Manier

Manier

Først er det vigtigt, at sige, at alle slags manier typisk hurtigt, kan afhjælpes via årsagsopsøgende hypnoterapi.

Manier er tvangstanker og tvangshandlinger i højere eller mindre grad. Og mange mennesker, har en eller anden form for manier. Listen her under er kun nogle eksempler af en i virkeligheden meget lang liste.

Mange manier opstår ofte som indlæringer i opvæksten når forældrene, instruere deres børn i hvordan forældrene synes tingene skal gøres.
Fakta er, at de fleste ting, kan gøres på mange forskellige måder og ikke kun en måde.

Manier præget af dødsangst, er slet ikke gode. Altså den hvor personen ”tror” noget slemt, vil ske hvis ikke han eller hun render rundt om bordet 25 gange først den ene vej og 25 gange den anden vej eller sådan noget lignende. Vasker hænder 25 gange. Må ikke træde på mellemrummet af fliserne osv.
Manier er ubevidste programmeringer og de fleste, er lagret på følelsen af angst og de fleste slags manier, er ikke hensigtsmæssige men der findes manier der dissideret, er til gene for personens eget liv og eller andres liv.

Der findes en meget lang liste af manier:

Maniodepressiv er en der svinger fra godt humør til det modsatte uden, at vide hvordan det kan være. Der findes ingen piller eller officielbehandling mod denne form for programmering men uofficielt, er det MEGET LET AT AFVIKLE. Det må man ikke sige men Frederick er endnu ikke stødt på maniker, han ikke kunne hjælpe. Det er jo så enkelt som han siger det. Det er ”bare” en programmering. I øvrigt, er manikere under konstant hypnose hele tiden og derfor er de lette, at hjælpe.

Neofili mani, er dyrkelsen af det nye. Følger moden for modens skyld.

Her forsætter den imaginære liste med manier der som sagt alle ”bare” er programmeringer og kan ændres med årsagsopsøgende hypnoterapi.

Har du en mani eller flere, du gerne vil have ændret. Så klik E-mail til go2hypno@gmail.com og send en besked eller ganske enkelt bare ring på tlf. nr. +45 23458485 og få en tid med det samme.