Cancer koden er knækket via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi

Erfaringer fra mere end 100 år viser, at mange cancerkoder er knækket via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Desværre accepterer patientsikkerhedsstyrelsen ikke mine og andre hypnoterapeuters mange års erfaringer med massevis af klienter. Mange forskellige cancer typer eksempler med mennesker der er blevet cancerfrie som altså ikke er videnskabelige faktas. Men patientsikkerhedsstyrelsen, accepterer åbenbart heller ikke de videnskabelige faktas, epigenetikere har fremlagt. Så hvad siger det om patientsikkerhedsstyrelsen?
Her er et link til videnskabelige fakta om nocebo effekter med biologen Bruce Lipton.  

Via hypnose og hypnoterapi gives der adgang til sindet der styrer alt i kroppen således, at der findes mange eksempler på, at cancerramte, har helbredt sig selv.

Videnskaben er efter 119 års resultatløse medicinske eksperimenter med mennesker og dyr nået til den erkendelsen, at folks eget immunforsvar, er det bedste til at bekæmpe kræftceller. Faktisk bekæmpes kræftcellerne ikke da cellerne i stedet får deres oprindelige programmeringer tilbage efter, at havde fundet årsagen og derved forsvinder kræften.

Analyserende årsagsfindende hypnoterapi er derfor ikke alene den bedste hjælp til at styrke dit immunforsvar men principielt den funda-mentale behandlingsmetode.
Vi analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter, kan kommunikerer med alt i den menneskelige organisme via folks egne biologiske supercomputeres mentale programmeringer der logisk nok, styrer absolut alt i mennesket!

Analyserende årsagsfindende hypnoterapi er den bedste hjælp imod cancer og alle andre nocebo symptomer!

Her får cancer stamcellerne enten nye eller deres oprindelige programmeringer efter de underliggende årsager, er afdækket af hvordan det kan være, at kræft stamcellen opstod.

Det er præcis det årsagsfindende hypnoterapeuter hurtigt og effektivt guider deres klienter til. Den bio-logiske computer styrer nemlig alt i mennesket.

Alle læger og mange andre, har hørt om patienter hvis kræftknuder spontant, er forsvundet således, at patienterne spontant eller hurtigt er blevet raske.

Epigenetisk videnskab siger der ikke findes nogen sygdomme da sygdomme nu er dokumenteret, at være selvskabte nocebo effekter og at cancer netop derfor er nocebo effekter.
Det betyder egentligt, at folk ubevidst tænker sig selv syge og netop derfor er det også logisk, at de ubevidst, kan tænke sig selv raske.

Epigenetik har tydeliggjort, at cancer er selvskabt af sindet.

Det er jo også indlysende, at sindet styrer alt i mennesket.
Hypnose i sig selv, er ikke terapi men passwordet til den bio-logiske computer.

Epigenetikerne har længe dokumenteret og sagt, at sygdomme er nocebo effekter. Det er ligesom ikke rigtigt trængt ind hos andre end os der som i forvejen udmærket vidste det.

Ja! vi analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter, har længe sagt, at kræft er psykisk betinget men nu er det altså på endnu et niveau blevet videnskabeligt bevist.

Lægerne siger, at det er et fænomen ingen kan forklare. Hov stop lige der.
Vil det så sige, at hvis en læge ikke kan forklarer noget så er der ingen der kan?

Analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter oplever jævnligt spontane helbredelser fra kræft og af mange andre symptomer.

Vi anvender bl.a. symptomernes metaforiske røde tråd til at opsporer de underliggende ubevidste mentale programmeringer. Sindet har skabt symptomerne som ubevidste kommunikations manifestationer til netop, at kunne finde de aktuelle mentale koder i den biologiske computer.

Analyserende årsagsfindende hypnoterapeuters klienter opnår ofte spontanhelinger. De første par gange man som analyserende årsagsfindende hypnoterapeut oplever, at klienterne opnår spontane helinger, er det virkeligt en fantastisk oplevelse. Men som klient, er det naturligvis det bedste når smerterne så pludseligt forsvinder og så kan man jo ligesom ikke få armene ned af bar glæde.

Det vildeste jeg nok har oplevet, var en mandlig klient der 2 måneder inden havde fået at vide, at han havde mindst 90 % kræft i leveren og havde ca. 4 måneder tilbage, at leve i. Manden helede lige foran mine øjne og var en af de mest fantastiske oplevelser, jeg har haft som analyserende årsagsfindende hypnoterapeut.
Inden behandlingen havde han brug for støtte når han skulle gå 100 meter men 2 dage efter jeg havde hjulpet ham, var han alene ude og gå et par timer. 2 uger senere var han til kontrol på hospitalet og grinende så han til mens lægerne, var helt rundt på gulvet, da de ikke længere kunne finde kræften.

Hvis jeg arbejde som onkolog (kræftlæge) på et hospital hvor jeg skulle tilse en kræftramt patient, jeg selv tideligere, havde diagnosticeret til at have mindst 90 % kræft i leveren og konstateret, at manden knapt nok kunne gå pludseligt glad kommer ind til et tjek op uden nogen spor af kræft nogen steder. Så ville jeg ikke slippe ham ud før jeg præcist, havde fået at vide hvordan han var blevet helbredt. Men det er desværre ikke det der sker når de oplever, at deres patienter spontant er helbredte.

Så husk nu, at du er ansvarlig for din egen sundhed!
Selv om du med dit bevidste sind ikke ved eller kan huske hvordan det kan være, at du har fået kræft eller andre nocebo symptomer så kan du være sikker på, at dit underbevidste sind ved det, da dit underbevidste sind, kender alt som er vigtigt om dig!

Mennesker kan sammenlignes med isbjerge. Spidsen repræsenterer dit bevidste sind og alt det du huske og kender til mens dit underbevidste sind, er under overfladen. Under overfladen ligge alle svarene frit fremme om alt der er vigtigt.

Adgangsbilletten til alle de ubevidste informationer, er derfor logisk nok udelukkende muligt via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Så hvis du gerne vil være sund, rask og immun så giv mig et ring eller send en e-mail.
Jeg ser frem til at hjælpe dig få en oplevelse for livet som du vil finde rigtig interessant og en super god fornøjelse!

Bliv helbredt fra kræft mens du kan. Ja! Det betyder nemlig, at sommetider, har folk ventet så længe, at der ikke længere, er nogen vej tilbage.

Forskerene siger selv at de aldrig vil finde en kur imod kræft. så hvad vil du nu?

Vil du vil være mental fri. Fri fra angst, fri fra ked af det hed, fri fra traumer, fri fra sorg vel vidende, at du er sund, rask og immun?
Hvis det er det du foretrækker Så klik her, send Frederick en e-mail eller ring og tal med mig med alle dine spørgsmål eller om lige det du har på sinde.