Ændringer af genetiske koder

Årsagsopsøgende hypnoterapeuter guider til ændringer af arvelige betinget og tillært genetisk koder:
Se her hvor let Borrelia virussen helbredes og ovenikøbet kun med positive bivirkninger.
Mange genetiske koder ændres let med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Den amerikanske biolog og celleforsker Bruce H. Lipton, har besøgt Danmark flere gange og holdt foredrag for store forsamlinger.
Bruce har dokumenteret, at vi sagtens kan ændre vores genetiske koder. Fx således, at fx psoriasis bliver helbredt permanent.
Så ikke alene kan vi altså se psoriasissen forsvinder men og på den måde vide, at psoriasis kan helbredes. Bruce H. Liptons tests før og efter, dokumenterer de indiskutable beviser, at de genetiske koder, er blevet ændret. Således at også de næste generationer er garanteret, at være psoriasis frie.

Så glem alt om medicinske eksperimenter, at blive fyldt med alt muligt kemi, der helt sikkert vil have bivirkninger. Det har de lige som prøvet de sidste 150 år og stadig resultatsløset. Og boykot foreninger der påstår, de arbejder for, at hjælpe folk med psoriasis. De har også en årlig dag. Det år de startede med deres årlige dag, var der stor halløj på Tv2s gomorgen du et eller andet. Frederick skrev og tilbød , at hjælpe 10 personer med psoriasis og fik aldrig noget svar. Der er ingen interesse i at viderebringe information der løser opgaver ingen andre kan.

Bruce beviser derimod det vi hele tiden har sagt, at psoriasis bliver helbredt via årsagsopsøgende hypnoterapi for resultaterne, har vi jo set med egne øjne men altså nu også sort på hvidt.
Husk at send dette link til dem du kender med psoriasis. www.Go2hypno.com

Så hvad mon dem med meninger og holdninger om alt det de ikke ved noget om men “troede” de vidste noget om nu siger?
Kan du gætte hvem der stadig ikke ”tror” på disse faktas?

Nu ”tror” et normalt tænkende menneske, at det er da dejligt, at der nu findes en løsning men nej!
Bruce H. Lipton og hypnoterapeuter mødte ikke meget åbenhed men det har ændret sig.
Og det er jo det sædvanlige med paradigmer men i sær når det strider mod syndikalismens voluntaristiske tankegang. Dvs. sundhedssystemet bliver ikke ændret til befolkningens bedste så længe det styres af egoistiske magtsyge ledere af fagorganisationer.
Nu er løsningen endelig, blevet fundet og så er det ikke i befolkningens interesse synes de, at mene.

Har du en genetisk betinget aktiveret eller ikke aktiveret sygdom, du gerne, vil være fri fra. Så få en tid til en session. Send en E-mail eller ring med det samme på tlf. nr. +45 23458485