Hæmofili / Blødere

Her tilbydes du den funda-mentale behandling mod hæmofili der vil gøre dig helt rask på få timer.

Hæmofili er en blødersygdom eller rettere der findes flere forskellige slags blødersymptomer. Det betyder for personen med et af disse blødere symptomer, at blodet ikke vil stivne, danne sår og hele.

Den første officielle person der blev helbredt fra hæmofili, var sønnen af den sidste kejser af Rusland, zar Nikolaj den 2ndens søn Alexei. Og på en eller anden måde, er det sidenhen lykkedes medicinalindustrien, at overbevise befolkningen om, at blødere ikke kan helbredes hvilket jo, er lidt komisk taget i betragtning, at hypnotiske suggestioner givet af Grigori Jefimovitj Rasputin helbredte zarens søn Alexei.
Grigori Jefimovitj Rasputin bliver ofte betegnet som noget med religion, mystik og overtro, at gøre.
Ja det er rigtigt Rasputin, var et meget religiøst og et meget mentalt forstyrret menneske. Og for de mennesker der ikke forstår hvad hypnose er, virker det jo mystisk. Det er såmænd bare manglende viden om hvordan menneskers sind fungerer og har intet med mystisk, overtro eller religion, at gøre.
I dag har årsagsopsøgende hypnoterapeuter en meget støre funda-mental forståelse om hypnose end noget menneske havde for 100 år siden.

Hæmofili er styret af det autoimmune forsvar. Dvs. at det autoimmune forsvar, har fået til opgave ikke at producerer det der skal til for at blodet kan stivne.
Hæmofili kan sammenlignes med Borderline eller som det nu heder personlighedsforstyrrelse.
Hæmofili kan tydeligvis være en meget alvorlig forstyrrelse af ens personlighed.
Hæmofili består i blodets manglende evne til at koagulerer / størkne som ubevidst kommunikation til det bevidste sind.
Hæmofili er en ubevidst programmering lagret på følelsen af angst eller sorg.
I dag ved vi, at Hæmofili er genetiskarveligt og symptomerne, fungerer som signal / kommunikation til at kunne finde den præcise genetiske kode så den kan ændres også for fremtidige generationer via årsagsopsøgende hypnoterapi.

Den underliggende årsag til hæmofili, ligge frit fremme i det ubevidste underbevidste sind i underbevidstheden og er derfor typisk meget let og hurtigt, at løse.

Læs mere under kapitlet følelser og husk endelig, at se JoeHarryFrederick-vinduet.

Bedste helbredelse og eneste funda-mentale årsagsopsøgende behandling for blødere.

Fine titler og lappeløsninger, har endnu ikke kunne finde løsningen. Så hvad med at lytte til sund logik og anvende årsagsopsøgende hypnoterapi?