Her er koden til at knække cancer!

Vi har alle hørt folk sige, at ingen er perfekte men sandheden, er, at vi alle er perfekte fordi, vi er præcist som vores egne ubevidst underbevidste sind, siger vi skal være.
Ja det kan godt være, at du ikke er tilfreds med kortene du har givet dig selv men så, kan du hjælpes til at få nye bedre kort.
Der findes adfærd der ikke virker hensigtsmæssigt men eftersom alt bliver stadigt styret af  det ubevidste i underbevidstheden, er det jo bare, at ændre de ubevidste programmeringer efter, at havde fundet årsagerne til programmeringerne i din biologiske computer som din hjerne jo er.

Cancer er med andre ord ubevidst adfærd eller nu bedre kendt som nocebo effekter og nocebo symptomer.

Se nogle videoforedrag eller læs hans litteratur af den verdensberømte videnskabsmand Bruce Lipton. Bruce Lipton har udgivet bøger i hele verden og der findes massevis på nettet. https://www.youtube.com/watch?v=-jw00Pux5Fs
Bruce Lipton har også været i Danmark flere gange og nu kan vi jo så undrer os over, at den viden han taler om endnu ikke er mere integreret og udbredt. Nå men her kan du få hjælp til at forbedre dit immunsystem som han taler om til selv, at bekæmpe et hvilket som helst nocebo symptom hvis du starter tids nok.

Underbevidsthedens opgaver og programmeringer kendes kun af ens eget underbevidste sind som kender årsagen til hvordan det kan være, at cancer adfærden, er opstået eftersom, at det er derfra signaleringerne kommer. Så er det jo også indlysende, at vejen til at blive sund og rask, er via den biologiske computers ubevidste programmeringer.

Ja! du skal have fat i en ubevidst adfærdsterapeut nærmere betegnet en analyserende årsagsfindende hypnoterapeut til at finde programmeringen og selv resette den. Enkelt? Tja! Ofte er det enkelt og hurtigt. Er tumoren stører end en grapefrugt, kan der godt gå 2-4 uger før den er væk men selve behandlingen, er typisk kun få timer. Leverkræft og alt i fordøjelses systemet forsvinder nærmest øjeblikkeligt.

Kræftceller er sunde celler der foretager sig nøjagtigt det, de har fået besked på af det ubevidste i det underbevidste sind i underbevidstheden. Læs mere om det i kapitlet programmering.

Kræftceller er ”ikke” noget ondartet der er kommet udefra og skal ikke slås ihjel. Cellerne foretager sig jo præcis det personens underbevidste programmeringer siger, de skal.
Kræft opstår pga. det ubevidste sind signalerer til det bevidste sind om noget mentalt ikke fungerer optimalt. Der foregår nemlig intet i kroppen det underbevidste sind ikke er klar over ganske enkelt fordi det der foregår, sker fordi det underbevidste sind siger det skal ske.

Cancer opstår altså som en manifestation, en ubevidst kommunikation til det bevidste sind. Typisk har der været mange andre signaler inden da som enten, er blevet ignoreret, undertrygt eller symptombehandlet.

Cancer er videnskabeligt indiskutabelt bevist psykiskbetinget igen og igen præcist som hypnoterapeuter har sagt i mere end 100 år.
Bruce Lipton sige i hans video næste 100 år. Men i en tysk bog jeg har fra 1921 fortælles der om 5 eller 6 forskellige slags cancer typer, hypnoterapeuten, en læge der havde hjulpet hans patienter udelukkende med hypnose og hypnoterapi til at blive cancerfrie. Jeg har i snart 20 år hjulpet mange også sommetider nogle som ikke havde en diagnose.
Hvordan jeg kan vide, at de så havde kræft?
Når man først kender lugte af kræft, vil man straks genkende den. Når en klient hjælpes og lugten så frigives, er den lige så tydelig som hvis det var benzin. Det er et godt tegn når lugten udskilles for så betyder det, at den mentale programmering, er blevet forandret positivt.
Sundhedsstyrelsen ignorere al denne fundamentale viden og fastholder den resultatløse medicinske hvis dokumentation, påviser de håber på deres tro om deres ideologi en dag pludselig, vil fungerer. Deres filosofi er i virkeligheden definitionen på sindssyge. Den sindssyge gentager den samme handling igen og igen hvoraf resultatet hver gang er det samme men den sindssyge forventer, at resultatet pludseligt, vil forandre sig. Det gør det ikke! Kaster du en sten op i luften så kommer den ned igen men det kan godt være, at du tror, at hvis du så kaster med den anden hånd, at den så bliver der oppe. Måske er det bedre på en mandag? Eller på et bestemt tidspunkt? Sundhedsstyrelsen siger, at jeg ikke må skrive, at kræft er helbredeligt, da det er det ikke iflg. dem. De har nok ikke prøvet på en onsdag?
Derfor skriver jeg her, at iflg. mine egne mange årige erfaringer, har jeg hjulpet mange mennesker og iflg. de ledende epigenetikere, er kræft udelukkende nocebo effekter.
Nu er det så op til dig selv om du vil tage imod symptombehandling fra dem du ved ikke har løsningen eller fra en der sige, han har løsningen?

Så hvis du ikke er rask og gerne vil være rask, skal du nu bare klikke på kontakt og sende en lille e-mail med dine spørgsmål og få en tid til analyserende årsagsopsøgende hypnoterapi.

Derfor er valget simpelt!

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485