T

Tarmkræft er psykiskbetinget og meget hurtigt, at helbrede via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Historisk set er nyheden ca. 100 år gammel men eftersom, at den farmaceutiske lobbyinteresse, har domineret gangene på Christiansborgs bonede gulve i alle de år og politikerne har taget i mod bestikkelse der har afholdt befolkningen og sundheds systemet fra sandheden. Nyheden er dog beskrevet i nogle få gamle bøger der typisk kun er udkommet i få eksemplarer. Dog er Frederick i besiddelse af en tyskbog fra år 1921 5 oplag, skrevet af en læge som arbejdede som hypnoterapeut.
De hypnotiske teknikker for 100 år siden, var meget begrænset i forhold til årsagsopsøgende hypnoterapeuters viden i dag men det beviser bare, at selv med de enkle teknikker fra den gang, blev flere kræfttyper dokumenteret, at være psykiskbetinget.

Så her er dit livs valg:
Enten lader du lægerne fortage sig de resultatløse symptombehandlinger der vil fører til at du vil gå med Stomi i siden i det du kan betragte som resten af dit liv. Hvor kort eller langt det så må blive.
Eller du bestiller tid med det samme og bliver guidet til at finde den mentale årsag og selv løse den mentale programmering så du ikke alene hurtigt bliver helt rask igen men også bliver helt angstfri.

Temperament helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Tics helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Tinnitus stoppet med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Tinnitus er en ubevidst meddelelse fra højere sted i det indre. Det stopper når meddelelsen, er forstået, accepteret, integreret og den gensidig hjælp er udført. Lidt kryptisk men det er også meningen.

Tourette helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Tourette er ukontrolleret trang til at udtale pludselige ord eller lyde. Det skyldes en programmering startet på tidligt tidspunkt. Tourette er i virkeligheden en tvangsadfærd og alle former for adfærden, er styret af sindet og derfor helbredeligt.

Tro og fakta der er en verden til forskel mellem, at “tro” man kender faktas og at kende faktas. De fleste skænderier og uenigheder udspringer af ”tro”.

Transplantation accepteret med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi samt partsterapi.

Traumer stoppet med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Tvangstanker helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Tvangstanker er i virkeligheden tvangsadfærd og alle former for adfærden også tanker, er styret af sindet og derfor helbredeligt.

Tvangshandlinger helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Tvangshandlinger betyder, at personen ikke er i kontrol over sine egne bevægelser og eller handlinger.
Tvangshandlinger er i virkeligheden tvangsadfærd og alle former for adfærden er styret af sindet og derfor helbredeligt.

Tilbage til forsiden.

Klik her og tag kontakt med dine spørgsmål og tidsbestilling eller bare ring på tlf. nr. +45 23458485.