PTSD

PTSD (post traumatic stress disorder)

Hvis jeg havde vist, at det var så hurtigt og enkelt at blive PTSD fri så var jeg kommet langt tidligere. PTSD hurtigt helbredt via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Post trauma stress disorder (PTSD) også kaldt post trauma stress syndrom udløses af individuelle årsager. En person med PTSD der virkeligt gerne, vil slippe af med PTSD’en, er normalt en let sag.

PTSD er lige som en fobi. En person med en fobi, kan fx være angst for edderkopper. Så hver gang personen ser en, hører om en eller tænker på en edderkop, vil personen udvise angst reaktioner. Alle har individuelle reaktioner og alle har sine egne individuelle årsager til sin angst opstod første gang.
En person med PTSD bryder sig ikke om, at tale om om det der har tricket PTSD og netop derfor, er det vidunderligt, af modtage årsagsopsøgende hypnoterapi, da det tidspunkt helt undgås.

Hoved følelsen er angstreaktioner men typisk er der mange forgreninger. Så som vrede, frustrationer, ked af det hed, stædighed, manglende tillid, manglende hukommelse og der kan forekomme mange forskellige adfærdsmønstre der ikke er hensigtsmæssige.

Følgerne, symptomerne, reaktionerne mv. som følgerne af PTSD, eksisterer som signal fra det ubevidste i det underbevidste sinds underbevidsthed. Hvert af disse signaler, er med til at lette det årsagsopsøgende arbejde for en årsagsopsøgende hypnoterapeut.

Typiske symptomer:
Mennesker der har været i situationer hvor de af en eller anden grund, har oplevet en voldsom forskrækkelse eller noget meget nervepirrende, føler sig typisk efterfølgende ikke godt tilpas i tilnærmes vis lignende situationer eller bare tanken herom.
Ofte isolerer de sig bare for at få mest muligt fred. De er ofte ikke i stand til at være sammen med fremmede grupper af mennesker hverken store eller små.
Der kan være få eller mange ting som små lyde, dufte, lugte eller noget de får øje på som får dem til ikke, at føler sig godt tilpas.

Alene det at gå hjemmefra, er ikke lige let for alle. Tanken om hvad der kunne ske, kan få en med PTSD til ikke, at føle sig godt tilpas.

Derfor lider soldaterne med PTSD stadig:
På veteranhjemmenes hjemmesider skriver de, at de ikke er interesseret i terapeuter og amatør psykologer kommer rendende for de vil bare have deres fred. Det er et klart budskab, der skal respekteres. Det er bare ikke særligt hensigtsmæssigt, når de indtil nu udelukkende har taget imod råd fra psykologer, gestaltterapeuter og psykiatere, der jo indtil nu kun har bevist, at de stadig står handlingslammet mht. at finde løsningerne, der mentalt, vil befri en med PTSD.
Hverdag dokumenteres der med artikler om PTSD ramte hjemvendte soldater i aviserne. Der citeres at de endnu ikke kender nogen behandlingsmetode mod PTSD men at de ”forsøger” sig med dit og dat. Igen og igen skabes falske håb ved fx, at sige ” at nu har de hørt noget om, at i Holland, skulle der være en ny hjernebehandling der skal hjælpe PTSD ramte ved elektronisk, at måle hjerne svingningerne. Det svare til at man måler vejret. Som vi alle ved, kan metrologerne, tale om vejret men de kan ikke ændre det.
Mette Bertelsen fra Videncentret på Veterancentret indrømmer, at det har været forgæves, at anvende medicin, samtaleterapi og derfor vil de nu lave ”endnu” et ”pilotforsøg” med målinger af hjernen.
Så nu vil de altså lave endnu et projekt hvor de arbejder med det bevidste sind. Behøves det at sige, at også dette vil slå fejl
Det lader sig ikke gøre, at ændre programmeringerne i biocomputeren uden, at kende passwordet. Det er forskellen mellem alle symptombehandlingerne de fejler med mod den logiske årsagsopsøgende behandling der betragtet PTSD som venstrehåndsarbejde.

Den indlysende forklaring.
Kort og godt så, er det indlysende, at det ikke kan lade sig gøre, at ændre programmeringerne i pc’en ved, at åbne filer og dokumentmapper op. Dertil har man brug for en pc-programmør, der kender passwordet og har den fornødne viden om, at programmer. Det samme er logisk nok gældende mht. mennesker der mentalt, er blevet påvirket til ikke at fungerer optimalt.
Der findes ingen behandlingsmetoder, som arbejder med det bevidste sind, der kan få adgang til programmerne!

Den logiske og derfor eneste løsning til at finde den underliggende årsag til at blive PTSD fri:
Passwordet til underbevidstheden, er hypnose. Hypnose er ikke terapi derimod udelukkende passwordet.
Passwordet som årsagsopsøgende hypnoterapeuter kender og mestre, giver adgang til den PTSD ramte persons mentale programmeringer i sin egen underbevidsthed.
Forstil dig at blive guidet dertil hvor freden i sindet og kroppen, vil blive genoprettet, er det ikke det, der vil være det dejligste og mest optimale?
De fleste siger, at hvis de havde vist, at det var så enkelt, hurtigt og godt ville de havde taget imod denne hjælp langt tidligere.
Når de først er blevet guidet til selv, at trække deres mentale PTSD splint permanent ud med årsagsopsøgende hypnoterapi, er de helt frie.
Læs mere i afsnittet om fantomsmerter.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Så send en E-mail 
Eller
ring på tlf. nr. +45 23458485 og tale roligt med Frederick. Han forstår dig bedre end du selv gør. Og han vil hjælpe dig!