Session

Din lokale hypnotisør, hypnoterapeut og bedste analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Her er lidt kontakt info og i små afsnit praktisk oplysninger afhængig af hvad du gerne vil vide.

Mit navn er Jesper Frederick Carøe
Instruktør af hypnose, hypnoterapi og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Jeg og andre, har ført den hypnotiske profession langt frem ved en kolossal udvikling der udelukkende, kan opnås ved en dyb funda-mental forståelse af menneskers forskelligheder. Hvilket derfor forklarer mine ernorme succesrige erfaringer i at guide massevis af opgivet klienter til sundt og godt helbred.

Derudover er jeg også stærk modstander af scene hypnose, arbejder ikke med scripts og reklamerer ikke for sammenslutninger af alternative behandlingsmetoder inklusiv den medicinalske som også tilhører det alternative.

En del af nyeste videnskab heder epigenetik der bekræfter, at alle sygdomme er nocebo symptomer. De har altså bevist, at alle sygdomme, er selvskabte af folks egne ubevidste tanker.
Folks normale reaktioner, er, at de for det meste siger, at det tror de ikke på. Det er klart, at når man i generationer har fået, at vide, at jorden er flad. Så virker paradigmet som en revolutionerende ideologi, at jorden pludselig, er rund. men som vi alle ved, er jorden jo rund og alle sygdomme er selvfabrikeret. Hvilket så også vil sige, at når vi præcist, finder ud af hvor tankerne, er opstået og hvordan det kan være samt blive guidet til at foretage de rette tankeforandringer til noget positivt. så bliver folk igen raske. jamen hvad så med smidtsomme sygdomme, spørg folk så om.
Hver gang der florere smidtsomme sygdomme, er der folk som er immune og de forbliver raske. Deres immunsystem, er indstillet til at være modstandsdygtige. Dvs. at smidtsomme sygdomme også er psykisk betinget præcist som sagt.
Epigenetikerne kan nu se alle markører i menneskerne men i deres personaliseret analyser før og efter behandling.
Det er vigtigt, ikke at ignorere de ubevidste kommunikations symptomer som alle nocebo effekter jo er.

Analyserende årsagsfindende hypnoterapi sessioner, bliver individuelt personaliseret specielt til hver klient via de vigtige ubevidst kommunikations symptomer som alle nocebo effekter er.

Nocebo effekternes funktioner svarer til en tlf. opringning hvor røret løftes så meddelelsen, kan blive hørt, årsagerne fundet og afhjulpet.

Jeg ser frem til at hjælpe dig til at hjælpe dig selv til at besvarer dit underbevidste sinds telefonopringninger.

Ring på tlf. nr. +45 23458485 med en Smartphone eller IPhone, kan du klikke direkte på tlf. nr. Og ringe op med det samme og få en tid til at blive mental fri sund og rask.

Hvor foregår hypnosen.
Hypnoterapien foregår mest hjemme hos folk selv men sommetider på hoteller eller andre steder.
Jeg ikke har en fast klinik at praktisere i, da jeg permanent er på farten rundt om i verden hvor Jeg guider folk fra deres (u)helbredelige symptomer og adfærden.
Jeg har været bosiddende i Sydvestfrankrig siden 1992 men er der sjældent.

I øjeblikket er jeg på Lolland.

Jeg kommer regelmæssigt til Danmark afhængig af hvor mange klienter der er og hvor hurtigt du vil tage kontakt. Er du i et andet land, så tager jeg gerne derhen når alle betingelser er opfyldte.

Ved tidsbestillingen anbefales det, at reservere tid til to sessioner.
I de snart 20 år jeg har praktiseret, skal de fleste klienter typisk kun have nogle få sessioner, da de typisk løser alt allerede i den første session som tager ca. 3 timer.
En opfølgende session tager typisk kun en halv til en hel time dog kan der være undtagelser. Anden session er til for at sikrer, at alt er vi aftalte i for interviewet inden hypnosen.
Det er meget få klienter der skal have 5 sessioner og endnu færre der skal have flere men speciel opgaver som MS findes årsagerne hurtigt. Derefter skal alle de ødelagte nerver genopbygges skridt for skridt indtil der igen er fri bevægelses frihed.
Der skal typisk kun et par sessioner til imod kræft og mange andre livstruende programmeringer. fobier, allergier, eksem og meget andet betragtes som meget enkelt og hurtigt, at håndtere. Det er klart, at uforudsete mentale programmeringer spontant, kan opstå og så vil det også blive taget hånd om.
Så i stedet for årtiers resultatløse behandlinger med behandlinger hvor der arbejdes med det bevidste sind så vil selv 5 sessioner med analyserende årsagsfindende hypnoterapi jo synes lynhurtigt.
Der findes andre hypnoterapeuter som tilbyder 1 ½ times sessioner men eftersom alting jo hænger sammen som perler på en snor, er det mere hensigtsmæssigt, at tage det hele med på en gang nu vi er i gang frem for at afbryde sessionerne igen og igen. Så det er derfor jeg tilpasser sessionerne efter mine klienters velbefindende. Nogle sessioner tager 3 timer mens andre mindre. Tidsmæssigt er ikke så let, at svarer på. Hvis der kun tages en ting ad gangen har behandleren ikke den funda-mentale forståelse af den hypnotiske profession. Så hvor lang er en snor? Det korte svar, er; fra den ene ende til den anden.

Sessioner med børn går lynhurtigt.
Sessioner med mindre børn varer mellem ca. 15 min. og en time lidt afhængigt af deres alder.

Jeg ser med fascination på speciel opgaver.
Det betyder at nogle klienters symptomliste, kræver mere opmærksomhed mens andre skal tages bid for bid over lidt længere tid og meget sjældent andre over meget længere tid som når noget fysisk skal genopbygges som eksempelvis MS.
Sessioner med klienterne hvor det ikke går så hurtigt af naturlige årsager men der er stadig kun tale om nogle få sessioner. Det er typisk sessioner hvor det autoimmunforsvar, har destrueret så mange muskler, nerver, nerveisolation og væv, at den fysiske genopbygning, tager den tid der skal til. Naturligvis efter de underliggende mentale årsager først, er blevet fundet. Så aktiveres de mentale programmeringer der kender til genopbygningen af følelserne i hele kroppen, mobiliteten og balancen.

Behandlinger der går hurtigt:
Alle de enklere opgaver, tager typisk kun nogle få / en sessioner. Svære depressioner, angstneuroser, paranoia, skizofreni, kræft, allergier, manier og fobier regnes som noget der er hurtigt og enkelt, at afhjælpe. Spontan healing er ellers dagligdag i denne branche.

Når du får ryddet helt op, vil dit immunforsvar blive helt i top.
Det anbefales at du forventer, at løse dine ting meget hurtigt.
Taget i betragtning, at du sikkert forgæves har ”prøvet” alle mulige andre behandlingsteknikker og muligvis også hypnotisører eller sågar hypnoterapeuter så har du nu endelig fundet vejen til din løsning.
Med denne etiske korrekte måde, hvorpå jeg vil hjælpe dig, er det principielt dig der hjælper dig selv via min guidning.

Det her er det du vil opleve i den første session:
Først laves et interviewe hvor der stilles en række funda-mentale standart spørgsmål.
Typisk bliver mine klienter meget overrasket hvor hurtigt jeg når frem til ting andre behandlere, har brugt måneder eller år på at komme til. Og det endda stadig kun i interviewet inden hypnosen overhovedet er begyndt. Ahaoplevelsen er nær.
Det er ligegyldigt hvad du gerne vil have hjælp med, så er spørgsmålene stort set de samme.
Det er standart spørgsmål afhængig om du er mand, kvinde eller barn. Ved konsulentbistand for koncerner, er der helt andre spørgsmål.

Jeg fortrækker at gøre mit arbejde ordentligt første gang.
Efter interviewet lærer du selv-hypnose. Herefter vil du blive guidet til de underliggende årsager af de ubevidste adfærden som du selv, vil løse guidet af mig ved din side. Således vil du være suggestiv selektiv hvilket, er den etiske korrekte teknik hvorved du derfor opnår bedst og hurtigste positive resultater.
Når alle dine målsætninger er opfyldte, sikres at alt er som forventet, accepteret, integreret og lagret dybt i dit underbevidste sind på en hver måde.
Ved denne metode, vil du få ryddet op på alle hylder på en gang. Så i stedet for sessioner på 1 time eller 1 1/2 time der afbrydes. Så tager vi alt med på en gang når jeg hjælper dig.
Alle symptomer / adfærd hænger sammen som perler på en snor. Du vil blive guidet til selv, at løsne knuden så alle perlerne rasler af på en gang. I dette tilfælde står perlerne altså metaforisk for symptomer og adfærden der ikke er positive fra hele dit liv.
Efterfølgende vil du være helt ked af det fri, vrede fri og angst fri med massevis af god energi, motivation, selvtillid samt i besiddelse af den funda-mentale forståelse om hvordan mennesker i virkeligheden fungerer.

Din fremtid.
Du vil efterfølgende selv lave din selvhypnose når du har lyst. Det er ikke et must men et redskab der sikre indre ro, sundhed, godt immunforsvar og mentalbalance. De klienter der gør som anbefalet, vil også lærer nogle teknikker, de vil anvende resten af deres liv når de har lyst.
Derudover er jeg kun en opringning væk og med øretelefonerne i, vil jeg gerne hjælpe hvis der pludseligt skulle være en eller anden ny målsætning du gerne vil opnå. Det vil nemlig så kun tage nogle få minutter når jeg allerede en gang har hjulpet dig og det tager jeg normalt ikke ekstra betaling for.
Du vil altså få ryddet op på alle hylder således, at du vil fungerer på alle cylindrene plus den lille værktøjskasse hvis noget langt senere trænger til en hurtig justering.

Hvis du har lyst til at arranger et foredrag i det lokale forsamlingshus, bibliotek eller lignende.

Så vil jeg meget gerne komme ud til jer og besvarer alle jeres spørgsmål. Og jo flere i er des flere spørgsmål og des flere spørgsmål des mere information vil i få.

Nå! det var vist lige den vigtigste info. Lad høre fra dig med hvad jeg kan hjælpe dig med!
Du er velkommen til at sende en e-mail go2hypno@
gmail.com eller ring på tlf. nr. +45 23458485 med dine spørgsmål og tidsbestilling.