Forslag til sjældent tværfagligt sammenarbejde i mod MS

MSC stamcellebehandling kombineret med analyserende årsagsfindende hypnoterapi imod sklerose patienter, giver perfekt mening. 

Os der til dagligt arbejder som analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter, har positive erfaringer i, at hjælpe MS klienter men nu findes der en stamcellebehandling i bl.a. Panama der anvender folks egne voksen stamceller til at reparere sig selv.
Des ældre vi bliver des færre SMC celler producerer vi. Så ved at høste nogle af de sundeste celler fra patienterne og massefremstille dem i et laboratorium for så, at tilfører millioner af reparations celler, er der en masse meget alvorlige lidelser som nu, er dokumenteret som helbredte.
Derfor ser jeg den oplagte mulighed for et sammenarbejde mellem disse cellelæger, epigenetikere og analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter.

Kort og godt med årsagsopsøgende hypnoterapi oplever MS klienterne, at finde den/de ubevidste underbevidste mentale årsager til MS’en i underbevidstheden ved en eller flere sessioner.
Når årsagen er fundet, håndteres resten hurtigt af klienten selv naturligvis guidet af en årsagsopsøgende hypnoterapeut således, at tingene ordnes hurtigt og let.
klienterne oplever også at genaktiverer de oprindelig præcise programmeringer der af naturlige årsager jo allerede ved hvordan nerverne, skal opbygges. Klienterne genetablere programmeringen af skabelsen af nerverne og deres omliggende isolationer til at blive genopbygget.

Se den fornuftigste beslutning MS patienter kan træffe.
Frederick foreslår, at MS patienterne først gennemgå analyserende årsagsfindende hypnoterapi indtil der er blevet ryddet på hver hylde i sindet således, at stamcellebehandlingen, kan kombineres med de mange millioner nye SMC celler hvis evner, er, at reparere alt det der trænger.
Efterfølgende vil fysioterapeuter og ostepater motiverer de trængende med deres genoptræninger.

Se mere under arvelige genetiske sygdomme kan helbredes og for fremtidige generationer undgås.