Har du lært at styrer din gener?

Selv i dag, er der folk som stadig tror, at vores genetik styrer os mens epigenetikerne, har bevist hvad analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter hele tiden har sagt, at det er os som styrer vores genetik.

Har du lært hvordan du styrer din genetik?

Vil du gerne lærer hvordan du styrer din genetik?

Det tager typisk kun få øjeblikke, at pin pointe et hvilken som helst aktivt genetisk program, lagret på DNA’en via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Eksempelvist er en aktivvirus en aktiveret genetisk kode lagret på DNA’en.

Eksempel: En Borreliose virus nogle mennesker får efter et skovflåt bid. Der findes flere typer flåter afhængig hvor i verden man befinder sig. For os er det alt sammen det samme. En virus, er et aktivt genetisk program lagret på DNA’en.

I den hypnotiske profession, kaldes Borreliose for Mimi Jackobsen syndromet, da hun som kendt politiker, var så uheldig, at stole på neurologernes manglende viden. Mimi gennemgik lange behandlinger med delvist lammet ansigt og sandsynligvis ikke smertefrit. derud over svækkes folks immunsystem når de har fået Borreliose og bliver ofte syge og trætte. Derfor er der jo alt at vinde, ved at lærer, at styrer sine genetiske programmeringer.

Ofte er det ikke smertefrit, at have Borreliose virussen.

Klik her og se en fortælling om en klient der blev helbredt fra Borreliose.

Klik her for at få tid til at lærer, at styrer dine gener.