Det bedste Studydrogs

Med det bedste Studydrugs limitless-hypnopille, får du 12 til eksamen og nu med positive bivirkninger!

Interesseret i at blive limitless og få 12 til eksamen, styrke dit immunforsvar og få endnu bedre helbred?

Hold nerverne i ro til eksamen uden study drogs hjerte medicin, betablokkere eller andet syntetisk kemi.

Mange ”tror”, at de får overnaturlige indlæringsevner når de indtager dope i en eller anden form. Det er midlertidigt ikke rigtigt. Evnerne har du allerede men hvordan du får adgang til dine tilsyneladende skjulte superevner, er faktisk meget lettere end du ”tror”.

Den bedste nyhed til dig der gerne, vil forbedre dine evner og ”overvejer”, at benytte dig af syntetiske midler der med garanti, har skadelige bivirkninger, er, at alle de egenskaber, du normalt, vil profiterer fra ved indtagelsen af substanser, er ikke forøgelsen af dine eksisterende evner men blokeringer af dine angstpræget programmeringer der for en stund, bliver neutraliseret.

Således neutraliserer du ikke alene de angstpræget programmeringer for en stund. Nej! Således vil du permanent være fri fra alle angstpræget hæmmende mentale programmeringer.
Den smarte elev gør ”ikke” skade på sig selv men vælger, at finde årsagen til alle de angstpræget ubevidste programmeringer og ændre programmeringerne guidet af en professionel årsagsopsøgende hypnoterapeut.

Det her er det der sker når de ubevidste angstpræget programmeringer er helt væk. 
Dine indlæringsevner er ikke længere hæmmet men frie og derfor, vil du lærer lige det du vil og du vil lære helt automatisk, huske det indlærte således, at når du har brug for svarene på spørgsmålene skriftligt eller verbalt, vil svarene komme helt automatisk som en refleks.

Du vil føle dig fyldt med super god glad, cool livsenergi der vil blive bemærket. Og bivirkningerne er positive, at du ser dig selv med succes i fremtiden, lave selvhypnose styrke immunforsvaret optimalt og dermed ikke kun være psykisk rask men også fysisk rask.

Studier i Canada, har tydeliggjort de forøgende indlæringsevnerne ved brug af selvhypnose men også fysisk målt og dokumenteret meget bedre immunforsvar.
Forsøgsgruppen var med mange tusinde elever hvor halvdelen af klasserne lærte selvhypnose op til eksamenerne mens den anden halvdel forsatte som førhen.

Hvad der er vigtigt, at bemærke, at alle disse børn der lærte selv-hypnose kun suggestionerede, at de blev bedre og deres immunforsvar blev bedre. Hvilket de alle gjorde – altså enorme livsforbedringer ”kun” med suggestioner. Altså uden at finde ud af hvad der tidligere havde hindret dem i at lære og være raske.

Det her er vigtigt!

Husk at indse, at her får du hele pakken!

Hypnose, selv-hypnose og det vigtigste årsagsopsøgende hypnoterapi. Med årsagsopsøgende hypnoterapi, vil du blive flyvende, limitless, du vil lære pr automatik stress-FRI på den mest afslappende måde.

Prøv at sig til dig selv, at du ikke interesserer dig for dine karakterer.
Så sig nu til dig selv; jeg vil gerne have 12 igen og igen, er det rigtigt, at du gerne vil have 12?

Vil det lige være total cool, at score 12 igen og igen hm er du interesseret i at blive limitless?

Vil du gerne lære samtidigt med det er sjovt, interessant, fascinerende?

Vil du gerne realiserer dine drømme?

Så tag kontakt lige nu og bestil tid til at blive den bedste du kan blive!