Æ

Æggestokkene udvikler hormonet Østrogenet. Østrogener er naturligt kemiskkommunikationsmiddel som signalerer til udviklingen af de kvindelige træk og forbereder livmoderen til graviditet.
Æggestokkenes produktionsudvikling styres af det ubevidste i det underbevidste sinds underbevidsthed og derfor, er det typisk ganske enkelt og hurtigt, at finde de underliggende årsager til hvordan det kan være hvis der ikke produceres optimalt til en sund graviditet via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Ætiologi er læren om sygdommes årsager. Ætiologien i det offentlige, er tydeligvis uden selverkendelse. Og netop derfor, har du fundet frem til denne hjemmeside. Her finder du frem til årsagen af det du vil vide mere om. Og nu du er kommet så langt, er det gået op for dig, at sygdomme, skyldes ubevidste programmeringer på den genetiske kode, der er blevet aktiveret på en følelse pga. en tanke der er opstået pga. en oplevelse.
Følelsen er ikke en positiv og oprindelig opstået på så tidligt et tidspunkt, at det bevidste sind overhovedet ingen ide, har om hvornår det var men at i det underbevidste sind, findes alle svarene og alle styresystemerne til absolut hvad der foregår i et menneske. Så lige meget hvad der tænkes, siges, lugtes, smages, høres, bevidste som ubevidste adfærd der foregår. Så styres det alt sammen af computeren oppe på toppen. Vi kalder det hovedet eller nærmer indholdet eller lidt mere præcist styres alt af det ubevidste underbevidste sind i underbevidstheden. Hvilket er 100 % logisk! Men også grunden til videnskaben ikke forsker i netop dette, da det er temmelig tosset, at save grene over man selv sidder på men ubevidst, er det faktisk nøjagtigt det de gør politikkerne, forskerne, lægerne, farmaceuterne mv. for de bliver jo alle syge på et eller andet tidspunkt og hvis de vælger symptombehandling frem for den årsagsopsøgende hypnoterapi. Ja! Så vil de betale prisen på et senere tidspunkt og des længere de udsætter hvad der er logisk, rationelt og rigtigt så forværre de sine egne situationer. Og så er der bare, at sige; good luck!