Her er koden til at knække cancer!

Alle mennesker er perfekte fordi, de er præcist som deres egne underbevidstheder ubevidst, siger de skal være.
Ja Ja! der findes adfærd der ikke virker hensigtsmæssigt men alt bliver stadigt styret af underbevidstheden. Det er jo logik for burhøns!

Cancer er med andre ord ubevidst adfærd!

Ens bevidste sind, kender ”ikke” det underbevidste sindsfunktioner. Hvilket er forklaringen på, de 100 år + forgæves ”forsøg” på at hjælpe folk med det bevidste sind som psykologer mv. arbejder forgæves med.
Det skal ikke diskuteres eftersom de selv igen og igen, har bevist, at de eksempelvis ikke engang kan afhjælpe PTSD noget der ellers, er ganske enkelt.
Så er vi tilbage med computeren. Uden passwords, kan du ikke ændre programmeringerne. Du kan kun læse filerne og se i mapperne. Så nu vi er kommet op på niveauet med burhønsene. Skal vi så forsætte?

Underbevidsthedens opgaver og programmeringer kendes kun af ens eget underbevidste sind som kender årsagen til hvordan det kan være, at cancer adfærden, er opstået eftersom, at det er der signaleringerne kommer fra.

Ja! du skal have fat i en ubevidst adfærdsterapeut nærmere betegnet en analyserende årsagsfindende hypnoterapeut til at finde programmeringen og resette den. Enkelt? Tja! Ofte er det enkelt og hurtigt. Er tumoren stører end en grapefrugt, kan der godt gå 2-4 uger før den er væk men selve behandlingen, er typisk kun få timer. Leverkræft forsvinder nærmest øjeblikkeligt.

Kræftceller er sunde celler der foretager sig nøjagtigt det, de har fået besked på af det ubevidste i det underbevidste sind i underbevidstheden. Læs mere om det i kapitlet programmering.

Kræftceller er ”ikke” noget ondartet der er kommet udefra og skal ikke slås ihjel. Cellerne er jo præcis som personens underbevidste programmeringer siger, de skal være.
Kræft opstår pga. det ubevidste sind signalerer til det bevidste sind om noget mentalt ikke fungerer optimalt. Der foregår nemlig intet i kroppen det underbevidste sind ikke er klar over ganske enkelt fordi det der foregår, sker fordi det underbevidste sind siger det skal ske.

Cancer opstår altså som en manifestation, en ubevidst kommunikation til det bevidste sind. Typisk har der været mange andre signaler inden da som enten, er blevet ignoreret, undertrygt eller symptombehandlet.

Cancer er videnskabeligt indiskutabelt bevist psykiskbetinget igen og igen. Sidst var i 2004 hvorefter de offentlige instanser lagde låg på så hurtigt som de nu kunne.
Kræftens Bekæmpelse gik et par måneder efter i offensiv og lavede et modangreb der sidenhen, er gået ud over ganske unge piger der bevidst, bliver skræmt fra vid og sans hvorpå de lader deres raske underliv og helt ny pigebryster fjerne af skræk for at få kræft. Og kirurgerne der udfører disse perverse grusomheder tjener dronningens mønt.

Alle behandlingsmetoder det offentlige tilbyder mod kræft, er symptombehandlinger som videnskaben, har knæsatte som fejlbehandlinger.
Sygedomsministeren Sophie Løhde, er mere interesseret i penge end din sundhed. Sammen med vækstministeren Troels Lund Poulsen har de 90 milliarder eksportgrunde til bevidst, at tillader farmaceuterne, at sælge dødbringende mediciner som lægerne ”raskvæk” anvender tiltros for de for det mange årtier siden videnskabeligt, er knæsatte som resultatløse behandlinger.
Med andre ord overtræder lederne af alle disse offentlige instansers og krænker al etik og sundmoral med døden som følge for egen fortjeneste. Og hvad gør justits ministeren, han arbejder for statsministeren som engang selv var sundhedsminister.

Der findes altså ingen funda-mental korrekt kræft behandling i sundhedssystemet.
Der findes ingen årsagsopsøgende behandlingsmetoder i det offentlige.

Så selvom vi ved, at det underbevidstes programmeringer vinder hver gang. Så er der ingen i det offentlige system der arbejder med programmeringerne i underbevidstheden. Og det er nøjagtig derfor du har fundet denne hjemmeside. For her arbejdes der udelukkende med underbevidsthedens programmeringer. Så hvis du ikke er rask og gerne vil være rask, skal du nu bare klikke på kontakt og sende en lille e-mail med dine spørgsmål og få en tid til årsagsopsøgende hypnoterapi.

I det offentliges regime findes der kun forværrende kræftbehandlingsmetoder.

Bestråling brænder cellerne ihjel, steriliserer mændene og efterlader årsagerne til kræftcellerne i det underbevidste sind.
Amputation af kropsdele, er symptombehandlinger og derfor fejlbehandling.
Et bryst bliver ikke raskt fordi det kirurgisk fjernes.
Kastrationer er ikke helbredelser og efterlader helt sikkert ikke mændene frugtbare.
Her er der altså tale om, at amputerer de vigtige symptomer hvis funktioner, er, at agerer ledetråde til at kunne finde årsagen for, at helbrede personen.

Kemoterapi er videnskabelig knæsat, at være fejlbehandling i det det ikke fungerer.
Personaliseret kemoterapier, er videnskabeligt knæsat, at være fejlbehandlinger i det det ikke fungerer.

Stamcelleterapi er en reframing af fysiskcellevæv der ignorer årsagen og derfor en fejlbehandling.

Og det sidste nye de har fundet på i det offentlige, er medicinsk, at aktiverer personens eget immunforsvar. Og endnu engang uden, at finde årsagen til noget som helst. Altså endnu en fejlbehandlingens metode!

Når lægerne fjerner de fysiske kræftsignaler med en af ovenstående metoder ignoreres det faktum, at cancercellerne er opstået fordi det ubevidste i det underbevidste sind, har skabt dem.
Efter symptomerne er fjernet uden årsagen, er fundet og hørt, vil det ubevidste i det underbevidste sind blive opmærksom herpå og derfor signalerer med endnu kraftigere manifestation enten i form af mere cancer eller andre forværrende symptomer lige indtil årsagerne, bliver fundet.

Derfor er valget simpelt!

Boykot det der er bevist, at være bedrag og lær i stedet dit eget dybeste indre, at kende via årsagsopsøgende hypnoterapi. Den funda-mentale behandlingsmetode der principielt, er den eneste behandlingsmetode der er logiske, analytisk og rationel.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485