Y

Yoga kommer oprindeligt fra Indien og går ud på, at lave fysiologiske øvelser der af filosofiske teori, skulle ændre de psykiske programmeringer gennem ekstrem høj grad af opmærksomhedskoncentration.
Bivirkningerne af yoga, er, at de fleste yogalærer ikke er uddannet til at forstå det ubevidste i det underbevidste sind i underbevidstheden så som årsagsopsøgende hypnoterapeuter gør det.
Ekstrem høj grad af opmærksomhedskoncentration, betyder meget dyb hypnose.
Hvor mange af yoga lærerne, der er uddannet hypnotisører, hypnoterapeuter og årsagsopsøgende hypnoterapeuter så de kan sige, at de virkelig ved hvad de gør, får du her svaret på.
Massevis af yoga lærerne, er uddannet i hypnose via selvstudier, mange via hypnose skoler, få er hypnoterapeuter og ingen af dem, er årsagsopsøgende hypnoterapeuter.
Så hvad er forskellen og hvad betyder det mht. bivirkningerne?
Det betyder ofte det, at når dem der har gået til yoga beslutter sig, at få hjælp fra professionelle årsagsopsøgende hypnoterapeuter som laver individuelle behandlinger. Så er ledetrådene blevet afbrudt pga. de mange mentale yogaøvelser. Hvilket svarer lidt til at et stykke motorvej, er forsvundet midt i det hele. Og det er jo ikke hensigtsmæssigt, at forbindelsen til roden af deres sygdomme, er blevet afbrudt uden de er blevet raske.
Hermed er det ikke sagt, at yoga ikke er godt. Det er som så mange andre sportsgrene, at bevægelser sætter systemet i gang og bevægelserne opretholder balance og fleksibiliteten i kroppen. Det der ikke er godt, er hvor alle udøverne, laver afspændingerne, er afslappet og med lukket øjne (hypnotiseret) lytter til yogalærens suggestioner i form af reframing, metaforer og postsuggestioner. Lige præcist det, er der hvor kæden hopper af. Det er næsten lige så tåbeligt som en slagter der overtager jobbet som neurokirurg og udfører eksperimental hjernekirurgi.
Det er meget vigtigt først, at finde årsagerne til hvad det er eleverne ønsker, at få løst i deres liv. Og eftersom hver i sær, er individuel, har hver i sær også sine helt egne programmeringer. Hvilke vil sige, at hver i sær, skal behandles individuelt og ikke i en gruppe liggende på gulvet i en sal.
For at løse opgaverne yogaudøverne kom med til Frederick, blev han nød til at udvikle et par helt nye hypnotiske teknikker til at bygge bro mellem motorvejene til at afhjælpe via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.