Her er forklaringen på hvordan kræft opstår

Forklaring Sådan bliver du let og hurtigt kræftfri med positive bivirkninger
Nu helbredes Cancer. Kræft koden er knækket med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi

Kræft opstår som manifestationer i form af svulster i eller på kroppen for, at det bevidste sind, skal blive opmærksom på noget mentalt ikke fungerer optimalt.

Kræftsvulster er selvskabte produceret af personens egne hormonproducerende kirtler og organer. Kirtlerne producerer nøjagtigt det de får besked på af personens eget ubevidste underbevidste sind i underbevidstheden.

Kræftsvulster opstår altså pga. en aktivering af en programmering der igen, er opstået pga. af en tanke som er opstået pga. af en oplevelse på et meget tidligt tidspunkt i livet. Tanken såede oprindelsens frø af angsten eller ked af det hed som er blevet tilført næring hele livet hver gang personen oplevede noget der skræmte, chokerede, spændende, nervøsitet, stress, mavesmerter, brud mv.

Kræft skyldes ofte en traumatisk oplevelse. Traumatiske oplevelser kan udløse kræft sygdomme men er altså ”bare” programmeringer lagret på en følelser.

Personens eget autoimmune system, er altså det ubevidste i det underbevidste sinds underbevidsthed som sender signaler til at producerer kræftceller som manifestationer for at personen, skal blive opmærksom på, at noget psykisk ikke er optimalt.

Analogien

Sagen er den, at de mentale underliggende programmeringer i biocomputeren, kan udelukkende findes frem til og ændres via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi således, at årsagen til kræftens opstående og naturligvis kurekturen af programmeringen i biocomputeren.

Den bedste form for immunterapi

Sygdomme / symptomer / signaler / manifestationer er altså ”bare” ubevidst kommunikationer lagret på følelser sendt til det bevidste sind som opmærksomheds symptom med den funktion, at netop det, kan anvendes til at finde udløsnings tidspunktet samt den underliggende årsag og en gang for alle, at blive spontan rask igen. Hvilket naturligvis kun vil lade sig gøre via den funda-mentale behandlingsmetode kaldet analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Vil du også gerne være kræft-FRI med den bedste metode til at blive kræftfri så send en E-mail eller ring med det samme på tlf. nr. +45 23458485