Multitaske autoskrivning

De fleste har hørt sætningen, at kvinder, kan lave flere ting på en gang, at de kan multitaske.

Så her er forklaringen på hvordan, der er nogle der så let kan multitaske.
Dem der let sætter sig ind i de nye ting de også skal udfører, er meget lette, at hypnotiserer. Når de så let lærer de nye ting betyder det de let programmerer sig selv. – men de kan kun koncentrer sig om en ting ad gangen.
Derudover er det ikke alle kvinder der kan multitaske og ja mænd kan også multitaske. Det er altså programmering af sig selv til automatisk, at gøre de ting der skal gøres.

Derudover findes der også autoskrivning. Det vil sig, at man ganske enkelt lader sin skrivehånd skrive automatisk mens man koncentrere sig om andre ting samtidig med.
Ved hypnose demonstrationer, er det typisk, at den ting den frivillige udfører, er at læse op af en tekst samtidig med den frivillige besvarer spørgsmål ved automatisk, at skrive dem ned uden selv, at have kendskab til hvad hånden har skrevet.
Der er sikkert mange flere forfattere end de fleste, kan forestille sig, dem selv inklusiv som bare lader det underbevidste skrive løs helt automatisk.

Kan alle mennesker disse ting?  Og svaret er egentligt et ja men kun under de rette omstændigheder.
Det vil altså så sige nej! Alle kan ikke umiddelbart udfører autoskrivning men det betyder ikke at du ikke kan. Vel?

Send en E-mail eller ring med det samme på tlf. nr. +45 23458485 bestil tid til at finde ud af det hvis det fascinerer dig.