Her er forklaringen på hvordan kræft opstår

Forklaring Sådan bliver du let og hurtigt kræftfri med positive bivirkninger
Nu helbredes Cancer. Kræft koden er knækket med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi

Kræft opstår som manifestationer i form af svulster i eller på kroppen for, at det bevidste sind, skal blive opmærksom på noget mentalt ikke fungerer optimalt.

Kræftsvulster er selvskabte produceret af personens egne hormonproducerende kirtler og organer. Kirtlerne producerer nøjagtigt det de får besked på af personens eget ubevidste underbevidste sind i underbevidstheden.

Kræftsvulster opstår altså pga. en aktivering af en programmering der igen, er opstået pga. af en tanke som er opstået pga. af en oplevelse på et meget tidligt tidspunkt i livet. Tanken såede oprindelsens frø af angsten eller ked af det hed som er blevet tilført næring hele livet hver gang personen oplevede noget der skræmte, chokerede, spændende, nervøsitet, stress, mavesmerter, brud mv.

Kræft skyldes ofte en traumatisk oplevelse. Traumatiske oplevelser kan udløse kræft sygdomme men er altså ”bare” programmeringer lagret på en følelser.

Personens eget autoimmune system, er altså det ubevidste i det underbevidste sinds underbevidsthed som sender signaler til at producerer de korrekte mikromolekyler der producerer kræftceller som manifestationer for at personen, skal blive opmærksom på, at noget psykisk ikke er optimalt. Når komminikationen har fundet sted via årsagsopsøgende hypnoterapi, sender immunforsvaret nye eller rettere de oprindelige signaler igen så de positive mikromolekyler miR 129 sendes ud i systemet og omdanner kræftcellerne til sunde celler igen.

Analogien

Sagen er den, at de mentale underliggende programmeringer i biocomputeren, kan udelukkende findes frem til og ændres via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi således, at årsagen til kræftens opstående og naturligvis kurekturen af programmeringen i biocomputeren.

Sandheden er nemlig den, at det ”eneste” middel mod kræft, der faktisk, er bevist, at fungerer, er selvskabte mikromolekyler også kaldet miR 129.
Folks egne immunforsvar, vil typisk automatisk aktiverer produktionen af miR 129 når den mentale underliggende årsag, er fundet i det underbevidste sind via årsagsopsøgende hypnoterapi. Og når produktionen af miR 129 ikke automatisk aktiveres, er der naturligvis en årsag til det og så er det jo bare et spørgsmål, at finde frem til den årsag og løse det. Det er den simple analogi!

Danske journalister stiller ingen kritiske spørgsmål, sæter sig ikke ind i forskningsresultater eller netop mangel herpå. De sætter sig ikke ind i tilgængelige dokumentationer dels fra uafhængige forskning dvs. ikke sponsoreret af medicinske firmaer, dels offentliggørelser og dokumentation af hvad konsekvenserne, er for de mange mennesker, der bliver udsat for disse mediciner.
Danske journalister rap-porterer tilsyneladende kun efter, at havde set den gule gummiand.

Sundhedsministre udskiftes hele tiden og tilsyneladende uden, at stå til ansvar for deres bevidste dødelige korrupte fejlhandlinger.

Ærlig journalist søges til offentliggørelsen hvad der virkeligt foregår.

Tag emnet som kræft. Hvilken sundhedsminister, har fulgt den resultatløse medicinske forskning?
Tydeligvis ingen af dem!
Hver gang endnu en ny sundhedsminister får stillingen, gives der flere penge til medicinal kræftforskning.

Aktivering af personens eget autoimmune forsvar, kan lykkedes via medicinskbehandling. Bivirkningerne ved immunterapi med medicinske behandlingsformer, er, at så vil de underliggende programmeringer, bliver ignoreret frem for anvendt og så vil det ubevidste i det underbevidste sinds underbevidsthed i stedet signalerer endnu kraftigere end tidligere frem for at gøre personen rask ved, at anvende signalerne til at finde oprindelsestidspunktet af angsten og trække roden ud permanent. Roden kan også være for følelsen af ked af det hed og så er det den der skal trækkes op.

Den bedste form for immunterapi

Sygdomme / symptomer / signaler / manifestationer er altså ”bare” ubevidst kommunikationer lagret på følelser sendt til det bevidste sind som opmærksomheds symptom med den funktion, at netop det, kan anvendes til at finde udløsnings tidspunktet samt den underliggende årsag og en gang for alle, at blive spontan rask igen. Hvilket naturligvis kun vil lade sig gøre via den funda-mentale behandlingsmetode kaldet årsagsopsøgende hypnoterapi.

Vil du også gerne være kræft-FRI med den bedste metode til at blive kræftfri så send en E-mail eller ring med det samme på tlf. nr. +45 23458485