S

Sceneskræk helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi og resten ned efter.

Seksualitet er mentale programmeringer.
Der findes mange seksuelle programmeringer og de kan alle kategoriseres i 2. Positive og ikke positive.
Alle seksuelle programmeringer, kan ændres med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Eksempelvis er mange homoseksuelle ”kede” af deres programmeringer der gør de føler sig tiltrukket af mennesker med samme køn som dem selv og ofte, er de fyldte med angst for at springe ud som homoseksuel.
Her er der to ting, at vælge i mellem. 1. Beholde tiltrækningen eller 2 ændre den.
Når programmeringen 1 vælges så vil ked af det følelsen afhjælpes og accepten af sig selv forstærket og integreret. Og så er man fuldblods homoseksuel der er sprunget ud af skabet med en helt naturlig accept af sig selv og andre.
Når programmeringen 2 vælges opspores den underliggende årsag til tiltrækningen af personer af samme køn og ændre det til tiltrækning af personer af modsatte køn. Accepten og integrationen af det, at man er fuldblods heteroseksuel med accept af sig selv og andre.
Mange homoseksuelle har angst alene for forestillingen af at være sammen med en fra det modsatte køn. Angst er en følelse der absolut ikke er hensigtsmæssig, at have hvis man føler sig tiltrukket af et andet voksnet menneske.

Vælges programmering 3 at være tiltrukket af både mænd og kvinder eller at man allerede er til begge men kun vil det ene. Så opsøges de underliggende årsager og personaliseres til det klienten foretrækker.

Programmeringen pædofili, er en programmering hvor personen føler sig seksuelt tiltrukket af børn.
Der findes 2 slags pædofile. Den pædofile der har det dårligt med sine programmeringer, at følelsen af ustyrlige ”trang”, styrer og overtager kontrollen over den pædofile. Den anden slags føler sig godt tilpas med sin ”trang” og kan ikke se noget forkert i seksuelle overgreb af børn.
De første forstår altså godt, at det de gør, er forfærdeligt og vil gerne hjælpes.
De andre indser ikke noget galt med det de gør. De har ingen selvindsigt og opdigter, ”tror” deres undskyldninger over for dem selv, at det er helt i orden, at gøre børn ondt. De gør som alle kriminelle. De finder på en idiotisk undskyldning til at retfærdiggøre deres kriminelle handlinger. Ingen af de pædofiles handlinger, har ført noget godt med sig for nogen overhovedet. Aktiver din selverkendelse og få hjælp til at ændre din programmering til en positiv en i stedet.

Antallet af mennesker Frederick har hjulpet, der er blevet seksuelt misbrugt, kender han ikke men det er mange.
Frederick har både hjulpet mænd og kvinder der som børn, blev misbrugt. Nogle allerede som babyer. Overgrebene har medført lange lister af diagnoser langt op i folks voksne liv. Typisk har de ingen hukommelse om årsagerne men det ubevidste sind ved nøjagtigt hvad der er sket af ting af betydning.
De senere bivirkninger af voksnes seksuelle tilbøjeligheder skaber mangeårige sygedomsperioder med diagnoser som uhelbredeligsyge. Det var indtil de fandt den analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Frederick har ikke kun hjulpet voksne, han har også hjulpet børn der var seksuelt traumatiseret.

Frederick har som analyserende årsagsfindende hypnoterapeut tavshedspligt.

Tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485

Sekundær traumatisering
Alt hvad du oplever, bliver lagret på dine følelser. Nogle oplevelser lagres på positive følelser mens andre lagres på følelser der ikke er positive. De ikke positive oplevelser lagres på følelserne der ikke er positive og netop derfor er oplevelserne så lette, hurtige og effektivt, at afhjælpe via analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Nå folk får hjælp via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi, er det helt normalt, at der ryddes op på samtlige hylder af oplevelser som perler på en snor. En snor af ked af det hed og en snor angst. Men i stedet for, at tage en perle ad gangen, følger vi snoren direkte til enden og opløser alt sammen på en gang. Det er som at trække en mental splint ud, du kan sammenligne med at trække en splint ud af fingeren. Når splinten er ude, så er den jo ude. Den kan ikke pludseligt, være tilbage som hvis du oplever en symptombehandling hvor du føler du bedre men splinten stadig sidder der. Her findes splinten og du guides til selv, at trække den ud for kun du kan netop det.
Det kan være du opsøger hjælpen fordi du har opdaget, at du let bliver ked af det eller let bliver bange for ingen ting eller bliver bange bare af ideen om angste for angsten.
Så når du siger ja tak til den rigtige hjælp, vil du hurtigt opdage, at alle disse situationer du dels ikke kan  og kan huske også alle dem du ubevidst husker, er alle sekundære angstpræget eller ked af det hed situationer.
Alle disse sekundære situationer fungerer som perler på en snor og i stedet for, at genopleve hver situation der ikke føles behagelig springes der med analyserende årsagsfindende hypnoterapi direkte ned til snorens knude hvor du vil blive guidet til selv ikke bare at binde knude op således at alle perlerne rasler af med den mest befriende følelse du overhovedet kan forestille dig men at fjerne snoren helt. Så sekundære traumatiseringer, findes i lange perrækker og er lige til at finde knude på og løse op til at blive helt fri i en hvilken som helst fremtidig situation.
Bestil tid med det samme, bliv mental fri til at gøre alt det du altid har drømt og beundrede andre for at gøre.
Klik på kontakt og bliv mental fri.

Selektiv hukommelse kan forekomme som en ubevidst beskyttelse.
Hjælp jeg kan ikke huske hvem jeg er.
Det kan hænde, at folk ikke kan huske deres egen identitet eksempelvis på grund af et uheld af den ene eller anden slags. Har du glemt hvem du er så få hurtigt hjælp til igen at huske hvem du er.
Der er hurtig hjælp, at få via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Her åbnes der uden om blokaderne så alting pludseligt giver mening plus, at der tages hånd om årsagerne til blokaderne således, at hukommelsen vende tilbage med sågar endnu tidligere og dybere forståelser om en selv end tidligere.

Selektiv hukommelse vil sig, at man automatisk ubevidst har fravalgt, at kunne huske en situation.
Det kan have været en situation der ikke var hensigtsmæssig og man følte sig flov, bange eller ked af det og så for at skåne sig selv, vælger man at glemme det. Sommetider kan der senere opstå et symptom fordi det så er det rigtige tidspunkt, at håndterer situationen samt det sekundære symptom.
Naturligvis findes der også selektiv hukommelse af mange situationer du synes ligegyldig af, da de ikke aktiverede nogen egentlig følelse og derfor ikke blev lagret.

Selektiv hørelse er helt normalt.
Blandt børn der eksempelvis, er i gang med et spil eller andet som har fanget dem. Når deres mor, far eller andre så kalder på dem hører de det ikke eller rettere, de vælger ubevidst, at ignorer det.
Der findes også en anden slags selektiv hørelse hvor alle de larmende maskiner ignoreres således at maskinarbejderne i ro og mag kan tale med hinanden. Lyder smart men er ikke anbefalelsesværdigt, da ende resultatet, bliver høretab af frekvensområder. Det er jo klart bedre, at anvende høreværn hvis du arbejder i larm.

Selektiv smag styres også af sindet.
I hypnose kan du spise et råt løg i den tro, at du spiser et saftigt æble.

Selektiv syn findes der flere slags af.
Dels kan man hallucinerer og se ting der ikke er der. Det er en hypnotisk dybde der heder positive hallucinationer.
Man kan også vælge, ikke at se noget som er der, lige foran dig. Det kaldes negative hallucinationer.
Meget kreative mennesker som journalister, forfattere, læger, forskere og politikere, har det med at opdigte historier og selv tro på det. Det heder mytomani.
De fleste kender det. Ikke at kunne finde nøglerne, mobil telefonen, fjernbetjeningen mv. og typisk når de har travlt. Når de så endelig finder nøglerne, er de præcis der hvor de allerede, har set efter dem flere gange. Denne hypnotisk dybde men en endnu dybere end den første. Denne dybde kaldes negative hallucinationer.   

Selverkendelse er den vigtigste del af mennesket.
Uden selverkendelsen er folk som dyr.
Ironisk nok findes der mange mennesker der ”tror” de er højt uddannet, bedre uddannet, akademikere, bedre vidende men samtidigt har de en udpræget mangel på selverkendelse. Dvs. de har lært udenad uden nogen form for analyse. Det er i sær journalister, læger, forskere og andre der har lettere adgang til deres kreative sind end til deres logiske sind.
Vi behøver bare, at se på den medicinske kræftforskning. Den har strukturelt eksisteret siden år 1904 i Danmark hvor de samme forsøg igen og igen i mange generationer er de samme eksperimenter blevet gentaget. Hver eneste gang har de fejlet!
De medicinske kræftforskere har altså selektiv selverkendelse som de tydeligvis, er stærkt påvirket af. I Psykiatrien, kalder de det sindssyge.
Se dokumentationen af den sindssyge medicinske kræftforskning.
Der findes ingen medicin mod kræft ifølge de 2 forskere. Endelig to forskere med selverkendelse.
Overlæge dr. Med. Jørgen H. Olsen, forskningschef i Kræftens Bekæmpelse siden år 2000 og Mads Daugaard, leder af Molecular Pathology & Cell Imaging Laboratory ved University of British Colombia, er de begge enige i, at de vil aldrig finde en kur mod kræft.
Så her er altså to forskere der har selverkendelse men hvad laver de lige nu? Er de stoppet med den resultatløse medicinske forskning eller forsætter de?
Journalister skriver indimellem om medicinske forsøg der ser lovende ud men som senere alligevel har slået fejl.
De sidste 100 år har det været dokumenteret, at kræft er psykiskbetinget og kan afhjælpes via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Læger siger de ikke kan forklare hvordan det kan være, at nogle patienter spontant er blevet raske tilsyneladende uden nogen behandling og at ingen kan forklare disse fænomener.
Igen tager lægerne fejl. Naturligvis kan årsagsopsøgende hypnoterapeuter forklare hvordan folk spontan helbredes for mange forskellige symptomer og ikke udelukkende for kræft. Men det vil lægerne jo ikke hører på og journalisterne styres typisk af lobbyisterne fra farmaceuterne så de er ikke interesseret i at skrive om, at kræft let kan helbredes via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Der er altså en udpræget mangel på intelligens blandt journalister og læger. Hvilket er selektiv intelligens, da intelligens begynder med at kunne indrømme, at det man troede, var den korrekte vej til at finde en løsning i virkeligheden fører en ud over afgrunden ikke kan anbefales. Mens den mere logiske løsning fører en roligt ned af bjerget og over vandene med positive permanente årsagsfindende løsninger.

Sengevædning stoppet med hypnose og hypnoterapi

Sexsomnia helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi

Skilsmisseproblemer løst med hypnose og hypnoterapi.
Det er stadig sjovt, at hjælpe par der ikke kan enes. Den gang de mødtes og blev forelsket i hinanden oplevede de den bedste form for hypnose. Forelskelsen!
Nå! Nu er der knas i elskovsreden og denne vidunderlige følelse, er forsvundet fra overfladen da der fokuseres på alle mulige ting der ikke er hensigtsmæssige. Men under dette lag af ting og sager der ikke er hensigtsmæssigt, er følelsen af forelskelse stadig. Så hvis i gerne vil kunne enes igen, tage hensyn til hinanden igen og blive 10 X mere forelsket end dengang i var mest forelsket så har i nu fundet frem til den helt rigtige hjemmeside.
Når jeg hjælper jer foregår det via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Og derfor vil der blive ryddet op på alle hylder således, at når han gør noget der lige nu irriterer hende så er det en følelsen i hende der ikke er hensigtsmæssig. Og derfor vil hun blive opmærksom på, at det i dette tilfældet faktisk drejer sig om hende men hvis det så er tilfældet, at det han gør som irriterer hende ikke er hensigtsmæssigt. Så vil han erkende det og selv om han ikke kan lade være så vil han efter hypnosen og den analyserende årsagsfindende hypnoterapi helt have ændret denne adfærd. Osv. osv. det tager ca. 10 timer ikke alene, at få redet ægteskabet, blive 10 x mere forelsket i hinanden end da i var nyforelsket men også at få ryddet permanent op på samtlige mentale hylder hos jer begge to og få en dyb fundamental forståelse af jer selv samt alle andre andre.
Klik her for at tage kontakt til den bedste parterapi overhovedet. Få det alt sammen ordnet på en weekend.

Skizofrene helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi
Skizofreni betyder at personen hallucinerer.

Hallucinationer kan forekomme som syns, lugts, hørelses, smags og følelsesforstyrrelser. Dvs. den skizofrene, kan se, lugte, høre, smage eller føle ting ingen andre kan eftersom det er forestillinger.
Årsagen til hallucinationer, kan være mange, lige fra forgiftninger til hypnose og alle dem imellem.

Hvordan er det at have diagnosen skizofren?
Det er lettest, at forklare hvordan skizofreni opleves, ved at sammenligne med et mareridt.
Hvis du på noget tidspunkt, har haft et mareridt når du har sovet. Så kan du også godt forstå hvad skizofreni er. Forskellen er bare, at de skizofrene, har det lige som i et mareridt også når de er vågne. Det er altså ganske forfærdeligt, at være skizofren.

Nu kan du også blive skizofrenifri med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Jeg analyserede mig frem til skizofrenifri metode i 2012 og siden da, har jeg hjulpet adskillelige. Alle er forsat skizofrenifrie.
Så hvis du hurtig vil blive fri fra alle dine hallucinationer og alt din angst mv. bør du straks tage kontakt til mig. 
Skizofreni kommer i flere udgaver hvoraf flere i dag, er helbredelige med skizofrenifri metoden.
Bliv helbredt fra skizofreni med hypnose, årsagsopsøgende hypnoterapi og den unikke skizofrenifri metode.
Den gode nyhed, er, at skizofreni typisk, er ganske let, at afvikle når den analyserende årsagsfindende hypnoterapeutiske skizofrenifri metoden beherskes.
Koden er knækket mod skizofreni med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi som er den funda-mentale behandlings metode.
Ingen af de general tilgængelige hypnose teknikker, kan klare opgaven. Det var derfor jeg opfandt en nye teknik mod skizofreni som jeg døbte skizofreni-fri metoden i 2012.

Videnskabelige beviser i langebaner, at medicinske forsøg mod skizofreni stadig, er sindssyge.
Mange psykiatere er meget hurtige til at give deres patienter diagnosen skizofreni samt en meget lang liste af andre diagnoser ofte uden, at have et ordentligt indblik og forståelse af deres patienter.
Eksempelvis følger diagnoserne paranoia og multiple personligheds forstyrrelser (MPF) typisk med hvoraf MPF igen ofte forveksles med skizofreni.

Psykiaterne behandler patienterne med massere af døsende medicin, fikseringer, elektrochok og anden umenneskelige adfærd hvor de med sikkerhed ikke vil finde årsagerne eller løse noget som helst andet end deres egne lommesmerter. Ja det viser beviserne jo. Og man kan kun undrer sig over, at psykiatrien endnu ikke er lukket.

Psykiaterne ”tror” skizofreni ikke kan helbreds. Hvis patienterne får medicin eller anden behandling hvor årsagen ”ikke” findes. Ja! Så kan skizofreni ikke helbredes.

Paranoia er en exceptionel form for angst af forfølgelsesvanvid eller sagt på en anden måde ”bare” angst og angst relaterede diagnoser som paranoia jo typisk er, er lette, at løse med årsagsopsøgende hypnoterapi.

Flere og flere mennesker opgiver derfor logisk nok også ”troen” på lobbyistafhængige psykiatere, læger og andre symptom behandlere. Har du også opgivet symptombehandlerene?

Hvad vil du helst?
Lære at leve med skizofreni og hvad psykiaterne ellers påstår du har?

Eller vil DU hellere slippe-fri fra alle dine hallucinationer, paranoia, multipel personligheds forstyrrelser (MPF), depressioner. mv. og blive helt rask?

Det er alt sammen programmeringer på nær skizofrenien men det er også typisk hurtigt , at ordne med skizofrenifri metoden.
Ja! Helt rask betyder helt fri fra diagnoser!

Stol på dig selv og ring til Frederick nu.
Du kan godt, du vil, du gør det. Ring nu og tal med Frederick. Det er en god ide for dig, at blive skizofreni-fri.
Frederick kan rimeligt hurtigt hører om du vil have glæde af, at se Frederick og blive FRI.

Skizofrene der gerne vil hjælpes, kan typisk meget hurtigt, blive helt angstfrie, sorgfrie, depressions-frie, skizofreni-frie samt de naturligvis, vil få styr på alle deres personligheder.

Se mere under kapitlet M og multiple personligheds forstyrrelser MPF. Se også E for elektrochok.
Du vil vel gerne blive fri fra dine hallucinationer ikke?
Blive skizofreni-fri?
Vil du blive helt rask?

Så send en E-mail 
Eller
ring på tlf. nr. +45 23458485 og tale roligt med Frederick. Han forstår dig bedre end du selv gør. Og han vil hjælpe dig!


Slagtilfælde er et sent kommunikations signal.
Der har typisk været mange andre ubevidste kommunikations signaler i form af andre adfærden.
Ofte tror folk at de får et slagtilfælde men så er det ”bare” et angsttilfælde. Angsttilfælde er hurtige permanent at løse mens slagtilfælde typisk rammer folk med tilbage holdt vrede og eller stædighed. Slagtilfælde rammer altså typisk folk der ikke har selverkendelse. Når de først er blevet ramt, kan de være så forandret, at de endelig er beredte til at se virkeligheden i øjnene men ærlig sagt så er det kun de færreste der når dette mentale niveau, at de erkender.

Slagtilfælde hvor effekten efterfølgende er tale og gang besværet.
De har alt at vinde ved hypnotisk guidning til den/de mentale underliggende årsager, der i sidste ende udløste selve slagtilfældet.

Brugen af kødklister eller med andre ord kødlim som daværende fødevareminister Eva Kjær i 2011 stemte for, at brugen af enzymet Trombin, der anvendes til at lime restkød sammen til nyt kød, i EU og efterfølgende udtalte, at hun ikke vil give det til hendes egne børn, der sandsynligvis kunne være en vigtig faktorer til at skabe blodpropper og er skyld i mange slagtilfælde. Derudover har der længe været brugt et fortykningsmiddel i kogt skinke, der heder Alginat.
Man behøver ikke en studenterhue for at lægge to og to sammen – men at se sammenhangen at fødevarestyrelsen vurderer, at disse to ting ikke er sundhedsskadelig. Det lyder mere som om de dikterer, dem der betaler deres løn.

Slagtilfælde efter bestrålinger bliver dagligt forøget, viser en stor svensk videnskabelig undersøgelse.
Bestrålinger er symptombehandling der slår celler ihjel. Videnskaben har ignoreret faktummet, at alle slags celler er raske celler. Cellerne opfører sig udelukkende som de får besked på af de mentale programmeringer i deres underbevidste sind. Dvs. muteret celler vil blive til normale celler via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Så igen et bevis på forskerenes ligegyldighed med folks helbred.

Slankning.
Slankning via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi, er en vidunderlig oplevelse.
Typisk ligger der en masse ked af det hed bag ved eller under fedtlaget. Dvs. for det meste skyldes overvægt bekymringer eller ked af det hed og for at komme disse følelser eller andre til livs, skal der først følges op på dem for at finde ud af hvad der ligge bag. Årsagerne er typisk begyndt allerede mellem ved livet oprindelse og det tredje år mens udløseren begyndte langt senere. Så bestil straks en tid så du straks, vil få hjulpet dit inder lille jeg der har brug for din trøst og dine gode råd til at forstå, at han / hun er god nok. Kontakt.

Smerterne forsvandt efter hypnosen og den årsagsopsøgende hypnoterapi. Ja smerter er jo signaler der fungerer som ubevidst kommunikation. Så via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi anvendes smerten til at finde det underliggende mentale program for derefter, at lade personen selv løse det der skal løses for at blive smertefri.

Snorken hvis din kone holder dig vågen
Når hun snorker så sig blidt til hende mens hun sover, at hun trækker vejret stille, roligt og afslappet. Og til dig selv siger du, des mere hun snorker des dybere sover jeg.

Sorg helbredt med hypnose og hypnoterapi. Fik du ikke sagt det endelige farvel eller var det sidste du sagde ikke hensynsfuldt, er det sidste billede ikke et positivt? Så har du sandelig noget dejligt i vente via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Spiseforstyrrelser helbredt med hypnose og hypnoterapi. Der findes mange slags og de er alle sammen mentale programmeringer i din biologiske computer. derfor er det meget let at finde årsagen til alle slags spiseforstyrelser og ændre dem til hensigtsmæssig adfærd.

Sportspræstationer via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi, vil du finde alle former for blokader og selv afhjælpe dem guidet via årsagsopsøgende hypnoterapi.
Således vil du blive mental fri til at udfører det bedste du kan præsterer.

Sportsskader heler langt hurtigere via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Alle dokumentationer der er lavet taler sit tydelige indiskutable sprog.

Stamcelleforøgelse.

Stammere helbredes med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Stress fri med hypnose og hypnoterapi.

Sublim påvirkninger får folk masevis af uden de selv er medvidende herom. Hvis du er træt så sluk for Tv, radio eller hvad der taler til dig. Sluk det og læg dig til at sove. Ørene er vågne hele tiden også når du sover. Undgå at høre Tv, radio eller andet hvis du er beskæftiget med noget andet der kræver din opmærksomhed. Sluk for medierne og fokuser på det du skal koncentrere dig om eller risikerer du ubevidste programmeringer der helt ændre din adfærd.

Sukkersyge eller diabetiker er en af de største forretninger i Danmark.
En traumatisk oplevelse kan aktivere et mentalt program således, at der ikke produceres optimalt eller slet ingen insulin.
Der findes type et som er den hvor der slet ikke produceres insulin. Via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi, vil den underliggende årsag blive fundet til hvordan det kan være, at produceringen ikke længere fungerer.
Ved type to også kaldet gammelmand sukkersyge, har man rykket kommaet således, at mange flere blive diagnosticeret som diabetiker. Aktionærerne er henrykte,
Nå men der findes også diagnosticeret der er berettigede. De har også været ude for en form for traumatisering en mildere en af slagsen. Deres ubevidste adfærden har forandret sig da en ubevidst mental programmering, er blevet aktiveret til ikke at producere det optimal insulin niveau der gør, at personen føler sig godt tilpas.
Føler man sig ikke godt tilpas og er blevet diagnosticeret som diabetiker et eller to er der en mental årsag, at finde og rette op på. Dog er det ikke sikkert, at dem med type et vil blive i stand til at producere sin egen insulin igen men i det mindste, vil de blive mental frie hvilket også betyder, de vil undgå nye sekundære symptomer.
Type to vil profitere af hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi til at genoprette den mentale balance der således også betyder fysisk balance med selvforsyning af insulin og fri fra nye sekundære symptomer.

Super empati betyder at man er i stand til at føle, mærke, smage, lugte og høre hvad andre føler, mærker, smager, lugter eller hører via kvantum entanglement bedre kendt som telepati.  

Søvnbesvær helbredt med hypnose og hypnoterapi

Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485

Tilbage til forsiden.