Muterede celler normaliserer sig.

Kræftceller muterer ikke tilfældigt eller ved noget uheld men derimod foretager cellerne sig nøjagtigt det de mentale programmeringer i biocomputeren giver besked på.

Statistikker om medicinske symptombehandlinger imod kræft, ser rigtigt skidt ud.
Lægerne ”tror” ikke på din biocomputer men derimod på farmaceuternes videnskabelige dokumenteret medicinske symptombehandlinger der er bevist resultatløse men som giver stort økonomisk afkast. Medicin som lægerne ikke engang selv vil modtage hvis de selv får kræft og som er blevet brugt til at slå flere mennesker ihjel end samtlige krige i hele det 20 århundred.
Sundheds systemet er et medicinsk kræft komplot som er muteret ukontrolleret siden år 1904. Den ukontrollerede mutation skyldes samtlige lobbymodtagende politikere på Christiansborg. Deres sidste bedrageriske gøren, var, at giver de farligste ledere fra den farmaceutiske industri frie hænder til at gøre hvad de vil i den offentlige sundhedssektor.

Politikerne skyder sig selv i fødderne.
Beviserne viser tydeligt, at de sidste 114 år, har lægerne stort set anvendt de samme 5 – 6 forskellige mediciner der betragtes som helt ubrugelige.  Det har været og er forskernes bedste bud. Medicin de ved ikke virker!

Nu har to forskere indrømmet deres fejl.
Overlæge dr. Med. Jørgen H. Olsen, forskningschef i Kræftens Bekæmpelse siden år 2000 og Mads Daugaard, leder af Molecular Pathology & Cell Imaging Laboratory ved University of British Colombia, er begge enige i, at de vil aldrig finde en kur mod kræft ifølge en artikel på videnskab.dk fra oktober 2016  https://videnskab.dk/krop-sundhed/forskere-vi-finder-aldrig-en-kur-mod-kraeft   TV2 sælger forsat løgnen trods, forskerene siger det vil aldrig lykkedes. Hvilket viser hvor muteret korruptionen i virkeligheden er. Jo det hænder også at en journalist fra aviser og blade også skriver artikler der ser lovende ud og det er jo netop bevis for, at de er med i komplottet.

De fleste ældre mennesker og mange unge, er van til at følge lederne af solidariske grunde frem for, at følge de logiske argumenter. Disse mennesker befinder sig langt ude for pædagogisk rækkevide fordi de er opdraget til at ”tro” på deres læger.
Jamen kræft har noget med tobak, sprut osv. at gøre, har folk fået at vide. Nej det har intet med hverken tobak eller noget andet end psyken, at gøre. Se nu bare tante Emma på 106 år der ryger som en skorsten og drikker som en fisk. Det passer ikke med en eneste af de mange teser om kost, Hash dråber osv. alt sammen symptombehandlinger. Jo der kan opnås en mentale forandring pga. Hash dråbernes effekt af sindet og det beviser jo bare, at kræft skyldes mentale programmeringer. Så hvis der opleves en forandring med Hash dråberne så vil de mentale årsager hurtigt kunne blive fundet og afhjulpet permanent via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Det er jo fascinerende, at nu hvor mange mennesker med sikkerhed ved, at lægerne ikke har en medicinsk helbredelses metode i det offentlige sundhedssystem imod kræft og at de også ved der med sikkerhed ALDRIG, vil komme nogen.
Mutationen har tage så meget til, at borgerene nu endelig selv, vil opdage hvor mange danskeres liv, politikerne, lægerne og farmaceuterne har på deres samvittighed.
Nu ved du hvordan det kan være, at politikerne ikke selv sørger for, at stoppe myrderierne de er skyld i hverdag. Næsten 150 mennesker om dagen i Danmark slås ihjel. Her er der et klart behov for selverkendelse eller revolution.

Således fungerer cellerne.
I dag er det helt normalt, at alle unge mennesker forstå logikken i, at det er folks egne biologiske computere der styrer alt i dem.
Derfor forstår de unge også logikken i, at kræft naturligvis skyldes mental programmering hvis funktion er, at signalerer i form af manifestationer hvor cellerne muterer og danner symptomer der enten, er synlige i form af tumorer, smerter eller begge dele.
De forstår også at det er lige så logisk, at anvende manifestationen til opsporingen af det mentale program. Rette programmeringen således, at cellerne igen normaliseres. Hertil er der naturligvis et behov for seriøs professionel hjælp af en menneskelig programmør. De eksisterer ikke i   sundhedssystemet, der er de blevet holdt nede siden år 1847 da den første anæstesi blev præsenteret af dr. James Esdal. Det medicinske kapløb startede i år 1847 og i stedet for selverkendelse og retfærdighed, blev krigen om symptombehandlinger mod logiske behandlingsmetoder erklæret. Ingen alternativ behandling som den medicinske tydeligvis er, vil kunne finde årsagen til en eneste celle mutation men årsagsopsøgende hypnoterapeuter forklarer og guide sine klienter til selv, at forandre deres celler. Det er sådanne der hjælper kræftramte til spontane helbredelser via hypnose og årsagsfindende hypnoterapi. Og de siger, at muteret celler, er raske celler. De skal ikke dræbes eller noget andet der ikke er hensigtsmæssigt men derimod bare have ændret deres koder så vil de hurtigt og ofte øjeblikkeligt ændre sig. Tempoet cellerne ændres sig med afhænger af hvilke typer svulster de er inden de får ændret koderne. Eksempelvis leverkræft er spontan healing. Det vil sige, at kræften er der og så er den der pludseligt ikke.
Lægernes prognose når der er kræft i leveren 98 % dødelighed. Så helt ærligt. Synes du ikke at landets politikere gør et dårlig stykke arbejde?
Hvornår har du tænkt dig, at stoppe politikerne?
Skriv til dem og fortæl dem det er bedst hvis de ganske enkelt blive hjemme fra nu af. For de har jo allerede overgivet landet til farmaceuterne, lægerne og bedemændene.

Bestil tid og bliv hurtigt rask.