Sådan helbredes muterede celler.

Sådan helbredes muterede celler sig tilbage til normale celler.

Kræftceller muterer ikke tilfældigt eller ved noget uheld men derimod foretager cellerne sig nøjagtigt det de mentale programmeringer i folks biologiske computer giver besked på.

Nu har to forskere indrømmet deres fejl.
Overlæge dr. Med. Jørgen H. Olsen, forskningschef i Kræftens Bekæmpelse siden år 2000 og Mads Daugaard, leder af Molecular Pathology & Cell Imaging Laboratory ved University of British Colombia, er begge enige i, at de vil aldrig finde en kur mod kræft ifølge en artikel på videnskab.dk fra oktober 2016  https://videnskab.dk/krop-sundhed/forskere-vi-finder-aldrig-en-kur-mod-kraeft 

De fleste ældre mennesker og mange unge, er van til at følge lederne af solidariske grunde frem for, at følge de logiske argumenter og derfor henvender langt de fleste sig stadig til lægerne som stadig udfører de samme resultatløse symptombehandlinger tiltros for at de ledende forskere, har erkendt, at de aldrig, vil finde en kur imod kræft.
Dvs. at patientsikkerhedsstyrelsen enten ikke er vågen, ligeglade eller noget tredje. Lægerne ignorere også videnskaben og sundhedsstyrelsen lever overhovedet ikke op til befolkningens interesser når de også bevidst ignorere videnskabelige faktas frem for, at sætte en stopper for hvad vi ved, er fejlbehandling.

Kræft har ikke noget med tobak, sprut osv. at gøre. Kræft er nocebo effekter.
Nej! kræft har intet med hverken tobak eller noget andet end psyken, at gøre.
Se nu bare tante Emma på 106 år der ryger som en skorsten og drikker som en fisk.

Det er jo fascinerende, at nu hvor mange mennesker med sikkerhed ved, at lægerne ikke har en medicinsk helbredelses metode imod kræft, at de alligevel henvender sig til dem de ved ikke kan hjælpe dem.
Spring ud med faldskærm lavet af papir. Den ser dyr og lovende ud men den holder ikke. alligevel vælger de fleste, at tro på tilbuddet de med sikkerhed allerede ved, vil få dem til at lide og slå dem ihjel frem for at vælge den enkle hurtige logiske løsning. Nå ja hvis de ikke vil ændrer deres muterende celler tilbage til normalen så tag dog springet med papirfaldskærmen. Farvel og tobak.

Således fungerer cellerne.
I dag er det helt normalt, at alle unge mennesker forstå logikken i, at det er folks egne biologiske computere der styrer alt i dem når de får det forklaret.
Derfor forstår de unge også logikken i, at kræft naturligvis skyldes mental programmering hvis funktion er, at signalerer i form af manifestationer. Cellerne muterer og danner symptomer der enten, er synlige i form af tumorer, smerter eller begge dele.
De forstår også at det er lige så logisk, at anvende manifestationerne til opsporingen af det mentale program. Rette programmeringen således, at cellerne igen normaliseres. Hertil er der naturligvis et behov for seriøs professionel hjælp af en menneskelig programmør i form af en analyserende årsagsfindende hypnoterapeut.

+45 23458485

Bestil tid og bliv hurtigt rask.