Kræfttumorer er faktisk et sundt signal der fortæller, at dit immunsystem fungerer perfekt.

Immunsystemet styres af de mentale programmeringer i underbevidsthedens bio-logiske computer. Ubevidste fysiske signaler som pludseligt er opstået, er positiv kommunikation fra det underbevidste sind som kommunikerer til det bevidste sind.
Så som du kan se, er det indlysende, at den medicinske kræftforskning stadig ikke kan finde en kur, metode der virker når de tror, at cancercellerne skal slås ihjel .

Cancer stamcellerne er jo som bekendt dem der skaber svulsterne ved, at befale de omkringliggende normale celler, at gøre som de siger. Så i virkeligheden nytter det jo ikke at slå en stamcelle ihjel for så sender det underbevidste sind jo bare en ny stamcelle ud et andet sted. Svulstens opgave, er jo, at fungerer som kommunikation til det bevidste sind i form af, at en ny ubevidst meddelelse venter på, at blive hørt. Når beskeden er håndteret er det bare, at genoprette den/de oprindelige programmering/er tilbage til de oprindelige således, at cancer stamcellen sammen med de omkringliggende normale cancerceller forandres til normale celler svarende til de omkringliggende.
Det underbevidste sind vinder hver gang. Dvs. at det underbevidste sind er som 10 af din egen slags, at kæmpe med men det kan også være som 100000. så som du kan se, vinder det underbevidste altid til sidst.
Jamen jeg er da blevet redet fra cancer og jeg har det fint. Hvornår blev du opereret? For 10 år siden. Ok! Så havde du ikke cancer! Lægerne har bildt dig ind, at du havde cancer men det havde du altså ikke.

Hvis kræft signalet ignoreres ved forsøg på at fjerne det ved en symptombehandling som kemoterapi, bestråling eller operation, så vil det underbevidste sind signalerer endnu kraftigere lige indtil den ubevidste mentale kommunikationen bliver afkodet via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Det ubevidste program signaler til centralnervesystemet der distribuerer signalerne til de rette hormonproducerende organer og kirtler om at lave hormoncocktail af hjemmelavet naturlige mikromolekyler som så muterer cellerne og skaber en eller flere tumorer.
Tumorer mærkes/føles af personens beviste sind med eksempelvis en knude i brystet og endelig, bliver personen opmærksom på noget ikke er som det burde.
Så de fysiske signaler er altså opmærksomhedssignaler. Og det er et bevis på immunsystemet fungerer optimalt.
Når så signalet følelsesmæssigt anvendes og kræft programmeringen, er fundet og ændret af personen selv. Guidet af en årsagsfindende hypnoterapeut naturligvis. Så sender personens ubevidste sind de oprindelige signaler igen i form af positive hormoncocktails fuld af sunde mikromolekyler nærmere betegnet miR129 som får kræftceller til at ændre sig til deres oprindelige celleform.

Klik her for at bestille tid eller bare ring nu på tlf. nr. +45 23458485.