Psykisk & fysisk sygdom

Hvis vi skal tale om sygdomme, psykiske som fysiske så lad det her med det samme være sagt, at stort set alle sygdomme, bliver skabt af sindet eller at immunforsvaret ikke fungerer optimalt til at beskytte mod noget smitsomt der kan komme udefra.

Hvis vi lige starter med et eksempel hvor vi sammenligner med smittebredende sygdomme / virusser. Så forestil dig 1000 mennesker der udsættes præcist for det samme og 999 af dem, bliver syge og 1 forbliver rask.
Så vil det altså sige, at sygdommen / virussen, er psykisk betinget. For den ene persons immunforsvar bekæmpede den aktuelle farer. Og immunforsvaret styres som bekendt af det ubevidste i det underbevidste sind i underbevidstheden. Altså de dele af sindet som psykologer, psykiatere, neurologer og læger ikke forstår eller arbejder med men som analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter, er specialiseret i og mestrer. Vi guider vores klienter til selv, at trække deres mentale splinter ud og forstærker deres immunforsvar.

Årsagsopsøgende hypnoterapeuter knækker de menneskelige koder hver dag.
Stort set alle sygdomme, er manifestationer skabt af psyken. Dvs. stort set alle sygdomme altså, er psykisksygdomme eftersom de er selvskabte.
Manifestationerne kommer indefra pga. programmeringer skabt af sindet. De er typisk opstået pga. en tanke der er opstået pga. en oplevelse. Og netop derfor, er psykiske programmeringer ganske enkle, at re-programmere.
Evnesvag og psykisksyg, er helt forskellige ting.
Det er jo ret komisk, at nogle er påpasselig med, at fortælle om deres psykiske sygdom samtidig med de ”raskvæk” fortæller, at de har været til lægen. Hvis du er evnesvag, kan du gå til lægen. Hvis du derimod, er psykisksyg, er det bedst, du går til årsagsopsøgende hypnoterapi. 😉

Sygdom er jo i virkeligheden et ord for ubevidst kommunikation der signalere til det bevidste sind med beskeden, at noget ikke er optimalt. Hvis signalet ignoreres, vil det ubevidste i det underbevidste sind, signalere endnu kraftigere lige indtil det endelig vil blive hørt. Hvis der lægges låg på med en symptombehandling ignoreres signalet. Når nogle hele tiden lider af noget nyt, er det fordi de får den ene symptombehandling efter den anden i stedet for årsagsopsøgende hypnoterapi der vil gøre personen rask.

Vil du også være rask?

Er du ikke helt rolig for hvad der vil ske i en årsagsopsøgende hypnoterapi session?
Det er jo bl.a. præcist angst der lagrer sygdomme.

Bliv angstfri nu!

“Tror” du at du er den første der kommer med hvad det nu er du gerne vil af med?

Frederick siger, at når man har arbejdet som grænseløs årsagsopsøgende hypnoterapeut i næsten 14 år. Så er det altid opfriskende når nogen der kommer med noget, han endnu ikke har hjulpet nogen fra. Så send en E-mail 
Eller
ring på tlf. nr. +45 23458485 og tale roligt med Frederick. Han forstår dig bedre end du selv gør. Og han vil hjælpe dig så du vil forstå dig selv meget bedre!