Diagnose

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Æ   Ø   Å

Den alfabetisk liste af diagnoser som er psykisk betinget, er meget længere end de fleste lige umiddelbart forestiller sig. Men –
I denne computerverden hvor et hvert barn siger, at logik, er den vigtigste faktor. Så ja! naturligvis er der meget, der er psykisk betinget, det er da logisk!
Faktisk er det nu dokumenteret, at der ikke længere findes sygdomme og alle de symptomer vi kendte som sygdomme i virkeligheden, er nocebo effekter. WHO og det danske sundhedssystem, er endnu ikke fulgt med og holder fast i de gamle tekstbøger. Så det vare sikkert meget længe før de vil anerkende den ny fakta fra deres egen håbløse symptombehandlende fiktion de så længe, har bevist ikke virker. Men eftersom WHO er styret af farmaceuter, læger mv. Længe leve lobbyismen – den lovliggjorte facon for bestikkelse. I øvrigt er danskernes udgifter til sundhedssystemet de sidste par år steget med over det dobbelte selvom flere og flere får stører mistillid til lægerne, medicin og politikerne. Med disse faktas ses det tydeligt hvor korrupt de danske politikere i virkeligheden er.

Klik ganske enkelt på bogstavet om det du vil vide mere om og Scrolle alfabetisk ned til det du søger svaret på. Og finder du ikke det du søger så send en hurtig Så send en E-mail eller ring med det samme på tlf. nr. +45 23458485 nu og vær beredt på en vidunderlig oplevelse i dit eget indre. God fornøjelse!