Kan man blive røgfri med hypnose?

Ja!

Rygning er rent faktisk bare en mental programmering og for at ændre en programmering, har man brug for et password.

Det er faktisk den bedste metode overhovedet men husk på, at hypnose ikke er terapi men kun nøglen til dit underbevidste sind eller KUN password’et til det underbevidste sind om du vil.

Hvad du ikke skal gøre, er, at gå til en gruppe session fordi så vil du ikke finde den vigtige underliggende årsag. Her er ikke kun tale om tidspunktet, du begyndte, at ryge men begyndelsen af den underliggende følelses begyndelse osv.
Du kan sammenligne det med at lappe en cykel. Du lapper slangen og fjerner splinten i dækket eller kun lapper slangen.

Hvis du med en eller anden teknik bliver røgfri uden, at finde begyndelsen af det alt sammen, vil det være som at lægge låg på og så holder det kun indtil låget slipper. Hvis låget holder som det ubevidste tryk vokser så vil der komme en ny udvej og en reframing det vil sige et andet symptom / adfærd. Mange spiser et eller andet hele tiden og tager på eller de får et fysisk symptom af en eller anden slags.

Så undgå bivirkningerne der er naturlige følgere af alle rygestop metoder hvor de underliggende årsager “ikke” bliver fundet men undertrykt.

Så vælg det fornuftige valg som årsagsopsøgende hypnoterapi er, bliv ikke alene røgfri men trangen, vil være helt væk. Og som ekstra bonus vil du også blive vældig afbalanceret fysisk og mentalt.

Bivirkningerne ved årsagsopsøgende hypnoterapi, er, at du vil lære selv-hypnose og meget dybe funda-mentale ting om dig selv. Derud over vil du let bedøve dig selv med selv hypnose når du skal til tandlægen samt en meget lang liste af fordele kun du vil vide.

Bliv røgfri nu!

Er du også træt af den daglige hoste hver morgen?

Vil du gerne spare penge ved at blive røgfri?

Vil du gerne have et røgfrit hjem?

Vil du gerne have en frisk ånde?

Vil du gerne have dit tøj dufter frisk?

Vil du også gerne,blive guidet til selv, at fjerne splinten?

Ja så Skriv en E-mail nu eller ring hvis det er lettere på no. +45 23458485 og bestil tid til at blive røgfri.