Er scenehypnose farligt

Ja!

Scenehypnose, street hypnose og hvad der er fundet på, at kalde nytteløs underholdning hvor fundamentale følelser, bliver aktiveret der styrer alt i det frivillige menneske, er ikke hensigtsmæssigt, at lege med.

Når så en hypnotisør ”tror”, at han eller hun udmærket ved hvad denne foretager sig og underskylder sig med, at denne har gjort dette mange før. Så er det stadige ikke en gyldig undskyldning. Enten har hypnotisøren den funda-mentale forståelse af hvordan menneskers sind virkeligt fungerer eller ikke. Og det vil sige ”ikke”!

Nogle ”tror”, at så længe de frivillige ikke får nogen chok, er det helt ok. NEJ! Det er det ”ikke” der underholdes stadig ved at aktiverer funda-mentale programmeringer lagret på hovedfølelserne og hver gang en følelse der ikke er positiv aktiveres, kommer der mere i glasset indtil det er fyldt, løber over og et symptom opstår der ikke er positivt.

Terapeutisk er der ikke alene genialt, at anvende hypnose sammenlagt med årsagsopsøgende hypnoterapi. Det er den funda-mentale helbredelsesmetode hvor den årsagsopsøgende hypnoterapeut, vil pin pointe et hvilket som helst program klinten, vil helbredes fra!

Har du spørgsmål om scenehypnose, årsagsopsøgende hypnoterapi eller er du blevet syg eller traumatiseret efter, at havde deltaget frivilligt i et hypnoseshow?

Så tage kontakt med en E-mail eller ring dette no. +45 23458485