Logik for høns

Det er faktisk simpelt at forklare da der principielt kun eksisterer 2 slags behandlingsmetoder.

 1. Symptombehandlinger og dem findes der alt for mange af, ignorer årsagerne.
  Ikke en eneste symptombehandlingsmetode, kan finder årsagen til noget som helst for det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre når der arbejdes med det bevidste sind.Folk betragter ofte sig selv helbredte når de vigtige symptomer er væk men symptombehandlinger hvor årsagen ikke findes er fejlbehandlinger.Symptombehandlinger ignorer de underliggende følelser og forværrer sundheden i længden ved, at lægge låg på sygdommene og så stiger det ubevidste tryk indtil sygdommene kommer igen eller finder en ny udvej med et nyt symptom i form af en ny sygdom.

  Medicin eller amputationer, kan fjerne symptomerne men finder ikke årsagerne.

  Det er altså logisk, at det er umuligt, at finde de mentale programmeringer kendt som årsagerne via det bevidste sind.

  Mennesker fungerer præcist som robotter. De gør det deres programmeringer siger de skal.

  Hvis robotten ikke fungerer optimalt, skal dele ikke fjernes. I stedet skal passwordet findes samt programmet der ikke fungerer optimalt. Det er logik for høns.
  De menneskelige styresystemer fungerer ligeså og derfor er alle symptombehandlinger fejlbehandlinger som vil forværre situationerne ved, at signalerer med det ene eller det andet symptom indtil den rette behandling endelig vælges.

 2. Analyserende årsagsfindende hypnoterapi er den funda-mentale bedste og logiske behandlings metode.
  Her guides klienterne til de mentale årsager der er skyld i deres sygdomme/nocebo effekter og alle slags adfærden der ikke er positive.
  Vi kender i dag alle til computere og derfor er det også logisk, at sammenligne mennesker med robotter som styres af deres biologiske computeres programmeringer.
  Vi er altså ikke AI (artificiel intelligens) men BI (biologisk intelligens).
  Vi har et bevidst sind og det ubevidste i det underbevidst sind.

Alt i organismen styres af programmeringerne i bio-computeren.
Der findes en hel del forskellige biologiske computer systemer og ikke bare to som de fleste hypnose kursuser underviser i.

Professionen til at afkode ubevidste signaler, er analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter.
Ja! der findes også alle mulige slags terapeuter og psykologer men de arbejder med det bevidste sind. Så som sammenligning, kan en computerbruger åbne dokumentmapper og filer op. Hvorimod en computerprogrammør kender passwordet, har den fornødne viden om at programmere, kan finde de mentale årsager til lige meget hvad samt guide klienterne til selv, at fortage de positive forandringer der skal til for at gøre klienterne raske og smertefrie.

Jeg har arbejdet som analyserende årsagsfindende hypnoterapeut siden år 2003. Og opnåede exceptionel ekspertise i at guide klienterne til at justerer deres egne menneskelige biologiske computer programmeringer.
Resultatet af min naturlige herkomst, er blevet til en meget større viden end standarten om de mange menneskelige biologiske computer systemer der findes og hvilket har resulteret i en meget længere resultatliste/diagnoseliste.
Dem der lærer de funda-mentale forståelser, udvikler deres profession uanset om det er fodbold eller analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Klik her for at bestille tid eller bare ring nu på tlf. nr. +45 23458485.