Cancer koden er knækket via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi

Cancerkoden er knækket via hypnose og analyserende årsagsopsøgende hypnoterapi. Hypnoterapi helbreder cancer.

Videnskaben er efter 117 års resultatløse medicinske eksperimenter med mennesker og dyr nået til den erkendelsen, at folks eget immunforsvar, er det bedste til at bekæmpe kræftceller.
Hypnoterapi er den bedste hjælp til at styrke dit immunforsvar.
Hypnoterapi er den bedste hjælp imod cancer. Her får cancer stamcellerne nye programmeringer. Hvilket er præcis det årsagsfindende hypnoterapeuter hurtigt og effektivt guider deres klienter til. Den bio-logiske computer styrer alt i mennesket.

Alle læger har hørt om patienter hvis kræftknuder spontant, er forsvundet således, at patienterne spontant, er blevet raske. Så kan man jo undre sig, at de stadig ”forsøger”, at knække cancer koden medicinsk når resultaterne hver gang viser det samme. 
Epigenetisk videnskab siger der ikke findes nogen sygdomme men nocebo effekter og cancer derfor er nocebo effekt.
Epigenetik har tydeliggjort at cancer er selvskabt af sindet.
Sindet styrer alt i mennesket. Hypnose er passwordet til den bio-logiske computer.

Er det ikke mærkeligt, at cancer koden er knækket men pressen og sundhedssystemet jubler ikke?
Tydeligvis har de det ikke så let med at acceptere den ny viden. nå ja! Epigenetikerne har sagt, at sygdomme er nocebo effekter siden 2003 og åbenbart, er det ligesom ikke rigtigt trængt ind hos andre end os der jubler. Ja! vi analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter, har længe sagt, at kræft er psykisk betinget men nu er det på endnu et niveau blevet videnskabeligt bevist. Så hvis du har cancer, bør du spørge din onkolog om det mon ikke vil være en god ide, at du går til en hypnoterapeut? Så vil du sikkert se en sjov reaktion fra onkologen.
Onkologen vil sikkert sige, at det skal du holde dig fra. hvis det er det der bliver sagt. så husk at sige; Fint du kender det. Kan du så ikke lige forklare mig hvordan det kan være, jeg skal holde mig fra det og så bare stå afventende og iagttag onkologens reaktioner når det går op for denne, at han / hun står med begge ben dybt i spinaten. God fornøjelse! 

De læger der har fået at vide, at grunden til patienterne spontant er helbredt skyldes, at deres patienter har været til årsagsopsøgende hypnoterapi. Og ikke en eneste af lægerne, har taget sig den ulejlighed, at ringe til mig for at hører mere om hvordan og hvorledes.
Jeg venter stadig på telefonen skal ringe men lægerne ringer ikke.?
De har jo selvfølgelig også travlt med af fejlbehandle de 30.000+/- patienter de hvert år, er lykkedes at komme op på. I øvrigt vil lægerne ikke selv ville tage imod deres kræft behandlinger. Og som chefforsker fra Kræftens Bekæmpelse forresten har udtalt sig, at de aldrig vil finde en kur imod kræft.
Tydeligvis er der noget i systemet der ikke virker. Ah! Det må være intranettet der er nede eller også har lægerne ikke haft tid til at læse memoet. Hvem ved?

Lægerne siger, at det er et fænomen ingen kan forklare. Hov stop lige der.
Vil det så sige, at hvis en læge ikke kan forklarer noget så er der ingen der kan?
Den gamle medicinske videnskab år 2021 som det nuværende sundhedssystem benytter sig af, besvarer stadigt folks spørgsmål ud fra et gammeldags medicinsk bedrag. Det er et faktum!

Det nyeste om kræftforskning 2021 og i kræft behandling uden bivirkninger.

Årsagsopsøgende hypnoterapeuter oplever jævnligt spontane helbredelser fra kræft og mange andre symptomer.
Sygdomme er symptomer skabt som ubevidste kommunikations manifestationer til at kunne finde de aktuelle mentale koder som der udelukkende er adgang til i hypnose som der bekendt ikke er nogen inden for i sundhedssystemet der har lært nok til at forstå.

Pressen er jo styret af lobbyindustrien og ignorer disse faktas. Faktisk stiller de kritisk spørgsmål imod logikken og forsætter i stedet deres sædvanlige pladder af nytteløse medicinskspekulation.
Så havde det været muligt, at helbrede folk fra kræft mv. med medicin, ville det jo være en sensation pressen ville slå stort op men selverkendelsen blandt læger og pressefolk svarer til farmaceuternes. Hvilket har eksisteret i 117 år med struktureret videnskabelig dokumenteret manglende selverkendelse.

Årsagsopsøgende hypnoterapeuter ikke alene hjælper klienterne til selv, at aktiverer immunforsvaret men også til at finde den ubevidste underliggende årsag i det underbevidste sind og typisk, er det ganske enkelt.

Årsagsopsøgende hypnoterapeuters klienter opnår spontanhealing. De første par gange, er det virkeligt en fantastisk oplevelse, at se med egne øjne når en klient, opnår spontane healing.

Det vildeste jeg nok har oplevet, var en mandlig klient med mindst 90 % kræft i leveren. Manden healede lige foran mine øjne og var en af de mest fantastiske oplevelser, jeg har haft som årsagsopsøgende hypnoterapeut.
2 uger senere var manden til kontrol på hospitalet og grinende så han til mens lægerne, var helt rundt på gulvet, da de ikke kunne finde kræften.
Der er indtil nu endnu ikke en eneste onkolog / kræft læge der har kontaktet mig. Selverkendelsen er ikke noget let, at gøre når først man er dybt indoktrineret.

Derfor bør du boykotte Kræftens Bekæmpelse, sygehussystemet og sundhedsministeren.

3 ud af 4 læger, siger de ikke vil tage imod deres egen behandlinger hvis de selv får kræft.

Når nogen sælger noget, de påstår, kan noget som det så alligevel ikke kan. Så er de bedragere, også kaldet charlatans.
Farmaceuter og læger sælger medicinske præparater, kemiske terapier, bestråler mv. der ”ikke” helbreder nogen, men slår alle cellerne ihjel både gode og ikke gode celler. Hvad får patienterne til at stole på deres læger når de allerede ved, at lægerne ikke forstår menneskers biokemiske systemer?

Når nogen foretager kirurgiske operationer / indgreb der er overflødige eller patienterne dør af det, kaldes det for kvaksalveri, læge fusk, sjusk og mord.

Læger der sælger radioaktivbestråling, ved det ikke hjælper. Tværtimod forøges risikoen for blodpropper hver dag efterfølgende. Så hvis patienten ikke dør af kræft eller den radioaktive behandling, så får de alligevel ram på patienten på grund af bivirkningerne. Hvad kaldes det?

Moral er godt!
Dobbelt moral er ikke dobbelt så godt!

Stop dog den videnskabelige dokumenteret medicinske kræftforskning!
Det er overlagt massemord når lægerne behandler kræft med medicin eller operationer!
Send protest til sundhedsministeren!

Stamcelleterapi også kaldet T-celle terapi mod kræft, er endnu en fejlbehandling. 
En behandling mod kræft der udnytter kroppens eget immunsystemceller uden, at finde årsagen til hvordan det kan være kræften er opstået, undertrykker den underliggende årsag og derfor, er det en fejlbehandling!

Mange har endnu ikke forstået, at bare fordi symptomet fra en hvilken som helst sygdom, er forsvundet, at de så ”ikke” er raske.
De er kun raske hvis de underliggende årsager, er blevet fundet og taget hånd om.
Så bare fordi en kræftsvulst, er skåret væk eller brændt af med bestråling, cellerne forgiftet, fjernet med stamcelle terapi eller medicinsk aktivering af immunsystemet så er de ikke raske.
Det kan da godt være, at lægen, siger, at tallene viser, at sygdommen, er væk, men hvis de underliggende årsager ikke er blevet fundet, vil det altså sige, at behandlingen kun har undertrykt årsagen.

Bivirkningerne af stamcelletransplantation mod kræft, er, at det underbevidste sind altid vinder.
Og når det vigtige signal, bliver ignoreret, vil det underbevidste sind senere signalerer endnu kraftigere. Derfor er stamcelletransplantation med en kombination af cellegift mod kræft en fejlbehandling, da årsagen ignoreres.
Løsningen er, at anvende årsagsfindende hypnoterapi og i tilfælde af at nerver fysisk, er ødelagte eller disideret døde, vil en kombination med stamcelleterapi sågar, være genialt til at genopbygge fysisk ødelagte nerve give nyt liv og førligheden tilbage og også til MS patienter er der allerede opnået meget positive resultater.

I selve processen tages lidt af ens eget væv fra navlen, fedt eller blod. Centrifugerer det og indsprøjter det igen og derved sker en biologisk reframing med personens egne byggeklodser.

Og nu til det sidste nye i kampen mod kræft
Kemiske fremstillet mediciner der indsprøjtes i ”håb” om, at aktivere patientens eget immunforsvar til selv, at bekæmpe kræftcellerne. Så endnu et eksempel på videnskabelig statsautoriseret dumhed. Ja! Her bliver den underliggende årsag jo tydeligvis heller ikke fundet men snarer holdt nede og så stiger trykket jo som bekendt og et endnu tydeligere signal, vil komme til.

Hverdag forøges modstanden mod farmaceuterne, lægerne og politikkerne. Det er resulteret af immunterapi. Deres bedste bud mod kræften trods, at de er informeret om hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Altså er de ligeglade med dig. Så forstå det dog, lægerne vil ikke være ven med dig og slet ikke anbefale løsningen de ikke kan tjene penge på.

Analogien af alt det der ikke virker og nu det der virker.
Årsagsopsøgende hypnoterapi finder frem til den underliggende årsag til kræfttumoren er opstået. Kræfttumorer opstår som manifestation hvis funktion, er, at kommunikerer mellem det bevidste sind og det underbevidste sind. Tumorerne opstår pga. de hormonproducerende kirtler og organer producerer præcist det de får besked på af de ubevidste programmeringer og netop derfor, er det så let, at hjælpe folk til at blive kræftfrie og raske.

Du er ansvarlig for din egen sundhed!
Dit underbevidste sind, kender alle svarene om dig der er vigtige. Adgangsbilletten hedder hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Rigtig god fornøjelse!

Bliv helbredt fra kræft mens du kan. Forskerene siger selv at de aldrig vil finde en kur imod kræft. så hvad vil du nu?
Vil du “prøver” på det de mange andre forgæves forsøger sig med eller vil du rent faktisk gerne leve noget længere uden nogen bivirkninger andet, at du vil være mental fri. Fri fra angst, fri fra ked af det hed vel vidende, at du er sund og rask, er vel det du foretrækker?
Så klik her, send Frederick en e-mail eller ring og tal med mig om lige det du har på sinde.