Ændringer af genetiske koder

Årsagsopsøgende hypnoterapeuter guider til ændringer af arvelige betinget og tillært genetisk koder:
Se her hvor let Borrelia virussen helbredes og ovenikøbet kun med positive bivirkninger.
Mange genetiske koder ændres let med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Den amerikanske biolog og celleforsker Bruce H. Lipton, har besøgt Danmark flere gange og holdt foredrag for store forsamlinger.
Bruce har dokumenteret, at vi sagtens kan ændre vores genetiske koder. Fx således, at psoriasis bliver helbredt permanent.
Så ikke alene kan vi altså se psoriasissen forsvinder men også at personen, bliver angst og stressfri derudover, er den genetiske psoriasiskode forsvundet.
Bruce H. Liptons har testet før og efter, dokumenterer de indiskutable beviser, at de genetiske koder, er blevet ændret. Således at også de næste generationer er garanteret, at være psoriasis frie når markørerne, er forsvundet.

Mennesker med Psoriasis, er typisk mere ramte når de er stresset. Stress er en forgrening af følelsen af angst der let og hurtigt, vil blive fundet via  analyserende årsagsfindende hypnoterapi for resultaterne, har vi jo set med egne øjne men nu har cellebiologen Bruce Lipton  dokumenteret det sort på hvidt.
Bruce Lipton har dokumenteret, at vi selv let kan forandre vores genetik. Den hurtigste metode, er via analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Husk at send dette link til dem du kender med psoriasis. www.Go2hypno.com

Nu ”tror” et normalt tænkende menneske, at det er da dejligt, at der nu findes en løsning men nej!
Bruce H. Lipton og hypnoterapeuter mødte ikke først meget åbenhed men meget har nu ændret sig.
Og det er jo det sædvanlige med paradigmer men i sær når det strider mod syndikalismens voluntaristiske tankegang. Dvs. sundhedssystemet bliver ikke ændret til befolkningens bedste så længe det styres af egoistiske magtsyge ledere og fagorganisationer.
Nu er løsningen endelig, blevet fundet og så er det ikke i befolkningens interesse synes de, at mene.

Har du en genetisk betinget aktiveret eller ikke aktiveret sygdom, du gerne, vil være fri fra. Så få en tid til en session. Send en E-mail eller ring med det samme på tlf. nr. +45 23458485