H

Alle disse symptomer herunder, er helbredelige via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Herpes virus helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Virussers genetiske koder bliver pin pointet via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Mentale programmeringer skabt af koder er jo ”bare” koder som kan ændres.

Hidsig, hidsighed skyldes en ubevidste programmeringer i underbevidstheden, bliver afhjulpet med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Hormonbalancen i top med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

HPV-vaccine ofrenes helbredelses metode.
Det er vigtigt at forstå, at HPV-vaccinen bliver solgt til hundrede vis af millioner af unge kvinder fordi det er en rigtig god forretning!
De unge kvinder manipuleres til at ”tro” vaccinen beskytte dem i mod livmoderhals kræft.
Så lad det med det samme være sagt, at hvis farmaceuterne vidste hvordan det kan være, at nogle får kræft og kunne forklare det. Så ville det give god mening med en vaccine men vi skal lige huske, at det er ikke tilfældet.
Lægerne har ingen kur mod kræft!
Lægerne ved de ikke har nogen kur i mod kræft og at de ikke kan forklarer hvordan det kan være nogle får kræft. Derfor sælger lægerne behandlingerne de kan tjene flest penge ved. Patienterne skal jo alligevel dø.
Ingen læge kan forklare hvordan nogle mennesker bliver spontant helbredte fra kræft men det kan årsagsopsøgende hypnoterapeuter.
Kræft er psykisk betinget hvilket forklarer, at lægerne ikke har en kur i mod kræft.

Farmaceuter der anvender kviksølv eller aluminium i vacciner får straks en til at tænke på kvaksalverne der blev dyppet i tjære og rullet i fjer i det gamle vesten men at farmaceuterne i dag, kan finde på noget så skrækkeligt, strider i mod alle moralske begreber.
Naturligvis findes der nogle af de unge kvinder der er overfølsomme for den skrækkelige kemi HPV-vaccinen er fuld af.
Her er metoden der helbreder HPV-vaccine ofrene.
Her er HPV-vaccine ofrenes løsning!

Der findes så mange helt unge piger, der er blevet kronisk syge pga. HPV-vaccinen som regeringen og sundhedssystemet ikke vil tale om.
Den gode nyhed for HPV-vaccine ofrene, er, at langt de fleste, kan få sin normale livsførelse tilbage med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Derfor eksisterer HPV-vaccine symptomerne.
Det er vigtigt at forstå signalværdierne af HPV-vaccinernes bivirkninger.
Det underbevidste sind signalerer til det bevidste sind i form af psykiske signaler som er lagret på ”følelser”. Fysiske signaler er forbundet med ”følelser” og dermed til de mentale ubevidste årsager.
Følelser er følgetråden hvor programmeringer, bliver lagret. Dvs. at eksempelvis kramper, hovedpiner, svimmelhed, ked af det hed, træthed, kvalmer, vrede, angst mv. er signaler til selve programmeringerne i den biologiske computer.
Signalerne findes af den grund, at anvende dem via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi til at finde frem til de ubevidste underbevidste programmeringer i underbevidstheden og ændre dem positivt.

Selve den fundamentale behandling, tager ca. 2 – 3 timer afhængig af hvor meget hun kan klarer ellers vil det blive nødvendigt, at se hende et par gange.
Heldigvis er det meget lettere og hurtigere at løse end fleste ”tror”.
Så hvis du igen vil blive frisk og efterfølgende, vil have et godt og stærkt immunforsvar. Ja! Så har du nu fundet løsningen.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af dine HPV-vaccine bivirkninger i underbevidstheds ubevidste sind.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485

hpv-bivirkningsramte.dk er en virkelighedsopvågning af hvad der sker i sundhedssystemet. Og hvor ligeglade Danmarksledere er med disse unge kvinder og DIG.
På landsforeningen HPV-bivirkningsramte

HPV-Vaccine-info.org opfordrer til kamp for retfærdig oplysning.

Læs mere om cancerkoden er knækket med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi den fundamentale behandlings metode.

Hovedpiner helbredes via hypnose og med årsagsopsøgende hypnoterapi.

Hudkræft helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Hudkræft har intet med solen, at gøre men med den biologiske computers ubevidste mentale programmeringer i underbevidstheden.
Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485

Hudproblemer helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Hudsygdomme helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Hukommelse forbedret med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Se mere under S i kapitlet diagnose under selektiv hukommelse.

Huntingtons sygdom, opkaldt efter den amerikanske læge George Huntington der beskrev symptomerne i år 1872. Symptomerne beskrives som arvelig og nedbryder hjerneceller, nedsætter funktionsevnerne og giver spasmer. Det er altså ganske tydeligt en selvdestruktiv ubevidst programmering. Des tideliger klienten, bliver behandlet fra Huntingtons sygdom som er helbredelig med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485

Hvem kan hypnotiseres? alle kan hypnotiseres.

Hypnose og sygdom. Hypnose er nøglen til det underbevidste sind og ikke terapi. Ja det er rigtigt, at ikke så få skriver det så det forstås som terapi. Sygdom er ubevidste signaler sendt til det bevidste sind for, at gøre opmærksom på noget psykisk ikke er optimalt. Signalet anvendes når klienten er hypnotiseret via årsagsopsøgende hypnoterapi til at finde det ubevidste program hvis opgave det er, at signalerer. Og når det er blevet hørt løses det.

Hypnosens fremtid ser meget lovende ud.
Hypnose er ikke terapi men udelukkende passwordet til underbevidstheden. Via passwordet og den rette form for gestalt terapi samt mange andre teknikker, er det let og hurtigt muligt, at kommunikerer med alt i menneskets organisme.

Der uddannelse hver dag nye hypnoterapeuter.
Der findes mange skoler med mange niveauer af mange forskellige kvaliteter og de er langt fra alle lige gode.
En ting, har de indtil nu haft tilfælles og det er, at de ikke sammenarbejder. Nogle er dissideret hadske, andre jaloux og andre igen isoleret i faggrupper.
Det tyder på de ganske enkelt ikke har forstået det mest funda-mentale af deres egen profession.

Dette opråb, er netop til for, at gøre de mange psykologer, psykoterapeuter, mindfulness, læger og tandlæger der anvender hypnose, hypnotisører, hypnoterapeuter, hypnose-analytikere, årsagsopsøgende hypnoterapeuter og hvad de alle sammen, kalder sig og også alle de andre slags terapeuter der endnu ikke har lært om det underbevidste sind. De skal også med for det er slut med fejlbehandlingerne.

Vi ved hvor vigtigt det er, at tilgive. Så tilgiv!
Godt så kan vi endelig komme videre.
Tydeligvis er der meget der skal gøres men ved samlet hjælp, vil det sagtens lade sig gøre, at samle alle således, at alle dropper deres primadonnaer syndromer og tilslutter deres rationelle og logiske sind.

Vi ved hvad der virker og hvad der ikke virker. Så lad os da sammen bruge det der virker!

Vi ved, at nu har sundhedsministrene i flere europæiske lande, givet mere magt til den farmaceutiske industri til trods for, at alle videnskabelige beviser taler for det modsatte. De bygger nye ”supersygehuse”. Dvs. vi har ikke gjort vores arbejde godt nok.

Så lad os enes og forenes opdaterer hinandens uddannelser så der vil blive flere endnu dygtigere årsagsopsøgende hypnoterapeuter der forstå den funda-mentale behandlingsmetode i hele EU.

Hypnosens historie 

Hæmninger

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485