M

Manier findes der faktisk mange flere end de fleste lige ved første tanke kan forestille sig. Dvs. at flere mennesker end de selv er klar over, har manier men de bliver typisk betragtet som noget andet men det er altså programmeringer der kan ændres.

Mere lyst til sex efter hypnose og hypnoterapi

Mavebesvær helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi

Mavesår helbredt med hypnose og hypnoterapi

ME / CFS helbredt med hypnose og hypnoterapi

Mennesketyper se JoeHarryFrederick-vinduet

Menstruationsbesvær helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Udeblivelsen af menstruationen
, kan skyldes noget vidunderligt hvis ens ønske om, at få en baby, er det man har set frem til.
Udebliver menstruationen når den burde være der og du ikke er gravid, kan det skyldes mange forskellige årsager.

Er menstruationen ofte forsinket eller har du normalt regulære tidspunkter. Hvis du ikke har regulære tidspunkter for din menstruationer, kan det skyldes du ikke lever dit liv på en rolig og fredelig måde med faste vaner. Det er sådan ca. hvad der skrives i damebladene – men hvem skriver egentligt dette plader hver uge og hvilke ekspertise har de?
De vil sikkert forsvarer sig med at sige, at de er kvinder eller de har læst om det på en hjemmeside skrevet af en læge. Men hvad ved en læge egentligt om hvordan en kvinde fungerer – når de igen og igen tager fejl.

Udebliver menstruationen og du ikke er gravid, i overgang, du ikke har noget underliv eller andet vi af gode grunde ikke kan tage med her. Så skyldes det en psykiskbetinget underliggende årsag og grunden, kan netop opsøges ved hjælp af symptomerne.
Typisk er de underliggende årsager enkelt og simpelt, at løse.

Hvis du ikke menstruerer og er anoreksiker, vil vi finde de underliggende årsager til det og sandsynligvis allerede den næste dag, vil du menstruerer. Altså dagen efter du, er blevet hjulpet af Frederick.
Nogle af de unge anoreksiske kvinder, har ikke menstrueret meget længe og allerede næste dag, har de meldt tilbage, at de nu menstruerer, en enkelt ventede præcis en uge.

Husk menstruationen skal føles godt.
Det er en 100 % normal kvindelighed, du skal accepterer ligegyldigt hvor mange vittigheder og kommentarer andre siger eller hentyder. Det kan naturligvis også bare opfattes som sjov ellers betyder det bare de ikke har fattet hvor dejlige kvinder rent faktisk er også når de menstruerer og samtidig er i god mental balance.
Der ”kan” findes noget meget dyrisk over kvinder der menstruerer og det kan der også være med mændene når kvinderne menstruerer.
Alt er normalt!
Så sæt dig selv fri og nyd det!

Menstruationssmerter skyldes mental programmering.
Fordi der er så og så mange der har dem regnes det som værende normale men sandheden er altså, at menstruationssmerter er tidligt alvorligt advarselssignal skabt af det underbevidste sind. Så dvs. menstruationssmerter skyldes mental programmering. Husk at sig det videre!
Menstruationssmerter er de 3 T’er, tidlige tydelige tegn på noget mentalt ikke er i balance.
Hvis de 3 T’er ignoreres, vil der typisk senere opstå andre signaler. Det skyldes, at de første signaler, er blevet ignoreret.
Lad endelig ikke gynækologen, tage ”prøver” af dig. Du er jo sund. Dette siges uden ansvar for følgerne. Hvis det ikke er i stykker skal det ikke fikses ved at fjerne en del med et keglesnit!
Taget i betragtning af hvor mange kvinder der hvert år får fjernet deres underliv og hvor mange af dem der har haft menstruationssmerter da de menstruerede. Så kan der ses en tydelig sammenhæng og tendens, at underlivskræft, er psykiskbetinget. Det er faktas din læge og gynækolog ikke kender til.

Meteoropa´ti
Meteoropa´ti er overfølsomhed overfor vejrforandringer. Dvs. hvis man føler en mentalforskel når vejret ændre sig.
Læs mere under kapitlet programmering.

Migræne helbredte med hypnose og hypnoterapi


Multiple personligheds forstyrrelse (MPF).
MPF. Er interne ubevidste mentale programmeringer der modstrider rationelle bevidste handlingsmønstre.
De forskellige menneske typer, er som helhed meget simple at forstå når de betragtes rationelt og logisk.

MPF. Som diagnose er en ting men om diagnosen er berettiget er en helt anden sag. Så hvad er en MPF. For noget. MPF. Kan forklares på flere måder afhængig af hvem man spørger.

Ofte forveksles MPF. Med skizofreni som bekendt er, at personlige hallucinationer så glem det for det er to helt forskellige ting.

MPF. er modstridende interne personligheder. Så tydeligvis er MPF. meget mere udbredt end de fleste forestiller sig.
Eksempelvis kan en rygere have en del, en personlighed der beslutte sig til at slutte med rygningen mens andre dele modarbejder med undskyldninger til at tage endnu en smøg. Typiske undskyldninger der bruges, er belønninger og trøst. Derfor er der ikke så få eksrygere der overspiser fordi de interne dele stadig er aktive med at fører noget op til munden hele tiden.

Naturligvis findes der endeløse eksempler på folk med MPF. Eftersom langt de sygdomme i virkeligheden, er multiple personligheds forstyrrelser hvis opgaver er, at kommunikerer til det rationelle sind med beskeder om at der findes ubevidste mentale programmeringer der modstrider det rationelle bevidste sinds handlingsmønstre som nu er klar til at modtage nye rationelle programmeringer i stedet.
MPF programmeringerne findes der hurtigt frem til via årsagsopsøgende hypnoterapi og via guidningen af en årsagsopsøgende hypnoterapeut rettes programmeringerne hurtigt til eksempelvis, at udfører nogle på forhånd aftalte rationelle handlingsmønstre i stedet.

Læger og psykiatere arbejder ofte og får løn parallelt som ansatte af det offentlige samt for et eller flere medicinalfirmaer og oven i købet i officielle forsknings øjemed. Dvs. de har flere kasketter på med flere titler der i virkeligheden har modstridende funktioner. De udfører noget med den ene hånd og noget modstridende med den anden hånd. Et komisk men sandt eksempel på MPF. i sundhedssystemet du selv kan læse mere om på eksempelvis http://www.psykiatriavisen.dk