Kontakt

Den hurtigste kontakt til mig, er, at ringe +45 23458485

Du er naturligvis også velkommen til at sende en e-mail hvis det er lettere for dig. Hvis jeg har internetforbindelse, vil jeg straks skrive tilbage eller efterlad dit tlf. nr. så kan det være jeg istedet ringer.

For at jeg undgår automatisk spam og reklamer, har jeg delt min e-mail adresse op som du herunder kan se. Du må selv lige sætte den sammen når du skriver til mig.

go2hypno@
gmail.com

Fordi jeg ikke har en fast klinik eller land, at praktisere i, hjælper jeg folk hjemme hos dem selv hvor de føler sig i godt tilpas.

Jeg er normalt permanent rejsende men i øjeblikket, rejser jeg ofte kun frem og tilbage mellem Nordsjælland, Fyn, Sønderjylland og Nordtyskland.

Du er meget velkommen til at sende en e-mail eller bare ringe med dine spørgsmål og tidsbestilling.

Hvis du har lyst til at arranger et foredrag i det lokale forsamlingshus, bibliotek, firmaet eller lignende.

Arrangerer et foredrag så vil jeg meget gerne komme ud til jer og besvarer alle jeres spørgsmål. Og jo flere i er des flere spørgsmål og des flere spørgsmål des mere rationel information i form af logiske svar vil i alle få om hvordan vi mennesker fungerer og hvilke forskelle der er på os og hvordan det kan være. Hvilke naturlige anlæg og talenter hver i sær ubevidst, er udstyret med. Fascinerende berigende aha oplevelser!

Kontakt mig så vi kan sprede disse positive og fascinerende budskaber om hvor simple mennesker i virkeligheder er, at helbrede.