Forslag til sjældent tværfagligt sammenarbejde i mod MS

Stamcellebehandling til Sclerosepatienter / Sklerose patienter – også kaldet HSCT, er i sig selv en fejlbehandling.

Jesper Frederick Carøe der til dagligt arbejder som årsagsopsøgende hypnoterapeut, har positive erfaringer i, at hjælpe MS klienter.
Frederick ser et ”sjældent” muligt sammenarbejde mellem neurologerne og årsagsopsøgende hypnoterapeuter.

Kort og godt med årsagsopsøgende hypnoterapi oplever MS klienterne, at finde den/de ubevidste underbevidste mentale årsager til MS’en i underbevidstheden ved en eller flere sessioner.
Når årsagen er fundet, håndteres resten hurtigt af klienten selv naturligvis guidet af en årsagsopsøgende hypnoterapeut således, at tingene ordnes hurtigt og let.
klienterne oplever også at genaktiverer de oprindelig præcise programmeringer der af naturlige årsager jo allerede ved hvordan nerverne, skal opbygges. Klienterne genetablere programmeringen af skabelsen af nerverne og deres omliggende isolationer til at blive genopbygget.

Når lægerne eller neurologerne i deres behandling mod spasmer eller krampelignende tilstande, anvender antikrampe medicin som Botulisme der er en ekstrem farlig gift /pølseforgiftning som slår nerveenderne ihjel. Så burde de i stedet anvende de levende signaler til det logisk fornuftige de repræsenterer således som årsagsopsøgende hypnoterapeuter gør det. På den måde vil healings processen spontant straks gå i gang.
Hvis neurologerne i stedet lader nerveenderne leve således de ikke først skal re bootes, heles. Så vil healingen helt sikkert gå meget hurtigere.

Se hvilke MS patienter der lever længst.
I øvrigt eksisterer der den viden blandt Osteopater, fysioterapeuter, hjemmehjælpere, MS patienter mv. at de MS patienterne der fravælger medicinen, lever længere end de MS patienter der vælger, at tager medicin. MS patienter der tager medicin, forkorter deres liv betydeligt.
De MS patienter der ikke modtager årsagsopsøgende hypnoterapi desintegrere.
De MS patienter der modtager årsagsopsøgende hypnoterapi genopbygger deres nerver og forlænger deres liv.

Neurologerne vil ikke save grenen over de selv sidder på.
Frederick ser et evt. sammenarbejde som for neurologerne, vil bære uventet frugt. Men hertil er det nødvendigt, at læger, neurologer mv. erkender, at de allerede fra begyndelsen, tog den forkerte drejning og må tilbage til udgangspunktet og gå dybere. Selverkendelsen af at de har taget fejl og at der findes en løsning. Nemlig årsagsopsøgende hypnoterapi.
Hvor tilfredsstillende kan det være, at gå på pension velvidende, at mange mennesker har fået det skidt, har lidt og døde bare fordi man ikke havde selverkendelse. Forstil dig at have et job et helt liv hvor intet positivt kommer ud af det men massevis af lidelser. Det er hvad der foregår på landets universiteter, medicinalindustrien og hospitalerne.

Se den fornuftigste beslutning MS patienter kan træffe.
Frederick foreslår, at MS patienterne først gennemgå årsagsopsøgende hypnoterapi indtil der er blevet ryddet på hver hylde i sindet således, at stamcellebehandlingen, Kemoterapi, pølseforgiftning / Botulisme mv. vil blive helt unødigt.
Efterfølgende vil fysioterapeuter og ostepater motiverer de trængende med deres genoptræninger.

Sundhedssystemet forsøger på at genopfinde den dybe tallerken.
Frederick tilføjer, at folk i sundhedsvæsenet hellere selv, vil genopfinde den dybe tallerken i det små. For flere og flere i sundhedssystemet, skriver nu de ”forsøger”, at bruger hypnose. Og så er vi tilbage til tallerkenen, hjulet eller ilden.
Først skal de bruge 7 år og mellem 900 – 20.000 forsøgspersoner for at afslutte en Ph.d. og hvis udfaldet, komme ud positivt vil resultatet, blive begravet så dybt så hurtigt som muligt, at ingen nogensinde, vil lægge mærke til noget som helst og så er vi lige vidt.

Hvis du tvivler på det forrige afsnit.
Så kan du se på eksemplet fra 2004 om brystkræft. Ca. 2 måneder efter det positive resultat, blev offentliggjort, gik Kræftens Bekæmpelse i aktion og overdøvede det faktum, at en 7 års undersøgelse og 21700 brystopererede kvinder senere, at det videnskabeligt studie beviste indiskutabelt, at brystkræft er psykisk betinget.

Forvent ikke at videnskabsfolk erkender de har taget fejl.
Eller på nogen måde er interesseret i dit velbefindende. De er blevet eksperter i at lyve, bedrage og frem for alt undgå sandheden for det der virkeligt interessere dem, er den næste lønningsindbetaling.
Frederick ringede til den unge professor Mogens Grønvold lige efter publiceringen og fik en fornuftig snak. Mogens var ikke interesseret i et sammenarbejde, da han allerede var i gang med et nyt projekt der drejede sig om noget helt andet.
I dag findes der hjemmesider med artikler der ”forsøger”, at skæmme Mogens resultat ved at påstå noget helt andet end hvad der faktisk forekom. Der gik også kun 2 måneder efter publiceringen af brystkræft er psykisk betinget før Kræftens Bekæmpelse lancerede deres aggressive kampagne der sidenhen har kostet mange unge piger og kvinder deres raske bryster og underliv.

Næsten alle kan sparke til en fodbold men kun få er i eliten.
Lige meget hvilken profession eller sport. Så har eliten en funda-mental dybere forståelse end sine konkurrenter, kollegaer, medspillere osv.
Ingen i sundhedssystemet er i nærheden af den funda-mentale forståelse af den psykiske betinget elite. Ellers var du helt sikkert, blevet tilbudt en helt anden behandling eller hvad ”tror” du selv?
Tror du aktionærerne, farmaceuterne, lobbyisterne, politikerne, forskerne, apotekerne, lægerne, sygplejerskerne mv. vil save grenen over de selv sidder på?
Er dobbelt moral dobbelt så godt som god moral?

Referencer tilbydes.
Frederick har hjulpet mange fra mange uhelbredelige sygdomme også MS. De har stoppe de degraderende processer og igangsat genopbygningen af nervetrådene, genetableret muskulatur samt følelserne i hele legemet hvoraf nogle ikke havde været aktivt i over 20 år samt styrket deres fysiske bevægelser.

MS klienterne der er blevet hjulpet med årsagsopsøgende hypnoterapi, er de eneste det går bedre for. Ok! Det kan tage noget tid, at genopbygge nerverne der ikke har eksisteret i årtier men de vokser og der sker jævnligt fremskridt.

Se mere under arvelige genetiske sygdomme kan helbredes og for fremtidige generationer undgås.