F

Alfabetisk symptomliste der begynder med F om psykiske betinget symptomer der alle, kan afhjælpes med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Familie terapi problemer hurtigt løst med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Løs familiens problemer med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Børnene er typiske symptomer af sine forældre.

Hvis forældrene ikke er tilfredse med deres børn, er det på tide, de se på sig selv.

I de fleste familier, er der ind imellem gniderier, diskussioner hvor tonen ikke er så diplomatisk og i nogle hjem opfører de forskellige familiemedlemmer sig ikke så elskværdigt kærligt som de egentligt gerne vil.

Mænd lader sig typisk programmere af konen og konen af manden, børnene af forældrene og forældrene af børnene.
ADHD børn, bliver typisk ikke forstået af forældrene ”næsten” uanset hvor god balance de er i. Se mere i kapitlet A under ADHD.

Mange gange ser det faktisk ud som problemet er med ham, men i virkeligheden, er det hende eller lige omvendt, at det ser ud som hende, er problemet i virkeligheden ham der er årsag til problemets opståen.

Typisk eksempel af ”følelser” fra en analyserende årsagsfindende hypnoterapi par / familie hypnoterapi session.

Eksempel: Hun bliver irriteret når han ikke går ud med skrallespanden efter oprydningen af aftensmaden. Ja! Så er problemet hendes, da det er hendes ”følelse” af irritation. Altså, at hun lader sig irriterer. Det er ikke en hensigtsmæssig følelse og den bærer ikke så få medfølgende programmeringer med sig, som ikke er positive hverken for omgivelserne, familien, jobbet, supermarkedet, i trafikken eller hvor det så end, er, at følelsen, bliver aktiveret og et ubevidst kommunikations udbrud af irritation, kommer frem som ikke er positivt.

Dermed er det ikke sagt, at det ikke er en god ide, at manden husker, at gå ud med skraldespanden. Og hvis han har en programmering der fortæller ham, at han skal glemme opgaven, altså at gå ud med skraldespanden. Så har han brug for selverkendelse og lave programmeringen om til at huske, at gå ud med skraldespanden helt af sig selv.
Hvis han har selverkendelse, så vil han være af den mening, at han egentligt gerne, vil huske det og er klar til at gøre det der skal til for at lave denne lille ændring og accepterer den.

Hvis hun har selverkendelse til at indrømme, at følelsen af irritation, er i hende og afgjort ikke hensigtsmæssig. Så vil hun også gerne lave programmeringen om til en hensigtsmæssig følelse i stedet. Ellers skal resten af familien jo gå på æggeskaller om hende for ikke at risikerer, at irriterer hende og risikerer et voldsomt vredesudbrud som afgjort ikke er hensigtsmæssigt.

Bestil tid til en session med det samme! Klik på kontakt.

Hvis barnet eller børnene ikke trives, tydeliggøres det ved ubevidste manifestationer i adfærden som på omgivelserne typisk ikke vil virke harmoniske. Opførsel der ikke virker harmoniske, er i virkeligheden ubevidst adfærds signaler til omgivelserne om hjælp.
Symptomlisten hvilke adfærds signaler det kan være, er meget lang.

De ubevidste adfærds signaler, fungerer som ledetråde til den underliggende årsag i personens underbevidste sind. Og ved adfærdsændringer anvendes signalerne til at finde den underliggende dybe årsag dybt i personens eget ubevidste underbevidste sinds underbevidsthed.

Ved familie terapi eller par terapi, stiller den analyserende årsagsfindende hypnoterapeut ganske få spørgsmål hvor begge / alle er samlet. Det er meget hurtigt for en analyserende årsagsfindende hypnoterapeut, at finde ind til sagernes kerner uden, at skulle høre folks livsforløb. Det er absolut overflødigt. Ja ja du har ”måske” set nogen på TV bruge måneder eller år men de arbejder jo også med folks bevidste sind.
Analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter arbejder derimod med folks underbevidste sind og netop det gør den funda-mentale forskel.

Det første skridt til at ændre sit liv der ikke fungerer til et godt liv, er selverkendelse.

Det kan være man føler sig i balance med sig selv, men som regel behøver hypnoterapeuten kun, at stille ganske få spørgsmål før, de indser, at der er noget om snakken, at deres adfærd alligevel ikke er så positiv som de i virkeligheden ønsker sig. Og det er selverkendelse!

Resultater med familie anliggendeheder, viser lynhurtige resultater med analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Der er nogen der tror, at når de tilmelder sig et hunde trænings kursus, så er det fordi hunden skal lære.
Meningen med et hunde trænings kursus er, at ejeren lærer, at forstå hunden.
Det er trods alt ejeren der har mest hjerne. Altså et bevidst sind. Hunden er konstant hypnotiseret og klar til at lærer, at adlyde med leg, da her får den opmærksomhed som betyder kærlighed.
Babyer har det på nøjagtigt samme måde som hvalpene. Babyer er også konstant hypnotiseret indtil de aktiverer deres analytiske hjernedel. Det er der nogle der tydeligvis ikke nogen sinde gør.

Hvor mange forældre har sat sig ind i hvordan et barn tænker og fungerer?
Har de været på børneopdragelses kursus?
Har de lært, at træne hunde til at følge deres kommandoer og har hunden absolut tillid til ejerene?
Et barn eller en hund der er blevet slået, dukker sig automatisk når man løfter hånden. De har mistet tilliden til ham eller hende der har slået dem.
I stedet skal der udelukkende være kærlighed ved ens side så både hundene og børnene, føler sig trykke, sikre og elsket ved ens side.
En simpel regel, er at behandle børnene som du selv ville behandles, da du var barn.
Der er ikke mange forældre, lærere mv. der forstår styrken, betydningen af et enkelt ord, en simpel mimik eller lyd.
Tag kontakt.  Lær det positive sprog der vil betyde, at der vil blive ro, balance og harmoni i familien.

Læs mere længer nede under P parapsykologi.


Fantomsmerter
3 slags fantomsmerter helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

  1. Operationen lykkedes men patienten lider af uforklarlige smerter.
    Fantomsmerter der opstod pga. lægerne og sygeplejerskernes samtaler under kemiskbedøvelse under operation.
    Alt hvad de talte om afsløret under hypnosen, da klienten fandt årsagsopsøgende hypnoterapi genoplevede klienten alt havde de havde snakket om mens patienten var bedøvet. Og det de snakkede om som påvirkede patienten til, at få smerter, blev afhjulpet med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
  2. Fantomsmerter i manglende legemsdel, afhjælpes hurtigt med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
  3. Fantomsmerter der er følelses betinget. Eksempelvis ved smerter i maven, bliver klienten guidet til at følge den røde tråd / følelsen til oprindelses tidspunktet / hændelsen og oplever den præcist årsag der typisk, vil være angstbetonet og løser det der skal løses med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Læs mere i kapitlet gratis hvis du skal opereres igen, kender nogen der skal, hvis du er kirurg eller sygeplejerske.

Tag kontakt nu hvis du vil blive smertefri.


Fertilitet

Mission perfekt baby med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi til at få en sund graviditet og smertefri fødsel med selvhypnose.
Gynækologerne på fertilitetsklinikker sætter ofte ægløsninger kunstigt i gang med kemiske hormonindsprøjtninger. Glem det!
Hvis ægløsningen ikke selv fungerer automatisk så er der en vigtig grund hertil.
Hvad er mere optimalt end til selv, at finde ud af hvordan ens eget komplette system fungerer og hvad den præcise underliggende årsag, er til æggeløsningen ikke fungerer optimalt for så selv, at få det til at fungerer perfekt?
Det optimale ekstra, er naturligvis, at når baby så er klar til sin ankomst som naturligvis, er på det præcist rigtige tidspunkt. Som er når baby selv føler sig klar til selv, at skubbe sig ud mens mor, er i vidunderlig selv-hypnose kommunikerende med sin baby på det telepatiske plan til den perfekte smertefrie naturlige hurtige fødsel. Hvorefter moderens åbning trækker sig sammen til hendes naturlige størrelse som inde hendes graviditet.

Cyklusser der ikke kører regelmæssigt, er signaler fra det underbevidste sind. Årsagen hertil helbredes med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Når den underliggende årsag opspores i det underbevidste sind. Altså den ubevidste adfærds program og det oprindelige, reaktiveres som tidligere. Så fungerer ægløsningen perfekt og smertefrit.
Vigtigt! Menstruationer og ægløsninger må ikke være smertefulde de skal føles dejlige som det naturligste i verden. For det er præcist det de er!

Læs mere i kapitlet teknikker om partsterapi.

Mænd hvis sædceller ikke fungerer optimalt og kvinder der fysisk, har hvad der skal til men ikke bliver gravide skyldes en eller flere underliggende årsager, som ligger gemt væk fra det bevidste sind men frit fremme i det underbevidste sind.
Dermed sagt, at den underliggende årsag kan findes og adfærden ændres.

Det er typisk let, at finde den underliggende årsag til noget så simpelt, som når kvinder ikke menstruerer, menstruationssmerter, ægløsningssmerter, mavepiner, manglende orgasmer og forstoppelser mv. du må ikke kunne sige ja til et eneste af nævnte eksempler for alle som en, er de tidlige symptomer. Dvs. kan du sige ja til bare en af nævnte, er det en indiskutabel god ide, at tage kontakt og finde den / de underliggende årsager så tidligt så muligt.

Hvis kvinden ikke har haft sin menstruation regelmæssigt eller ikke i længere tid. Så får hun normalt sin menstruation dagen efter EN årsagsopsøgende hypnoterapi session.
Dem med forstoppelse, løber i reglen direkte ud på wc efter sessionen.
Morgenkvalme, opkast, ked af det følelser mv. er følelser, som fungerer, som ledetråde til at kunne finde de underliggende årsager i det ubevidste underbevidste sind.

Hypnoterapeuter finder den underliggende årsag til hvordan det kan være kvinden ikke får sin ægløsning, bliver ked af det, hvordan det kan være det gør ondt eller svier når hun menstruerer eller har ægløsning. Det er nemlig, de 3 T’er. Tidelige tydelige tegn fra det underbevidste sind til at finde den/de underliggende årsager. Dvs. ingen brug af kunstige hjælpemidler men udelukkende naturlig hjælp.

Tag kontakt hvis du vil blive helt fri på en hver måde med dig selv og din krop. Du er nemlig god nok!

Fibromyalgi
Helbredelsen af fibromyalgi, fibromyalgi er helbredeligt med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Fibromyalgi er helbredelig. Det er signaler fra det ubevidste underbevidste sind som leder direkte til den underliggende årsag.
Fibromyalgi kan forekomme på flere måder men et, har signalerne tilfælles, de er alle symptomer der kommunikeres fra det ubevidste i det underbevidste sind til det bevidste sind.
Der findes mange behandlingstilbud fra læger til alle mulige andre alternative behandlere der alle udfører symptombehandlinger. Alt sammen lindrende behandlinger –
Årsagsbehandling via hypnoterapi, er det der skal til for at blive rask. Principielt er det, det eneste der ikke er alternativt.
Ofte er det meget stædige og eller vrede mennesker der rammes af fibromyalgi.
Det er meget muligt, at du selv eller dine omgivelser siger, du altid er glad og det er også fint nok. – men kan du sige ja til at du bare en gang, har været stædig eller vred så eksisterer det eller de programmer altså i dit underbevidste sind. Men programmeringerne, er altså ikke selve hoved følelsen de er bare forgreninger, der leder dybere ind til hoved stammen af den fundamentale følelse som leder videre ned til hvor frøet, blev sået på et meget tidligt tidspunkt.
Det bedste du kan gøre for dig selv, er at have selverkendelse, at du har symptomerne og at du ganske enkelt ikke kender årsagen hertil eller hvordan du ændrer programmeringen af fibromyalgi til et sundt helbred.
Hvis du har selverkendelse, så er du, klar til at blive befriet fra dine smerter og få et roligt sundt liv.

Tag kontakt og bliv fri, smertefri.

Fobier er angstbetonet mentale ubevidste programmeringer, hvis opgave er, at skræmme personerne, som har fobier til at ”tro” noget slemt, kan ske i specifikke situation.

Eksempel: Mange er bange for en lille mus, rotte eller en edderkop og hver gang de ser en, føler de en frygt. Med nogle behøver man bare, at tale om en af dem og personen med fobien, vil begynde, at føle sig meget utryg og begynde, at føle angsten. Det kan brede sig til ondt i maven, tør mund, rysten, vrede, ked af det hed, irritation, svedige hænder samt andre steder.
Fobier er tydeligt en overflødig følelse af følelsen af angst. Meget ofte er netop en af de nævnte fobier opstået fordi ens mor, bedstemor, tante, pædagog eller anden havde reageret på en måde der ikke var hensigtsmæssigt barnet som man sandsynligvis var blev forskrækket over den anden persons reaktion og derfor opstod fobien. – men naturligvis findes der massevis af forbier og hvordan de er opstået, er kun, at finde ud af med hver enkelte person.
Alle fobier helbredes hurtigt med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.


Foredragsholder kan du arrangerer
, at få ud i dit lokalområde. Således vil i alle få den oplevelse, at lære de mest fundamentale ting om jer selv og om hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Hvis du kender et sted hvor der er plads til en pæn tilhørerskare så kommer jeg gerne ud og fortæller, forklarer og besvarer alle spørgsmål.
Det er en typisk en kæmpe aha oplevelse, at stå ansigt til ansigt første gang med en hypnotisør. Folks forventninger går gerne i alle mulige retninger, de forstiller sig alle mulige ting og andre er helt afventende.

Tag kontakt til et foredrag.

Forhold redet med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

For tidlig sædafgang afhjulpet med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Frigiditet helbredt med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Frygt afhjulpet med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Fysiske tegn / symptomer / signaler / manifestationer helbredt med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.


Fænomener, mirakler, spontan healing og som det er med de fleste fænomener så er der en rationel logisk forklaring når en person, som er erklæret uhelbredeligsyg pludselig bliver rask, helbredt med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.


Følelser som er positive, fungerer som belønnings signal og positive biologiske harddisk. 
Det er her de positive programmeringer og din positive viden lagres.
Programmeringerne der ikke er positive fungerer som opmærksomheds signal med destruktiv og selvdestruktive opgaver. De lagres på bioharddiskens følelser der ikke er positive.
Alle slags følelser fungerer som ledetråde med et meget nøjagtigt indre ur til nøjagtigt, at finde ud af hvornår noget, er blevet lagret, hvad det er og hvad der skete eller ikke skete på det bestemte tidspunkt. Tilgangen hertil, er med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.


Fødsels depression er noget der rammer både mænd og kvinder. 
Alle slags depressioner er ubevidst kommutation fra det underbevidste til det bevidste om noget ikke fungerer positivt. Tag derfor kontakt og få det løst hurtigt. så du vil nyde og være glad for det søde nye lille liv i har bragt til verden.


Fødsler kan ske på den naturlige måde, på den kunstige hospitalsmåde med at presse som også jordemødrenes facon typisk er eller ved kejsersnit.
Kejsersnittet er oprindeligt opfundet for at rede mor og barn hvis babyen ikke lå rigtigt men i dag anvendes det også af kirurger der vil tjene nogle hurtige ekstra penge. Jeg talte med en nyuddannet jordemoder der uden hendes viden, havde hindret en kirurg i, at udfører et kejsersnit fordi hun forsikrede den vordende mor, at alt, var perfekt og løb helt efter planen. Så uden hendes viden havde den ny jordemoder mistet venskab blandt hospitals personalet, da kirurgen, havde bagtalt hende. Ja man skal sandelig passe på med at gøre det der er moralsk korrekt og ansvarligt.