Skizofreni fri koden er knækket

Skizofreni er, at personen hallucinerer.

Hallucinationer kan forekomme som syns, lugte, hørelse, smags og følelsesforstyrrelser. Dvs. den skizofrene, kan se, lugte, høre, smage eller føle ting ingen andre kan.
Årsagen til hallucinationer, kan være mange, lige fra forgiftninger til hypnose og alle dem imellem.

Hvordan er det at have diagnosen skizofren?

Det er lettest, at forklare hvordan skizofreni opleves, ved at sammenligne med et mareridt.
Hvis du på noget tidspunkt, har haft et mareridt når du har sovet. Så kan du også godt forstå hvad skizofreni er. Forskellen er bare, at de skizofrene, ofte har det lige som i et mareridt også når de er vågne. Det er altså ganske forfærdeligt, at være skizofren.

Vi analyserende årsagsfindende hypnoterapeuters er specialisterne der ved mest om det ubevidste i det underbevidste sind. Vi arbejder med hypnose der som bekendt, gør, at klienterne hallucinerer ved det, at de anvender deres forestillingsevner. Dvs. at alle mennesker mange gange dagligt, er hypnotiseret af sig selv hver gang de forestiller sig noget.

Skizofreni findes i flere udgaver og nogle kan hjælpes til at hjælpe dem selv mens andre ikke kan eller vil hjælpes.
Jeg vil understrege, at jeg ikke har noget videnskabeligt belæg til at fremsige, at alle skizofrene kan hjælpes via analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Men jeg hjulpet nogle klienter der i dag, stadig er skizofrenifrie efter jeg hjalp dem med skizofrenifri metoden jeg opfandt i 2012.

Når sandheden, er en anden end løgnen man længe, har troet på, så kan nyheden opfattes som revolutionerende. Desværre har alle ikke selverkendelse til at indse bedraget, de så længe har troet på.

Videnskabelige beviser i langebaner, at medicinske forsøg mod skizofreni stadig, er sindssyge.
Mange psykiatere er meget hurtige til at give deres patienter diagnosen skizofreni samt en meget lang liste af andre diagnoser ofte uden, at have et ordentligt indblik og forståelse af deres patienter.
Eksempelvis følger diagnoserne paranoia og multiple personligheds forstyrrelser (MPF) typisk med hvoraf MPF igen ofte forveksles med skizofreni.

Psykiaterne behandler patienterne med massere af døsende medicin, fikseringer, elektrochok og anden umenneskelige adfærd hvor de med sikkerhed ikke vil finde årsagerne eller løse noget som helst andet end deres egne lommesmerter. Ja det viser beviserne jo. Og man kan kun undrer sig over, at psykiatrien endnu ikke er lukket.

Psykiaterne ”tror” skizofreni ikke kan helbreds og det får jo en til at undrer sig, at de så stadig giver dem medicin mv. de allerede ved ikke kan finde årsagerne til deres symptomer. Hvis patienterne får medicin eller anden behandling hvor årsagen ”ikke” findes. Ja! Så kan skizofreni ikke helbredes.

Paranoia er en exceptionel form for angst af forfølgelsesvanvid eller sagt på en anden måde ”bare” angst og angst relaterede diagnoser som paranoia jo typisk er, er lette, at løse med analyserende årsagsopsøgende hypnoterapi.

Flere og flere mennesker opgiver derfor logisk nok også ”troen” på lobbyistafhængige psykiatere, læger og andre symptom behandlere. Har du også opgivet symptombehandlerene?

Hvad vil du helst?
Lære at leve med skizofreni og hvad psykiaterne ellers påstår du har?

Eller vil DU hellere slippe-fri fra alle dine hallucinationer, paranoia, multipel personligheds forstyrrelser (MPF), depressioner. mv. og blive helt rask?

Det er alt sammen programmeringer på nær skizofrenien men det er også typisk hurtigt , at ordne med skizofrenifri metoden.
Ja! Helt rask betyder helt fri fra diagnoser!

Stol på dig selv og ring til Frederick nu.
Du kan godt, du vil, du gør det. Ring nu og tal med Frederick. Det er en god ide for dig, at blive skizofreni-fri.
Frederick kan rimeligt hurtigt hører om du vil have glæde af, at se Frederick og blive FRI.

Skizofrene der gerne vil hjælpes, kan typisk meget hurtigt, blive helt angstfrie, sorgfrie, depressions-frie, skizofreni-frie samt de naturligvis, vil få styr på alle deres personligheder.

Se mere under kapitlet M og multiple personligheds forstyrrelser MPF. Se også E for elektrochok.

Du vil vel gerne blive fri fra dine hallucinationer ikke?

Blive skizofreni-fri?

Vil du blive helt rask?

Så send en E-mail 
Eller
ring på tlf. nr. +45 23458485 og tale roligt med Frederick. Han forstår dig bedre end du selv gør. Og han vil hjælpe dig!