Brystkræft indiskutabelt psykiskbetinget

Bedste behandling mod bryst kræft med positive bivirkninger
Helbredt for brystkræft med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi
Kræft Cancer koden er knækket med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi

Den danske kræftforsker Mogens Grønvold beviste i år 2004, at brystkræft, er indiskutabelt psykisk betinget!
Ja! brystkræft bliver helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi!

Der findes altid en kloge Åge der så siger; er det videnskabeligt bevist?
Svaret er altså nu indiskutabelt JA!
– Men det er faktisk meget komisk, at der “ikke” findes flere mennesker der selv kan analyserer. Og netop derfor, er det, at lægerne har haft så stor succes med at slå så mange mennesker ihjel i så lang tid. Og stadig gør det.

Mange tænker på penge og siger; tænk på hvor rig du vil blive hvis du finder ud af helbredelsen for kræft.
Nej nej svaret er, at der er mange flere penge i ikke, at finde løsningen. Det er dette indslag en dokumentation om.

Her er tydelige eksempler:
Man skal bare finde på nogle smarte slogans og få nogle pæne TV kendte personligheder til at medvirke i at manipulerer.

Se nu den sidste tossestreg; Kun hvis vi står sammen – kan vi knække cancer – støt op om kampen mod kræft og knæk Cancer – støt brysterne med manipulerende slogans og mist brysterne – løb for livet mod cancer osv.
Kræftens Bekæmpelse og pressen udnytte straks når kendte ikke har overlevet sundhedsvæsenets dokumenteret resultatløse medicinske kræftbehandlings metoder som ikke engang lægerne selv vil tage imod.

Så gælder det om, at slå til hurtigt i den dobbeltmoralske arena.
Massevis af mennesker vil støtte op og den ene tossede ide efter den anden. De vil marchere, synge i kor eller gå tiggergang med raslebøsser til nytteløse formål når de ser TV kendte de synes om, som er hoppet med på vognen. Folk som Cecilie Frøkjær, Morten Ankerdal, Morten Resen, Louise Wolff, Divya Das, Natasja Crone, Felix Smith, Peter Tanev og Lasse Rimmer der skal være værter for TV2 og Kræftens Bekæmpelse. De er jo alle pæne mennesker og de fleste af dem ”tror” de gør noget godt. Det er da også prisværdigt men ikke specielt rationelt faktisk er der intet rationelt overhovedet ved deres optræden for KB.

Tænk sig hvis de i stedet deltog i hvad der i virkeligheden foregår.
Ja! Her menes ikke at de skal fokuserer endnu mere på de forskellige hårlaksmetoder, neglelak, hvilke sko jens gik med mv. af hvad de normalt interesserer sig for der på TV2. – men i stedet, er lidt mere opmærksom på, at eksempelvis kampen mod kræft og knæk Cancer koden allerede er knækket. Og det TV2-kræft show er falsk propaganda der støtter noget lægerne ikke engang selv vil udsætte sig selv for.

Når det så går op for folk, at de i stedet for at støtte en god sag faktisk holdt liv i umoralske kriminelle handlinger. Så kommer de med massevis af dårlige undskyldninger ingen kan bruge til noget. De bringer helt sikkert ikke brysterne tilbage eller alle dem der har betalt de ultimative pris.

Det er jo det sædvanlige med paradigmer men i sær når det strider mod syndikalismens voluntaristiske tankegang. Dvs. sundhedssystemet bliver ikke ændret til befolkningens bedste så længe det styres af egoistiske magtsyge ledere af fagorganisationer.
Nu er løsningen endelig, blevet fundet og så er det ikke i befolkningens interesse synes de, at mene.
Så selvom det nu er indiskutabelt videnskabeligt bevist hvad der “ikke” virker så foretrækker de fleste netop det der videnskabeligt er bevist, at forkrøble dem indtil de dør. Og så tænker man, at det kan da ikke passe, at så mange mennesker, holder fast i en produktion af løgn der slår så mange mennesker ihjel hver dag men det er nøjagtigt det de gør frem for, at tænke sig lidt om og gå til årsagsopsøgende hypnoterapi så de selv, vil finde den funda-mentale årsag.

Hvis du fabrikerer og sælger et produkt der ikke lever op til det lovede. Så er det svindel!
Den 113 års struktureret videnskabelige medicinske kræftforskning er dokumenteret, at være resultatløs. Det endelige punktum er sat!
Så hvordan kan det være, at alle disse TV2 mennesker så holder liv i myterne om man engang ”troede”, at medicinsk kræftforsknings hokuspokus var svaret når det endelige punktum, er sat?
Nu er det pludseligt, blevet en dokumenteret svindel. Dvs. charlatans!

Du bombarderes jævnligt med suggestioner om brystkræft samt andre kræfttyper. Det er i virkeligheden vågenhypnose. Noget der helt sikkert vil blive forbudt når ærlig ledelse opnås.
Donald Trump synes, at havde sænket barren for hvad der etisk og politisk er korrekt, at sige. Det er i hvert fald det indtryk pressen, ”forsøger”, at give dig men se nu efter for barren, vil nu blive løftet for hvad pressen, må trykke. De uendelige mange falske nyheder der gør så meget skade for så mange mennesker, at mediefolkene undskyldninger drukner i mængden. Og netop medierne, påvirker tusindvis af mennesker hvert år til at få kræft. For som vi udmærket ved, er kræft psykiskbetinget og medierne påvirker folk følelsesmæssigt. Så deres smarte slogans og Tv-kampagner, har på kun 2 år forøget rekorden af kræft diagnosticeret med flere end 5000 mennesker om året. I er dygtige på Tv2. Og ja! Der er en tydelig sammen hang når man ved hvilke mønstre af adfærd der skal ledes efter.

Supermarkedskæderne som har reklamer på deres poser, brødposer og ved kasserne. De suggestioner vil indiskutabelt sprede endnu mere kræft frem for sundhed! Det er indiskutabelt!

Derfor bør du overveje, at boykotte Netto, Rema 1000 og sikkert også andre forretninger for de ikke alene bidrager til at flere vil dø men de holder den private organisation Kræftens Bekæmpelse i gang med et af menneskehedens største dokumenteret bedrageriske svindelaffære.

Dagligt fjernes unge pigers helt nye bryster og underliv selvom de er helt raske.
Dagligt dør massevis af mennesker der i stedet, kan redes hvis den nye sundhedsminister ellers kunne finde ud af, at analyserer videnskabelige dokumentationer.
I øvrigt er positionen som sundhedsminister et af de mest mental udsatte arbejdspladser i Danmark. De udskiftes så ofte, at de tilsyneladende, når ikke at bærer ansvar for alle de dødsfald, de har på samvittigheden.

Den nye sundhedsminister (slut 2016) hun har allerede tydeliggjort, at hun, er på den helt forkerte side. Hun har netop afgivet endnu mere magt til en lille elite fra medicinalindustrien.
Så ja! Hun har absolut ingen intensioner om, at hjælpe hverken dig eller nogen anden borgere.
Læs under W om Werther effekten.

Du hører tusindvis af teorier om hvad der ”måske” kan hjælpe du skal bare lige støtte dit og støtte dat. Resultaterne er lige om hjørnet bla. bla. bla. Videnskabelige beviser øh videnskabelige øvelser, teorier, eksperimenter mv. og sammenlagt i mere end 200 år.
De sidste 113 års videnskabelige dokumentationer af organiseret resultatløs struktureret medicinsk svindel og de er ude med raslebøssen flere gange om året, på TV, i bladene, skilte i busserne, på brødparkerne, i radioen med popdronningens bedstemor, boksere og andre kendte der absolut intet ved om kræft. Ja!
Du ved det selv de mænger sig på over alt med suggestioner der er alt andet end positive for dem der udsættes for dem!
Det mest fascinerende ved hele sygdomssektoren, kommer an på hvem man er?

 1. Er du aktionær af farmaceutiske firmaer. Så er du mest interesseret i hvordan aktiemarkedet er. For trods mere end 200 års forskning, er den farmaceutiske industri lige langt fra målet som den dag de begyndte.
  Er du en af dem i hvid kitteler så er du interesseret i den gode forretning ved at have endnu en god kunde øh patient der kræver en hel masse behandling af prøver, eksperimenter øh mente praktiserende læge betyder jo øvende læge der trænes af den farmaceutiske industri.
  3. Er du direktør eller ansat på gulvet i den farmaceutiske industri så er du interesseret i rigeligt med arbejde. Og så er du selektiv når du anvender din logiske sans.
  4. Er du politiker er du interesseret i at skabe arbejdspladser og at industrien går godt så aktiemarkedet går godt. Så ser du populær ud og muligvis blive genvalgt så du kan udøve den vundne magt, du så længe har drømt om at få.
  Læs mere om det egoistiske-gen længere nede.
  5. Er du ikke rask fordi en i hvidkittel fortalte dig resultaterne af prøverne. Ja! Så er du en af dem der er interesseret i en løsning!
  6. Dem der ikke er raske har to valg. 1. at vælge den vej der har bevidst sig ikke, at fungerer trods 200 år med eksperimenter og mange millioners død. 2. Tænk sig godt om. Brug det analytiske sind og træf det fornuftige valg. Sært nok når der en gang i mellem smutter noget positivt ud, undgås det, at vække folks nysgerrighed og logiske sanser til selv, at regne svaret ud. Se nu nedenstående eksempel og læs derefter mere om joeharryFrederick vinduet.

Se nu har vi februar 2017 og nedenstående, har endnu ikke tjent sit formål. Forud for min tid?
Her er beviset, at beslutningstagerne, dem der har vundet magten ikke tjener din agenda!

Den danske kræftforsker Mogens Grønvold som lige har fundet ud af (2004) efter 7 års forskning; at bliver man behandlet for brystkræft, lever man længere, hvis man har et godt humør.
Mogens Grønvold er personligt meget overrasket over resultatet. – Jeg ”troede”, at vi skulle lave ”endnu” en undersøgelse der viste, at der ikke er en sammenhæng, så jeg blev meget overrasket.
Undersøgelsen påviser helt tydeligt, at der er en indiskutabel sammenhæng mellem hvordan patienten psykisk har det, og risikoen for at få, siger han.
Bag budskabet står Københavns Universitet og Bispebjerg Hospital med lektor og overlæge Mogens Grønvold i spidsen, der i en stor undersøgelse, har set nærmere på hvordan bryst kræftpatienter, havde det psykisk og fysisk efter en operation.
Så forventede vi jo lægerne straks ville tage kontakt til professionelle, mht. hvordan menneskets psyke fungerer, nu hvor det endelig endnu en gang, er videnskabeligt bevist, at der en indiskutabel sammen hang mellem, hvordan patienten psykisk har det.

Eftersom din kræftlæge ikke selv ville modtage sin egen hjælp eller henviser til professionelle årsagsopsøgende hypnoterapeuter. Så spørg dig selv hvordan det kan være.
Det er tilrådeligt, at du selv tager kontakt med dine spørgsmål. Her vil alt blive forklaret!

Den danske kræftforsker Mogens Grønvold beviste, at brystkræft er indiskutabel psykisk betinget!

Professionelle Internationalt certificeret årsagsopsøgende Hypnoterapeuter ved hvordan det ubevidste underbevidste sind fungerer, og hvordan man finder den enkeltes svar på hvordan det kan være personen ikke er kræft fri frem for sund og rask.
Der er så mange årsager til kræft som der er kræfttilfælde, og hver enkeltes årsag vil blive fundet med årsagsopsøgende hypnoterapi!

Glem alt om læger eller andre fra syge-”dom”-sektoren, deres teorier og historik af fejltagelser, er jo meget lang som bevis på hvad der “ikke” fungerer!

De dygtigste årsagsopsøgende Hypnoterapeuter arbejder ikke sammen med læger men vil lave et helt nyt hypnotisk helbredelsessystem der arbejder ud fra faktas lige som alle andre fornuftige menneske der forstår analogien.

Så send en E-mail eller ring med det samme på tlf. nr. +45 23458485