DR1 journalist til Frederick: kan hypnose helbrede kræft?

DR1 journalist til Frederick: kan hypnose helbrede kræft?

Engang i november 2016, blev Frederick ringet op af en journalist fra DR1 som var meget interesseret i, at møde nogle af Frederick klienter der var helbredt fra kræft.
Da Frederick ikke udleverer navnene på sine klienter uden deres særlige tilladelser fik DR1 journalisten fra et Tv-program ”sundhedsmagasinet eller sådan noget” et nej. Også et nej tak til at medvirke i Tv-programmer under læger.

Frederick svarede, at hvis journalisten, ville finde nogle der ville medvirke i programmet og som havde kræft. Så ville Frederick meget gerne medvirke – men det ville journalisten ikke.

Frederick svarede også, at han gerne vil deltage i et direkte Tv-program med psykologer, læger, psykiatere og sundhedsministeren eller for den sagsskyld kulturministeren der jo styrer DR Tv og radio eller netop ikke styrer noget som helst. Men det synes journalisten ikke ville være nogen god ide. Synd!

Så Frederick spurgte ham DR1 journalisten hvad han så havde i tankerne med Fredericks medvirken og journalisten svarede, at de ville se om hypnose kan helbrede allergier.
Tydeligvis havde DR1 journalisten ikke læst lektien eller bare sat sig lidt ind i hvad hypnoser er for så havde han aldrig stillet et så uvidende et spørgsmål.

Hypnose helbreder intet!
noget andet er, at hvis DR1 journalisten havde sat sig bare lidt ind i hvad forskellen, er på hypnose, hypnoterapi og årsagsopsøgende hypnoterapi og bare lidt om dets historie, havde han fundet ud af, at selv Freud og før hans tid, blev det fastslået, at allergier let kan løses via analyserende hypnoterapi i dag kaldet årsagsopsøgende hypnoterapi.

Allergier regnes ikke for noget særligt andet end sidegevinster ved, at finde årsagen til de mere alvorlige forudgående signaler. Altså hvis man er årsagsopsøgende hypnoterapeut.