ADHD er ikke en sygdom eller lidelse men næste generation af menneskeheden.

ADHD står for: Attention Deficit Hyperactivity Disorder.

De skal ikke sløves ned men forstås.
Det heder sig, at personer der er diagnosticeret med ADHD kun kan koncentrere sig kort tid ad gangen men det er helt hen i vejret. Disse mennesker kan koncentrerer sig mere intens og længere tid end andre kan men kun hvis de beskæftiger sig med noget der interesserer dem.
De lærer langt hurtigere end andre mennesketyper men kun hvis det er nogen der interesserer dem.
De analyserer op til 1000 gange hurtigere end andre mennesketyper. De sorterer lynhurtigt tingene fra. Hvis der er 1000 forskellige valg analyserer de på et øjeblik hvad de allerede kender og forstår, hvad der lige nu ikke interesserer dem og hvad der interessere dem bruger et øjeblik, forstår, rykker videre til noget andet der interesserer, lærer og hvad der interessere dem men de fortrækker, at vente med til senere. Andre menneske kan simpelthen ikke følge med!
Ofte ser de mønstre og sætter tingene i systemer lynhurtigt. De kan lærer lige det de vil hvis de vil og når de vil så lærer de lynhurtigt på deres egene måder.
Almindelige skoler, er aldeles uegnet på mange områder mens de på andre områder netop, er perfekte for, at undgå, de bliver introverte. De har stort behov for anerkendelse af, at de er gode nok og det drejer sig ikke om lange kram hele tiden men en lyd af en stille smaske, et ord, et skulderklap, en armløftning, er ofte rigeligt.
Når de falder eller løber ind i noget og slår sig, er de lynhurtigt klar til at løbe videre. Smerter er lynhurtigt overstået da de jo ved hvor den kom fra og når det nu er overstået og ingen fare på færde er, bliver de hurtigt lettet og løber videre.
Så når de skal lærer noget i selskab med andre mennesketyper, bliver det hurtigt kedeligt fordi de har forstået opgaven inden spørgsmålet, er færdigstillet eller de har med det samme besluttet sig, at det er de ikke klar til lige nu eller de forstå ikke hvad opgavens resultat skal bruges til og gider derfor ikke. Og så kan en skoledag blive meget lang eller en uge virker som uendelig.
Hvis der er noget de ikke bryder sig om så er det gentagelser. For har de besluttet sig for ikke at lærer det, er der ikke noget at gøre før de bestemmer sig for tiden er rigtig.
Frikvartererne er deres bedste tid i skolen og gymnastik/sport. Lærerne der er opmærksomme på de små tilkendegivelsers tegn lige fra starten, vil nå meget langt og meget længere med børnene lige meget hvilken slags børn end alle andre lærere.

I denne ny verden hvor der hvert sekund, er tusinde nye ting på internettet og nye opfindelser, er det de hurtigt analyserende der styrer og de langsomme, falder af vognen. Så ADHD vil kører videre som fremtidens mennesketyper bag ved rattet.
Mange topledere og specialeksperter faktisk rigtig mange, er allerede ADHD typer!

Når de rette omstændigheder ikke har været til stede allerede fra start af. Og her er tale om ikke at blive forstået allerede som baby så kan små ting blive til store ting. Borderligne er ofte tilfældet med tatoveringer og andre selvdestruktive adfærden men det er ubevidst kommunikation om hjælp. De er ikke blevet forstået og ved ikke hvordan de løser det.

Den rette hjælp, er specialeret årsagsopsøgende hypnoterapeuter. Ja! Der findes mange slags såkaldte eksperter der tilbyder deres assistance men de kommer typisk hurtigt til at føle sig til grin. Da de typisk, er gennemsigtige for et ungt menneske med ADHD. Og enhver der arbejder med det bevidste sind med ADHD, vil aldrig få en chance. De fleste, langt de fleste hypnoterapeuter, vil heller ikke have en chance, da teknikkerne endnu ikke er blevet udbredt.

Frederick har udviklet en del specialteknikker der fuldstændigt overrasker dem på den gode måde.
Fredericks hypnotiske teknikker der skal til for at hjælp af disse mennesketyper, er også for ham total fascinerende. De sædvanlige metoder fungerer ikke med ADHD personerne men med de helt nye teknikker, er det virkeligt en special god oplevelse, at se hvor hurtigt de ordner alt.

Forståelsen af adfærd, er hovedemnet. Det er lige som når slagtere og grønthandlere udtaler sig om mekaniske del i flyvemaskiner. Så falder det lige som temmelig langt ude for deres faglig forstand. – men hey læger, psykiatere og farmaceuter, tjener mange penge på ikke, at have faglig forstand ej heller en ren samvittighed med al den medicin de får solgt. De kan ikke gøre for det, de er som vampyrerne i samfundet helt uden samvittighed.

Årsagsopsøgende hypnoterapeuter har sølvkuglerne og ADHD hypnosens og årsagsopsøgende hypnoterapeuters teknikker til at hjælpe ADHD menneskerne til hurtigt. Rettelse – lynhurtigt at hjælp dem.
Bestil tid!