Underlivskræft

Underlivskræft helbredt med hypnose og hypnoterapi.

Der foretages ikke så få operationer mod underlivs kræft hvert år. – Og spørg man disse kvinder, om de har haft menstruationssmerter, ægløsningssmerter, manglende orgasmer, ikke våd nok eller andre underlivs symptomer på noget tidspunkt af deres liv. Så vil det viser sig, at de alle vil svare ja til at de genkender mindst et af symptomerne fra et tidspunkt i deres liv.

Spørger man ind til deres seksualitet, vil det vise sig, at deres selvtillid ikke er så god eller på et tidspunkt i livet ikke var så god som de gerne giver indtryk af.

Når kvinderne oplever den unikke og funda-mentale analyserende årsagsfindende hypnoterapi behandling. Så viser det sig, mange har haft voldsomme seksuelle oplevelser og mange allerede på meget tidlige tidspunkter. Sommetider, er det bare en lille usikker tanke om ikke at være god nok, som er begyndelsen af symptomerne. Og ofte før de begyndte, at menstruere, kan de have tænkt tanken og eksempelvis, havde ser op til de større piger der allerede, var i gang med eller havde udviklet sine kvindelige former.

Mange har haft store forventninger og ”følt” sig presset. Presset til at blive kvinde og med alt det, det medfører. Ofte påvirket af mødrenes dameblade, veninder og andre der bare behøver, at kommer med en lille bemærkning der får den unge pige til at forestille sig noget, hun endnu ikke er parat til og angst ligger på hendes seksualitet frem for noget smukt, naturligt og vigtigst af alt accepten af sig selv, at være god nok.

Kvinder der ikke føler sig gode nok, er følelserne af ked af det og angsten de mentale splinter til deres symptomer.

Kvinder har nu her endelig en helbredende metode mod underlivs kræft med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi og det betyder helbredt fra underlivs kræft uden operation og med bevarelse af deres sunde underliv.
Patientsikkerhedsstyrelsen er ikke tilfreds med mine resultater til anvendelsen af videnskabelig påvisning, at underlivskræft koder er knækket men de kvinder jeg har hjulpet, er nu raske.

Så hvis du ikke er helt overbevist, så spørg dig selv disse spørgsmål.
Når alle inden for sundheds systemet, siger de ikke kan forklarer hvordan det kan være, at kræft opstår hvordan skulle de så, kunne lave en vaccine mod noget de ikke kan forklare?

Vi ved HPV-vaccinerne giver de til 12 årige piger og nu også til kvinder til 25 år ups! Nu er det steget igen til 64 år kvinder på skatteborgerens bekostninger, er placebobehandling der let kan medfører meget alvorlige bivirkninger.
Bliver du tilbudt HPV-vaccinen så sig ganske enkelt NEJ TAK!
Her er et fornuftigt link. Dette er til landsforeningen HPV-Bivirkningsramte
hpv-bivirkningsramte.dk

Når nu der findes beviser for, at cyster sommetider spontant forsvinder, er det så ikke mere nærliggende, at finde ud af hvordan det lader sig gøre?

Ved at udelukke mulighederne, er der jo kun den logiske forklaring tilbage. Dvs. det er det autoimmune system der sender informationen til at en knude eller cyste, skal opstå eller forsvinde.
Absolut alt i et menneske, bliver styret af sindet. Hvis det lyder logisk, er det fordi det er logisk!

Når analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter hjælper en kvinde til at få adgang til hendes autoimmune system. Lyder det så ikke indlysende, at nu, har hun også adgang til hendes ubevidste programmeringer og netop det præcise program hvis opgave det er, at signalerer i form af en cyste som en manifestation til det bevidste sind, at noget trænger til at blive oplevet og ændret i underbevidstheden?

Og når det nu, er så logisk indlysende, så er det også indiskutabelt, at man vil blive helbredt for underlivs kræft via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi!

Årsagsopsøgende hypnoterapeuter guider klienterne til de underliggende årsager til lige meget hvad de vil vide om sig selv. Alle svarene ligger frit fremme i underbevidstheden.

Årsagsopsøgende hypnoterapeuter guider kvinderne til selvhealing efter de underliggende årsager er fundet. Hvilket vil sige kvinderne, vil føle sig godt tilpas med deres seksualitet, figur, menstruation, blive velsmurte og let opnå, at få fantastiske orgasmer.

Hellere spørge end ikke at spørge. Så klik på kontakt, skriv en e-mail eller ring med det samme.

Emneord: Kræftbehandling, kræftrådgivning, kræfttilfælde, kræftpatienter, kræftklienter, brystkræft, underlivskræft, livmoderhalskræft, håbet er, at HPV-vaccine ikke giver flere bivirkninger, HPV-vaccination komplikationer, velfærd, autoimmune sygdomme, vaccineskader, vaccineskadende piger, kræftforskning og korruption

Her er et link til massevis af dokumentation om alt det tideligere sundhedsminister Sophie Løhde, holdt tilbage for dig. Advarsel! Det er stærke sager og det vil ikke give dig nogle løsninger men du, har helt sikkert støttet Kræftens Bekæmpelse for sidste gang.
HPV-Vaccine-info.org opfordrer til kamp for retfærdig oplysning.
De har på siden et link til en holistisk læge som ved hjælp af nogle remedier, beviser han, at kræftcellerne, bliver mindre.
For en udenforstående, kan det se godt ud men det er en symptombehandling. Og hvis det lykkedes, at fjerne signalet uden, at anvende manifestationen til at finde den ubevidste underliggende årsag. Ja! Så er det altså en fejlbehandling.
Det underbevidste sind vil vinde hver eneste gang. Det er som at kæmpe imod sig selv men din modstander, er ikke en men mange af dig selv hvor du vil blive domineret af dit underbevidste sind indtil du endelig har lyttet til hvad det har at fortælle dig og derfor er alle symptombehandlinger fejlbehandlinger, da de ignorere årsagerne der har skabt symptomerne. Logisk!

Cancerkoden er knækket med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Læs mere om metoden der helbreder HPV-vaccine ofrene.