Kontakt

Du er nu på vej til et meget bedre liv, da du netop, har taget første og andet skridt i den rigtige retning. Du gør det godt!
Kontakt Jesper Frederick Carøe, ved at ringe +45 23458485

Du er naturligvis også velkommen til at sende en e-mail hvis det er lettere for dig. Husk at efterlad dit tlf. nr. så kan det være jeg lige ringer dig op.

For at jeg undgår automatisk robot spam og reklamer, har jeg delt min e-mail adresse op som du herunder kan se. Du må selv lige sætte den sammen hvis du i stedet, vil skrive til mig.

go2hypno@
gmail.com

I øjeblikket, er jeg på Lolland men rejser ofte frem og tilbage mellem Nordsjælland, Fyn, Sønderjylland og Nordtyskland. Inden Covid historien, rejste jeg de sidste næsten 20 år meget rundt i det meste af verden og hurtigt hjalp folk imod deres (u)helbredelige sygdomme/nocebo symptomer.

Jeg hjælper for det meste folk hjemme hos dem selv hvor de føler sig bedst tilpas.

Du er meget velkommen til at sende en e-mail eller bare ringe med dine spørgsmål og tidsbestilling.

Har du lyst til at arranger et foredrag om hypnose, hypnoterapi og det vigtigste og bedste analyserende årsagsfindende hypnoterapi i det lokale forsamlingshus, bibliotek, firmaet eller lignende? Så bare ring og så kommer jeg ud til jer. 

Arrangerer et foredrag så vil jeg meget gerne komme ud til jer og besvarer alle jeres spørgsmål. Jo flere i er des flere spørgsmål og des flere spørgsmål des flere rationel information i form af logiske svar vil i alle så få. Vigtige informationer om hvordan vi mennesker fungerer, hvilke forskelle der er på os og hvordan det kan være. Hvilke naturlige anlæg og talenter hver i sær ubevidst, er udstyret med.
Massere af super fascinerende berigende aha oplevelser alle vil få stor glæde af, at lærer noget om!

Kontakt mig så vi kan sprede disse positive og fascinerende budskaber om hvor simple mennesker i virkeligheder er, at helbrede.