke ved noget om. Det er bare ikke særligt smart!
Selverkendelse er meget vigtig.

Epileptikere er ofte blevet udsat for frygtelige medicinske eksperimenter inden de finder årsagsopsøgende hypnoterapi og dermed de underliggende årsager til deres deja-vus´s og eller krampeanfald.
Via årsagsopsøgende hypnoterapi, bliver epileptikere helt raske ved få og ofte en session.
Læs mere i kapitlet JoeHarryFrederick-vindue.
Så vil du være en af dem der vil gør en forskel. Så skriv til sundhedsministeren, TV, Radio, aviserne mv.

Tag kontakt og bliv rask.

De ovenstående kapitler, er psykisk betinget og hvis du vil have helbredet / løst det som du føler symptomerne af.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485