Nervesygdomme

Nerve sygdomme er når det autoimmune system får til opgave, at bekæmpe ens egen organisme.
Opgaven er en ubevidst programmering af selvdestruktivitet som typisk, er meget let at finde årsagen til samt, at let, at ændre den tilbage til sin oprindelige opgave.
Organiske sygdomme som berører nervesystemet, er også psykiskbetinget og derfor også helbredelige.
Smerter, lammelser, muskelsvind (MS), nervebetændelser, betændelser i rygmarven, apopleksi (blodprop i hjernen), svulster (ofte i hjernen), multipel sklerose (MS), epilepsi, Parkinson og mange andre nervesygdomme, er i virkeligheden ikke sygdomme men manifestioner der fungerer som ubevidst kommunikation fra det ubevidste sind til det bevidste sind i form af symptomer der fungerer som ledetråde til de underligende årsager i det ubevidste underbevidste sind. Og netop derfor, kan årsagsopsøgende hypnoterapeuter altså hjælpe mod ovenstående symptomer.

I sygedomssystemets virkelighed, falder alle disse fine navne ind under abiotrofier (altså for neurologer, læger, psykiatere betegnes alle disse symptomer som opstået af uforklarlige årsager).
Det er jo perverst, at mislede mennesker der har behov for at få hjælp, at man finder på så fine ord, at der stort set ikke er nogen der forstår hvad der siges.

Løgn og latin Abiotrofi betyder altså uforklarlige sygdomme.

Opstående af ovenstående symptomer, er derimod ikke uforklarlige for årsagsopsøgende hypnoterapeuter. De ved godt hvordan symptomerne, skal interpreteres så de giver mening og klienterne, bliver raske igen eller mindst opnår livsforbedringer.

Neurologerne ødelægger patienternes muligheder for at få førligheden tilbage.

Mange patienter der får antikrampe medicin der, er lavet af pølseforgiftning / Botulisme der er en ekstrem farlig gift til at slå nerveenderne ihjel.
Så i stedet for at anvende krampesignalerne der fungerer som ledetråd til den underliggende årsag som vil fører til helbredelse eller mindst en livsforbedring. Så ødelægger neurologerne altså mulighederne for klienten til at hele de beskadiget nervetråde og få førligheden tilbage.

Se mere under arvelige genetiske sygdomme kan helbredes og for fremtidige generationer undgås.

Tilbage til forsiden.