Sundhedsminister udskiftes uden ansvar

Sundhedsministre udskiftes tilsyneladende uden, at skulle stå til ansvar for deres bevidste fejlhandlinger.

Tag emnet som kræft. Hvilken sundhedsminister, har fulgt den resultatløse medicinske forskning?
Tydeligvis ingen af dem!

Kræft er indiskutabelt psykisk betinget!

I år 2007 fandt danske forskere ud af, at vi selv producerer mikromolekyler Rna af forskellige slags også kaldet mikro-Rna og miR 129 mv. I mellemtiden, er der sikkert fundet mange flere men netop miR 129, er den vi normalt selv producere for, at forbliver kræftfrie.
Så når kroppen ikke selv producere miR 129, er der naturligvis en ”psykisk underliggende årsag” hertil.

Definitionen af diagnosen sindssyg, er, at udfører den samme handling i igen og igen hvor resultatet af handlingerne hver gang, er de samme men de sindssyge, forventer et nyt resultat.
Den dokumenteret resultatløse videnskabelige struktureret medicinske kræftforskning, har eksisteret siden år 1904 i Danmark og lige meget hvor mange gange de gentager deres ”resultatløse” eksperimenter, er resultaterne alligevel hver gang de samme.
Det er nu 113 års dokumentation af sindssyge i sygevæsenet og medierne, har endnu ikke stillet kritiskspørgsmål.

Der er i mere end 100 år, blevet skrevet bøger om hvordan sindet, skaber og helbreder kræft af læger og andre der har arbejdet som hypnoterapeuter. Hvordan kan det være, at journalister ikke kan finde ud af, at finde de dokumentationer?

Her er seneste bevis på din ex sundhedsminister Sophie Løhde, er mere interesseret i penge end din sundhed. Sammen med vækstministeren Troels Lund Poulsen, har de nu d. 09-06-2016 afgivet endnu mere magt til nogle af dødens købmænd fra medicinalindustrien.

Sophie ser ikke på historiske faktas og statistikker eller også vælger hun, at ignorer dem. Tydeligvis er hun forblændet af fremtidsløfterne frem for, at se på de indiskutable faktas. Tænk ”ikke” på en gul gummi and ser det ud til hun, er blevet forført med.

Ca. 90 milliarder danske kroner om året eksportere den danske medicinalindustrien for. Tilsyneladende ser hverken vækst eller sundhedsministeren på hvor mange mennesker denne industri, bedrager og slår ihjel hvert år, hvor store bøder og erstatninger de ind imellem betaler og hvor meget de lover uden at holde det.

Medicinindustrien lover gang på gang, at deres forskning, er lige ved, at være der. Hvis det klarer næste etape om 3 år så vil det sikkert også klarer den efterfølgende etape 4 år senere. Om 10 år er der ingen i Danmark der har kræft, blev der lovet for flere år siden. Og i dag, er de bedste og nyeste resultater, at folks eget immunsystem, er bedst til at helbrede kræft.

Danske journalister stiller ingen kritiske spørgsmål, sæter sig ikke ind i forskningsresultater eller netop mangel derpå. De sætter sig ikke ind i tilgængelige dokumentationer dels fra uafhængige forskning dvs. ikke sponsoreret af medicinske firmaer, dels offentliggørelser og dokumentation af hvad konsekvenserne, er for de mange mennesker, der bliver udsat for disse mediciner.
Danske journalister rap-porterer tilsyneladende kun efter, at havde set den gule gummiand.

Berlingske Business’s mand Thomas Mikkel Mortensen interesserer sig åbenbart ikke for retfærdighed. For i hans artikel/rap-port udgivet i Berlingske Tidende torsdag d. 23 – 06 – 2016, er der ikke stillet et eneste kritisk spørgsmål.
Nå ja! Retfærdighed er jo også kun et ord uden anden betydning end, at være en illusion.

Den gule gummiand / Life science jubler, at de hypnotiserede deres modstandere.