WHO lobbyagenda styret

Verdenssundhedsorganisation WHO som det danske sundhedssystem, er underlagt af, er domineret af farmaceutiske og interessegruppers lobbyagendaer hvis job er, at tjene penge til aktionærerne.  Derfor er det nu dagligt, at flere og flere mennesker, indser, at WHO er meget illoyale.

Eksperterne uden nogen løsninger.

Når de sædvanlige såkaldte eksperter stadig ikke kan komme med rationelle logiske forklaringer bør de jo have selverkendelsen til at lade dem som har svarene komme til men eftersom sundhedssystemet, er styret af korrupte ledere som ikke interesserer sig for patienternes velvære men snarer deres egen bankkonto så kommer der ikke foreløbig nogle officielle forandringer.

Din pæne læge betragter dig som sin malkeko.

Så når det er gået op for dig, at din pæne læge ikke interesserer sig for dig og er villig til at lade dig dø eller have kroniske tilstande så du kan malkes længst muligt så vil du endeligt finde analyserende årsagsfindende hypnoterapi meget logisk og interessant.

WHO er meget korrupt.

WHO’s politik, er tydeligvis retningsbestemt af korruption i form af lobbyagendaer som kun komme nogle få til gode rent økonomisk frem for en rationel ærlig politik baseret på sund logik som ville komme alle sundhedsmæssigt til gode.
Lobbyisterne er klar over befolkningens mistillid til ordet lobbyist og kalder sig nu i stedet for interessegrupper. Politikere verden over lytter tilsyneladende ukritisk til dem der betaler dem mest uanset hvad de kalder sig.

Korrupte medicinske rådgivere får dagligt medieopmærksomhed.

Her er et interview med whistleblower dr. Judy mikovits fra nyhedsstationen americasvoice-news.com Hun har siddet fængslet for, at afslører sandheden. Her beretter hun afslørende om USA’s sundhedsrådgivere Fauci og Birx https://www.youtube.com/watch?v=O6g2HBm9qKQ et par bioforskere hvis egoisme, har gjort dem så korrupte, at det har kostet millioner af menneskeliv.
Hvis linket er blevet taget ned (igen) så youTube selv dr. Judy mikovits fauci .
Send linket til dine venner og se hvor hurtigt det vil blive fjernet. Og lige som du ”troede” du levede i en verden med pressefrihed og ytringsfrihed. Hm. Velkommen til den fascistiske verden som danske politikere i højeste grad er tilhængere af.
Hver dag finder politikerne på endnu flere diskriminerende lovgivninger inde på Christiansborg i Danmark. De fleste borgere kender ikke til nogle diskriminationer, da almindelige borgere ikke rammes. Endnu! Mens andre, minoritetsgrupper ikke længere må det samme som andre. hvis du ikke må noget som andre må. så bliver du diskrimineret og det er fascisme. der findes nu massevis af diskrimineringer i den danske lovgivning som dermed er fascisme. Jeg undrer mig, at vores dronning, har accepteret og underskrevet alle disse fascistiske holdninger. Hendes bedstefar Ch. X. ligge og vender sig i hans grav.
Det er ganske sikkert, at Danmark kommer tættere på en revolution for hver dag.
Historisk ved vi nøjagtigt hvad der vil ske med politikerne for når vi studerer historiebøgerne, er det entydigt hvad der vil ske.
Så hvis du undrer dig over, at politikerne gentager de samme fascistiske handlinger som vi har set før. Så skyldes det, at politikerne historisk ikke er uddannet, ligeglade da de er styret af deres egne ubevidste egoistiske mentale programmeringer, de ikke selv er klar over eksisterer. Det er absolut manglende selverkendelse som betyder, at de ikke er så intelligente som de selv tror de er.

Hvis du ikke tidligere, har færdes på systemkritiske hjemmesider. Så kan det godt være, at du vil blive temmelig overrasket over det du vil læse om her på siden. Du vil få mange svar på spørgsmål du endnu ikke har stillet dig selv. Gode aha-oplevelser ønskes du.

Hvis du undrer dig over hvordan det kan være, at WHO ignorer den nyeste videnskabelig medicinske generation som kaldes epigenetik. Så er det fordi logikken heri adskiller sig fra stort set alt hvad WHO og sundhedssystemets ideologier i dag stadig klynger sig til.

Det tager ”normalt” 10 til 20 år, at opdaterer tekstbøgerne til biologi og lægestudierne. Men med dette her hvor videnskaben nu vil forkaste det meste af sundhedssystemets procedurer af medicinske og operative behandlinger. Så vil WHO og sundhedssystemet nok ikke så let indrømme deres nu videnskabelige beviste fejlende metoder.

Så hvad tror du Covid19 er?

Eftersom der var massere af sygeplejersker, hjemmeplejere, reddere der tog sig af de første covid19 patienter uden nogen form for ekstra beskyttelse og de alligevel forblev sunde og raske. Så er det helt på det rene, at kalde en spade for en spade.

Psykologer er mytomaner med tydelige psykopatiske træk.  

Psykologerne tror mennesker kun har et sind og at det kan lade sig gøre, at foretage funda-mentale forandringer via folks bevidst sind. mens vi andre udmærket ved, at alle vores mentale programmeringer findes i vores underbevidste sind og alle de ting vi selv er klar over foregår med vores bevidste sind.
Så derfor strider det imod al logik, at lade psykologer udtale sig om noget som helst. Det mest forbløffende er vel egentligt, at psykologerne tror på det de selv siger og dermed er de i virkeligheden mytomaner eller rettere dissideret psykopater.

Folks autoimmune systemer gør nøjagtigt det de er indstillet til at gøre. Så hvis folk er i risiko gruppen, kan de jo ”bare” lave deres programmeringer i deres immun-system om via analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Nå nej det findes ikke på listen hos WHO eller det danske sundhedssystem. Hvordan mon det kan være? Hm? Vi inviteres heller ikke ind i TV, radio eller andre medier nej så hellere inviterer alle dem som ikke har svarene og som værterne præsenterer som eksperter. sjovt? nej tragisk!

Det strider imod alt det jeg tidligere har hørt så derfor tror jeg ikke på det. 

Paradigmet skiftet adskiller sig på lige fod med tankegangegangen, at jorden er flad og at sundhedssystemets administration manipolerer befolkningen til at tro, at alt andet end det de ”tror” på, er som at falde ud over kanten – men vi ved jo alle, at jorden ikke er flad og derfor kan vi ikke falde ud over nogen kant når der ikke er nogen.
Epigenetik påviser, at vi ikke er styret af genetiske koder som forskere hidtil ”troede” men at vi styrer vores gener.
Ved du hvordan du styrer dine gener?
Vil du gerne lærer, at styrer dine gener?
Så klik på kontakt til analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Det kan da ikke være rigtigt, at sundhedssystemet udelukkende eksisterer pga. bestikkelser. 

Jamen hvordan kan det så være, at sundhedssystemet ikke bliver forandret spørger du sikkert og svaret er langt mere primitivt end du kan forestille dig og alligevel, vil svaret ikke overraske dig.
WHO og sundhedssystemets administratorer accepterer lobbyagendaernes egoistiske behov på lige fod med paven der troede jorden var flad. Problemet er altså angsten for forandringer. Angsten for angsten men sandelig også den ernorme økonomiske gevinst og den magt pengene medfølger. Danmark eksportere for mange milliarder kr. medicin om året. Så derfor kan mange embedsfolk smøres med massevis af mammon og det bliver de.
Det sidste nye forkastelige er, at nu har politikerne igen forandret lovgivningen således, at politikerne kan have aktier i firmaerne de sammenarbejder med. Det strider imod alle etiske regler.

Koderne imod alle sygdomme er knækket.

Koderne  imod alle former for sygdomme, er ganske enkelt knækket for alt hvad der foregår i mennesket, bliver styret af deres biologiske computer. Selv om du ikke finder det du lige søger her på siden så er det ikke ensbetydende med det ikke er psykisk betinget. Bare ring med dine spørgsmål hvis du ikke finder svaret her på siden.

Dit bevidste sind og dit underbevidste sind.

Mennesker er som isbjerge der flyder rundt i havet. De ser selv kun spidsen af isbjerget mens der underoverfladen foregår så meget mere end de umiddelbart, selv er klar over.

Det er let forståligt og logisk, at sammenligne os med bio-logiske androide robotter som er styret af mentale programmeringer.
Absolut alt hvad du foretager dig, er adfærd din biologiske computers programmeringer, siger du skal gøre. Hverken mere eller mindre. Selv den mindste lille tanke, sygdom eller det du siger, er alt sammen adfærd.

Principielt findes der kun to behandlingstyper.

Der findes mange slags behandlingsmetoder, der sammenlagt principielt, kan deles op i kun to kategorier. Altså metoderne WHO og det danske sundhedssystem har underlagte alle plus alle andre alternative symptombehandlinger som at sluge en pille principielt jo også er.

 1. Alle symptombehandlings metoder der ignorer de vigtige informationer til symptomerne, er alternative. Således er den medicinske vej også alternativ på samme niveau som, at tromme, lægge sten i mønstre osv.
  Symptombehandlinger hvis formål er, at lindre nocebo effekterne og ignorer årsagerne, er logisk nok fejlbehandlinger.
  Historisk set lykkedes det præstene, munkene og nonnerne i de gamle klostre, via manipulation, at forvirrer befolkningen til at ”tro” alt andet end at sluge medicin er alternativt når det modsatte er virkeligheden.
  Kirke og hospital blev senere adskilt og i midten af det 18 århundrede opstod det farmaceutiske kapløb. I dag kan alle blive medejer af medicinal firmaer via aktiekøb.
  Den farmaceutiske industris lobbyinteresser, er, at tjene penge og derfor bestikkes samtlige der kan gøre forretningen bedre. Det er ved lov forbudt, at bestikke embedsfolk men ved, at anvende lobbyisme, blev bestikkelse legalisere men det er stadig det samme.
  Så pga. af legaliseret bestikkelser ignoreres videnskabelige beviser. Eksempelvis er der historien om den evige søgen efter at knække cancerkoden, superhospitaler og massevis af andre eksempler hvor befolkningen, er blevet manipoleret af smarte moderne slogans og falske forhåbninger – mens realiteterne, er, at der bare, er hældt sure gamle vin på nye flasker som er solgt igen og igen…… så synes du stadig, at din såkaldte solidariske politiske leder, er så solidarisk nu og leder dig den moralske korrekte vej eller snarer efter sit eget hoved?
  Når en medicin virker imod et symptom, er det en placeboeffekt. En placeboeffekt opstår når det kritikske sind, bliver omgået via en ubevidst posthypnotisk suggestion. Alle placeboeffekter er fejlbehandlinger, da årsagerne ignoreres.
  Der findes faktisk livsredende medicin og operationer, vi alle kan være meget taknemmelige for eksisterer men det vejer ikke så tungt, at alle fejlbehandlingerne der hverdag begås ikke skal stoppes.
 2. Epi-genetiskbehandlingsmetode der principielt er den eneste som ”ikke”, er alternativ.
  Den funda-mentale epi-genetiskbehandlingsmetode, er analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
  Den eneste epigenetisk behandlingsmetode hvor de præcise årsager til alle slags symptomer afdækkes også virusser, cancer og mm.
  Denne unikke funda-mentale behandlingsmetode som årsagsfindende hypnoterapi er, findes der hurtigt frem til alle de ubevidst psykologiske årsager i form af ubevidstadfærd.
  Den bedste behandling imod nocebo effekterne anvender symptomerne af nocebo effekterne til at finde frem til årsagerne i den bio-logiske database. Begyndelsen for alt hvad der foregår, altså det menneskelige epicenter. Træet forsvinder ikke fordi du saver en gren af nej op med rod og du har fået det hele med lige fra starten.
  Principielt er analyserende årsagsfindende hypnoterapi den eneste årsagsbehandlingsmetode som ”ikke” er alternativ men derimod den absolutte grundlæggende funda-mentale behandlingsmetode. Er dit immun-system ikke sundt indstillet så tag kontakt og få det ændret.