Lær at styrer dit immunforsvar til den bedste super sundhed

Alt om immunforsvaret, er, at det underbevidste sind styrer det!
Her lærer du  hurtigt, at styrke dit immunforsvar.

Du kan læse massevis af informationer om infektionstendens, immun forsvaret på internettet, dameblade, herreblade, modeblade, sportsblade, motorblade ja alle har en mening og en holdning om alle mulige teorier, ideer, teser og uanet mængder af holdninger og meninger om, at spise rigtigt, bade med den rigtige sæbe, slå kolbøtter, stå på hovedet, løbe, bla bla bla, at så skulle dit immunforsvar blive super stærkt.

Hvis du ikke har så meget tid kan du springe dette afsnit over. Du kender det allerede som noget udnytteligt.
Og så er der alle dem der lever af dommedags profetierne. De vil gerne skræmme læserne og få dem til at se døden i øjne så de ikke tør andet end, at rende til den ene læge efter den anden livstilsekspert osv.
Har du et meget svækket eller stresset immunsystem så lær alt om immunologi og se om du som den første, kan få noget ud af det eller om du skal ”tro” på ekspertisernes dommedags profetier om immundefekter og nedsat immunforsvar, nedsat immunforsvar symptomer, nedsat immunforsvar stress, nedsat immunforsvar træthed, nedsat immunforsvar menstruation, nedsat immunforsvar kræft og så videre osv. Ved et svækket immunforsvar ”mener” man at der er sygdom i kroppen. Mener, tror, forsøger, prøve, måske, forventende, lovende, praktiserende, snart, lige ved og næsten, det kunne også være, at jeg mener, at studenterhuen trykker lidt for meget.

De har alle en ting tilfælles mindst. Ingen af dem forstår hvordan immunforsvaret fungerer og det i sig selv, er jo bemærkelsesværdigt, at så mange mennesker, er beskæftiget med noget de rent faktisk overhovedet ikke forstår noget som helst af. De skjuler det ikke det er bare, at deres patienter, klienter, kunder ikke ser det eller ikke forstår, at de ikke ved noget som helst om immunforsvaret.
Kræftens Bekæmpelse skriver på deres hjemmeside, at de stadig ikke kan forklare hvordan det kan være, at nogen for kræft men de giver massevis af nytteløst rådgivning om nytteløse råd om hvordan man undgår at få kræft. Hm. Hvordan rådgiver man om noget man ikke selv forstår. Det har Frederick altid godt kunne tænke sig, at vide. Er der nogen der har svaret på det?
Hvad synes du – vil du lade dig behandle af en symptombehandler der anvender bare et af ovenstående ord når din diagnose skal ”prøve” på at blive forklaret?
Hver gang et af ovenstående eksempler anvendes, betyder det faktisk, at de aner ikke en skid om det de tale om! Så med den viden, er det hurtigt, at vælge fra af informationer. God fornøjelse!

Så her den simpel måde, at det faktisk giver mening.
Nok om teser, ”tro” og ideer ude af boksen. For det hele foregår faktisk dybt inde i boksen!
Passwordet til den biologiske computer er hypnose, løsningen er årsagsopsøgende hypnoterapi!
Det er så enkelt og logisk.

Det er DIT EGET underbevidste sind der styrer immunsystemet og alt i DIG!

Vores immunforsvar bliver styret af det ubevidste idet underbevidste sinds underbevidsthed. Og hvis dit immunforsvar gør dig syg i stedet for rask så er der kun en fornuftig ting, at gøre, at finde årsagen, den funda-mentale splint og trække den ud.

Vores underbevidste sind, virker med et belønningssystem og hvis der er et program der har til opgave, at signalerer, at noget psykisk ikke er optimalt. Ja så kan du æde så mange kartofler du orker, stå på hovedet mv. programmet vil stadig eksisterer. Og det vil stadig forsætte opgaven det har fået ligegyldigt hvilke teorier du læser i specialblade med særlig rådgivning eller ikke.
Du kan ”tro” på, at T-stamcellebehandling, vil hjælpe dig og dit symptom, kan forsvinde. I så fald, er effekten det samme som en placebo effekt. Årsagen er ligesom ikke blevet fundet hvilket tydeligt også er årsagen til at symptomerne kun forsvinder med nogen patienter.

Alle former for symptombehandlinger, reframing der højest, kan opnå en midlertidig følelsesmæssig bro og når de faktisk for sygdommen, signalet til at forsvinde, er det som sagt placeboeffekten.

Det underbevidste sind, er meget specifikt med sine valg. Og hvis du gerne vil være rask så få trukket den mentale splint ud.

Herunder ses et eksempel ingen diætist, læge, livstidsekspert eller anden symptombehandler, kan forklare. Her får du forklaringen.

Eksempel: Frederick kender en selvstændig flyttemand som også er familiefar. Han er exceptionel kræsen og spiser og drikker kun nogle få ting. Hans underbevidste sind genkender det han spiser som noget godt og som belønning, frigives belønningshormoner der forstærker og opbygger hans krop. Og han er altid rask, er slank, cykler lidt med sine store drenge i weekenderne og har en naturlig sund interesse i et bredt udvalg teknologi og camping. Denne mand har kun +dage!

Flyttemanden er i begyndelsen af fyrrene og har ikke en eneste sygedag og året siden mange år.
Så hvad er det han spiser denne raske flyttemand som gør, at hans belønningssystem forstærker hans immunforsvar?
Flyttemanden elsker pølser, hotdogs, hamburger, pizza, hakkebøffer med brunsovs og kartofler, pomfritter, cornflakes, mælk, noget Haribo slik, cola og nogle få andre ting.
For det første, er det jo overvældende få ting han spiser og det han spiser, er stik mod alle kostråd fra diætister og andre ernæringseksperter men de kender jo heler intet til hvordan immunsystemet fungerer. Men det ved du altså nu noget om.

Kræsenhed er et program i underbevidstheden lagret på en følelse der ikke er positiv. Følelsen er typisk angst eller ked af det hed men det kan også være en tredje følelse som en slags forgrening af en af de to hovedfølelser og skyldes en oplevelse der ikke positiv.
Kræsenhed er som sagt en mental programmering. Og ved en typiske session, er det et standart spørgsmål ved interviewet i en årsagsopsøgende hypnoterapi session, at spørge om der er en smag man ikke kan lide. For hvis der skal ryddes ordentligt op i en hypnoterapeutisk session for her, tager man det hele med fordi alt ting hænger sammen.
Og når der er ryddet op føler man sig ofte helt høj fordi alt det der tidligere tyngede en ned, er væk. Og så er du pludselig immun mod langt det meste, frygtløs, fri for sorg, ked af hed væk og helt rask som kun du kan forestille dig det. Klar til at stå på en scene og tale om hvad som helst og bare føle din indre dejlige ro med dig selv og dine omgivelser på en hver måde. SIG JA JEG VIL!

Mange ”tror” naturligvis en masse andre ting om hvad det vil sige hvad kræsenhed er. Men der er en mental forståelse og forskel mellem at ”tro” og vide.
Så hvis du stadig ”tror” du ved bedre så kan du jo bare youtub et hypnose Schow hvor de frivillige drikke eddike, spiser rå løg og ”tror” de spiser et saftigt æble. Ja det hænger alt sammen med immunforsvaret.

Jorden er altså rund men engang var folk overbevist om noget andet. Har mennesker ændret sig? Nej det har de i og for sig ikke. De træffer stadig følelsesmæssige valg i stedet for logiske og rationel og er de først blevet fyldt op med massevis af usandheder, vil de så indrømme det?
Nej de er lige så stædige som ISS eller de danske soldater med PTSD. Ja hvad har de tilfælles? Begge grupper er totalt indoktrineret. – men er der forskel mellem de forskellige soldaters indoktrineringer og den almindelige befolkning?
Nej! Der er dem uden selverkendelse og dem med selverkendelse. Dem uden forbliver i ISS, bliver ved med at have PTSD, går stadig til lægen trods det ”ikke” hjælper. Og så er der dem med selverkendelse, de er de rationelle mennesker og de forstår når de har taget fejl. Deres logiske sind fungerer og et hvert ”forsøg” på at overbevise dem om, at vi da plejer – sammen med de andre – Det er logisk, at de rationelle og logiske, vil indse den simplificering, at svarene på alt om deres egn sundhed, styres af deres eget underbevidste sind.

Se her har Frederick skrevet om, selvhealing, immunforsvaret osv. Løsningen på kræft, cancer og mange andre sygdomme som han siden 2003 har guidet mange mennesker fra med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Skrevet dokument efter dokument om, sendt til ministre og journalister mv.
Og først nu, er nogle forskere og nogle læger nået dertil, at de har indset, at folks egne immunforsvar healer deres cancer, kræft og rigtig mange andre ting som læger, psykologer osv. kalder sygdomme men Frederick kalder for manifestationer hvis hensigt, er, at kommunikerer for sygdommene, er jo skabt af sindet. Og ved at tolke symptomerne rigtigt, findes årsagerne som så typisk, er lette og hurtige, at løse så du vil blive rask.

Se mere i kapitler programmering.

Årsagsopsøgende hypnoterapeuter guider sine klienter til selv, at kommunikerer med deres egne underbevidstheder. Årsagsopsøgende hypnoterapeuter fungerer lidt som tolke men hovedsageligt som menneskelig programmører.

Vil du også have et godt og sundt immunsystem så tag kontakt nu og oplev den befrielse det er selv med guidning, at rydde op i sit underbevidste sind. Tag kontakt og få en tid med det samme.