Fakta

Vil du hører sandheden eller fortrækker du, at leve i illusionen der er skabt for, at få dig til ”tro”?
Sandheden bliver ikke altid lige let opfattet men professionelle i denne branche foretrække sandheden uanset hvad.

Hvis du er en af dem der indtil nu, har ”troet” på lægers løgn og latin.
Så er det bedst du nu holder godt fast, da den oplevelse du nu vil få meget vil minde om The Matrix filmen hvor den unge HR. Anderson alias Neo, skal vælge mellem en rød og en blå pille.
Hvis han tager den blå, vil han vågne op i sin seng og ”tro” hvad han vil ”tro”. – men hvis han tager den røde pille så vil han finde ud af hvor dybt kaninhullet er.
Din oplevelse ved, at læse videre, vil blive som om du allerede, har slugt den røde pille og effekten, tager nu fart i dit sind på en klar og logisk facon. God tur!

Her er en masse spændende tekst og hvis du allerede, har forstået det vigtigste om programmering, hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi, er du klar til at tage kontakt og få løst det der har ledt dig ind på denne side.

Helbredt for brystkræft med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Helbredelse af leverkræft uden operation med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Og helbredt for kræft men hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Paradigmer vil du her finde massevis af. Så læs nu roligt paradigme nyhederne så vil du også hurtigt forstå den store trang, dette paradigmeskift er som vor verden snart, vil komme til at opleve.
Så spørg ikke hvad verden kan gøre for dig men spørg, hvad du kan gøre for verdenen.

Lægerne skaber falske forventninger.
Er det ikke mærkeligt, at lægerne ikke undrer sig når deres patienter pludseligt, er blevet raske fra deres uhelbredelige diagnoser og at de ikke undersøger årsagerne nærmere?

Lægerne stiller ikke et eneste spørgsmål når deres patienter pludseligt tilsyneladende spontant, er blevet raske fra deres uhelbredelige sygdomme.

Lægerne siger, at hvis du har fået kræft så skal du have kemoterapi, bestråling og opereres. Men hvis de selv får kræft, vil de ikke selv have det.

Hvis du som enhver der kender statistikkerne (ikke politikkerne) så ved du også, at lægerne, er charlatans og kvaksalvere. De prædiker, at de har løsningen men det ved vi jo alle, er ikke passer. De siger oven i købet, at de ikke kender årsagen til man får kræft selv om der findes indiskutable videnskabelige beviser, at kræft er psykiskbetinget.

Søger du helbredelse for kræft, allergier, Psoriasis, multisklerose, Parkinson, skizofreni, borderline, Alzheimer eller andet sundhedssystemet kalder uhelbredeligt. De ved med andre ord, at de ikke har nogen kur. Og alligevel overtaler de titusindvis af mennesker til at, tage imod behandlinger, de ved ikke virker. Og som lægerne, psykologerne eller psykiaterne aldrig selv, ville tage imod.
Find detaljerne i kapitlet diagnose og hvis du ”tror” på, at sundhedssystemets metoder, borde virke. Så se mere i Faktas om hvor længe sundhedssystemet bevidst, har bedraget og fejlbehandlet befolkningen. Du er ikke en patient, du er big business for den farmaceutiske industri. ”Tror” du virkeligt, at farmaceuterne interesserer sig for om du lever eller ikke lever. Så er det virkeligt på tide du vågner op. 90 milliarder dkk eksporterer Danmark for af medicin om året. Så hvad ”tror” du sundhedsministeren interessers sig for dig eller arbejdspladser, penge og magt?

Alle hypnotiseres.
Ja alle der kan læse denne tekst eller lære noget, kan hypnotiseres. Dog er der nogle få kontrolmennesker, der pga. deres skjulte angst for at miste kontrollen, ikke har det lige let i begyndelsen indtil de forstår, at de også i selv dyb hypnose, er selektive og så nyder de det også. Der ud over, findes der flere forskellige mennesketyper, at tage højde for hvor der skal anvendes helt andre teknikker og forskellige teknikker end de to slags de fleste hypnose kursuser underviser i.

Kan man hypnotisere nogen mod sin vilje?
Ja det kan man sagtens men hypnoterapeuter arbejder med høj etisk moral og informerer i stedet sine klienter hvordan de vil undgår dette.

Kan man få folk til at gøre noget mod deres vilje?
Ja! Hvordan ”tror” du man får folk til at gå i krig, blive religiøse, støtte Kræftens Bekæmpelse mv. at få dem til, at ”tror” de ville, kunne blive helbredt ved at sluge piller eller sælgeren der overbevise dem om at dette her, kan du ganske enkelt ikke leve uden eller at det er i en god sags tjeneste. Man har ladet sin kritiske sans accepterer, at det kan man ikke eller selvfølgelig kan man det.

I den hypnotiske verden, altså i fagsprog heder det vågenhypnose men de fleste, kender det som overbevisende tale. Overbevisende talere anvender hypnotiske nøgle ord, der vil forfører.
Når en person har karisma, magiskudstråling eller andet, er det faktisk vedkommende der synes det, der er hypnotiseret. Dvs. vedkommende har hypnotiseret sig selv til at synes, at personen, har karisma. Al hypnose er selvhypnose.
Der findes massevis af kursuser som i sær politikere, sælgere, manageres, journalister og andre deltager i for bedre, at kunne manipulerer sine sælgere. Så de vil blive bedre til at manipulerer deres købere eller vælge til at købe noget de ikke har brug for eller at få dem til at ”tro” på noget der i 112 år udelukkende har præsteret fejl. Er det etisk korrekt?

Du kan med dit bevidste sind ikke få tilgang til og ændre dine programmeringer. Det er der selvfølgelig flere ”meninger” om. Fordi mange behandlere der arbejder med det bevidste sind, vil sige det sagtens, kan lade sig gøre, at ændre en adfærd, et minde eller en følelse med det bevidste sind. Det er falsk!

For hypnoterapeuter der sidder i ganske normale samtaler med andre mennesker, tage det kun få sekunder, at ændre en følelse, minde eller adfærd med personerne og personerne vil sige, at de ikke var hypnotiseret men personen, har brugt sin kreative hjernedel til, at lave de hurtige ændringer. Og i denne mentale tilstand lader folk sig let overbevise om noget der fuldstændigt strider mod deres normale menneskelige moral.

Vore ledere der repræsenterer syndikalismen, udnytter denne metode til at få politiske ledere, journalister, læger og de fleste i befolkningen til at have holdninger og meninger der strider mod al fornuft, moral og etik. Begrebet heder voluntarisme og det er forklaringen på, at mere end 80 % af befolkningen ikke kan forstå, at 112 år resultatløs medicinal kræftforskning er svindel.
Folk vil ikke se på fakta men leve i håb og egoisme frem for at tage logiske beslutninger, der vil gavne andre end dem selv og det strider normalt deres etiske moral. Så hvordan kan det være de ikke indser logikken og ændre deres opfattelse?
Og så er det man undre sig, at der ikke er en eneste journalist, der stiller et eneste kritisk spørgsmål når de skal skrive om de seneste nye medicinske udviklinger. Det eneste journalisterne laver, er at rapporterer hvad forskerens siger eller kopierer fra andre medier. Journalister i Danmark kæmper ikke for hverken føden eller en god historie men forventer, at blive fodret med ske.

Det du skal se efter når du ser en artikel, er: Nu ”regner” de med at ”kunne” helbrede, blinde og døve journalister og politikere til at kunne forstå logik. De sidste test ”regner” de med at ”kunne” have færdig om 5 til 9 år.
Det er naturligvis nøgle ordene og ikke konteksten du skal se efter. Nøgle ordene er alle de ord, der ikke er sikre som, regner, kunne og test.
Det der er især vigtigt, er når nogen siger, jeg ”tror” eller ”mener” eller jeg er ”overbevist” om, at have ”holdninger” og ”meninger” det er alle ord du nu vil lægge mærke til hver gang du hører en såkaldt ekspert, politiker og andre når de taler eller skriver.
Så vil du nemlig ¤vide¤, at de overhovedet ingen konkret viden, har om det de taler om!
Men du bliver her advaret, at hvis du, har forstået budskabet så vil hele din verden nu ændre sig for dig.
Når vi indiskutabelt ved noget er psykiskbetinget. Hvad er så det mest logiske udgangspunkt at tage hvis det skal helbredes?

I år 2004 beviste professor Mogens Grønvold, at brystkræft indiskutabelt er psykiskbetinget. Det indiskutable bevis. Det alle har ventet på. Et indiskutabelt bevis!
Naturligvis var der andre der allerede kendte det svar og de er tydeligvis endnu ikke blevet hørt.

Der har eksisteret struktureret resultatløs medicinal kræftforskning Siden år 1904. Altså 110 år uden et eneste produkt der virker men massevis af ” nu er den der næsten” vi har oplevet nogle resultater der ser lovende ud osv.

Ja! du kender det alt for godt. Såkaldte udviklingsfirmaer der efter 20 år ikke lancerer et eneste produkt men manipulere aktiemarkedet ved at sige ”vi ser meget lovende resultater”. De får Sten Backer til at ligne en dukse dreng. De spiller efter reglerne og er meget dygtig i politisk og journalistisk manipulation.

Forstil dig en produktudviklingsvirksomhed bruger 20 år eller 109 år uden, at udvikle et eneste produkt, nul resultater. Og eller i desperation ind i mellem sender produkter der ikke fungerer ud i butikkerne.
Andre virksomheder vil blive lukket og de ansvarlige blive straffet.

Tydeligvis lærer man at lukke øjnene på journalistskolerne.

Kræftens bekæmpelse er en privat organisation, der har eksisteret i 58 år i år 2016. Direktøren siger offentligt igen og igen, de ved stadig intet om kræft. Tilsyneladende ved de heller intet om Werther effekten, reklamens magt og i det hele taget noget som helst om psyken. Ved de overhoved noget som helst ud over, at påvirke kendte der er oppe i tiden til at stå frem og vise, at de ”tror” på Kræftens Bekæmpelse vil noget godt selvom det modsatte er tilfældet.
Så de får samlet en masse penge ind uvidende om indiskutable videnskabelige beviser og bivirkninger af deres behandlingsmetoder.
De spreder den indiskutable Werther effekt i skolerne, TV, ja over alt som du ved.
Kræftens Bekæmpelses reklamer betyder, at flere vil få kræft! Frem for at være sunde.
Reklamens magt, Werther effekten og brystkræft er indiskutabel bevist psykiskbetinget.

Hvordan kan undervisningsministeren tillade undervisning om kræft i skolerne når de offentligt siger de intet ved om kræft? 
Hallo du, er der overhovedet nogen hjemme?
Jamen hvis vi løber tilstrækkelig langt tid rund langs kanten inden i tønden så finder vi ”måske” et hjørne, at tisse i”.
Efter 112 år struktureret resultatløs kræftforskning i 2016.
Har du fundet noget?
nej du! Så vi tager lige en runde mere,
Kan en ko skide opad?
Det var det svar Lene Vestergaard Hau, fik af hendes far når hun som lille pige spurgte om noget hvor svaret, var indlysende.
Bivirkningerne vil være, at børnene vil få stor angst og netop den følelse, er en af de to underliggende følelser kræftknuder, er tilknyttet. Så dvs. undervisningen vil få katastrofale følger. Men selvfølgelig vil det være godt for aktiemarkedet.
Hvis du er barn eller hvis du har et barn i skolen. Så giv dette link med til skoledirektøren og læren og forlang, at undervisningen om kræft ikke må foregå med dit barn eller dig i timerne.

Kemoterapi har i England eksisteret i 83 år i år 2016 og deres statistiker viser, at der dør lige så mange nu som for 84 år siden. Eller rettere der overlever lige så mange nu som tidligere. Altså ingen forskel.
Hver eneste dag efter en bestråling forøges risiciene for blodprop og eller hjertestop. Netop afsluttet Svensk dokumentation marts 2016.
Kirurgerne skær den dag i dag raske bryster af ganske unge piger, kvinder i alle aldre og fjerner deres raske underliv som forebyggelse for noget, de ikke kan forklarer.
Er det fakta?
Ja! Det er fakta!
Ser du nogen psykisk behandling ved et eneste af ovennævnte behandlingsmetoder?
Nej!
Det eneste du ser, er 112 års resultatløse eksperimentring med mennesker og dyr, psykisk og fysiskbelastning, manipulation, korruption, mord og absolut ignorance og inkompetent politiskledelse!

Sundhedssystemet har ignoreret disse indiskutable faktas siden 2004 og lovovertræder menneskerettighederne hver dag!
Hvis du er en af dem der er blevet behandlet for brystkræft af sundhedssystemet efter år 2004 og du ikke har det godt. Så har du nu et godt argument til dit erstatningskrav for fejlbehandling.

Faktas er, efter 112 år ved vi hvad der ikke virker og at det er umuligt det vil virke, vi ved det er svindel!
Vi skal have stoppet disse fejlbehandlinger nu!
Årsagsopsøgende hypnoterapeuter ved hvad der virker!
Læs mere om brystkræft, hvad kræft er og hvordan kræft bliver til og forsvinder i kapitlet diagnoser.
Vi skal have justits NU!

Se JoeHarryFrederick-vinduet og læs mere om det autoimmune forsvar i kapitlet diagnoser.

Har du spørgsmål eller noget at tilføje, er du meget velkommen til at sende en E-mail eller ring med det samme på tlf. nr. +45 23458485