Politisk løsning eller netop mangel herpå

Er det urimeligt at politikere, sælger DIN sundhed til de højstbydende farmaceutiske lobbyister?

Magten i staten
Kan Danmark overhovedet betragtes som et retssystem når landets ledere, træffer sundheds vigtige beslutninger ud fra hvilke farmaceutiske lobbyister der betaler dem mest?
Fik du fat i det?

I den bedste mening.
Kan det lade sig gøre, at gøre politikerne opmærksomme på sundhedsstyrelsens mange bivirkninger?
Synes du, at sundhedsstyrelsen er objektive i deres valg når de ”kreativt”, beslutter sig for resultatløse symptombehandlinger patienterne dør af frem for at træffe rationelle og logiske valg så patienterne overlever og bliver raske?
Hvordan råber man politikerne op til at stoppe irrationelle dødelige beslutninger frem for livsredende?
Kan politikere overhovedet gøre noget imod sundhedsstyrelsens beslutninger?
Mange politikere har mange ”meninger og holdninger” om sundhedssystemet uden, de sætter sig ind i indlysende faktas, så anvender de misinformative manipulationer de selv, er ramt af netop til at gå til på.
Mange politikers valgflæsk, er, at de ”tror” der er lægemangel men der er faktisk alt for mange symptombehandlings typer inden og uden for sundhedssystemet.

Korruption, lobbyisme eller sund moral.
Der mangler klar gennemsigtighed af hvad partierne modtager i partistøtte. Du kan selv google ordet partistøtte og kritisk se de mere præcise beløb om hvad politikkerne modtager og også at de skjuler deres indtægter når det er muligt.
Danske toppolitikere modtager abnorme summer i form af bestikkelser camoufleret som sponsorater fra farmaceutiske lobbyister, der resulterer i mange tusinders uberettiget dødsfald hvert år i Danmark. Dvs. at det danske sundhedsvæsen styres af de højst betalende lobbyister.
Synes du det på nogen måde virker hensigtsmæssigt med denne form for ledelse?
Synes du det på nogen måde virker hensigtsmæssigt, at lade landets politikere tage imod betalinger for, at indfører lobbyisternes produkter?

Synes du det på nogen måde vil være hensigtsmæssigt, at afsætte politikkere og finde moralsk kvalificeret eksperter i stedet når der skal tages stilling til udbuddene af behandlingsmetoderne på en rationel og logisk måde således, at flest mulige patienter vil blive helbredte?
Eller synes du, at eksperterne skal være de dobbelt moralske, dem som allerede, er i sundhedsstyrelsen som typisk består af læger, tandlæger, farmaceuter samt andre fra andre interessegrupper der indtil nu kun har fejlet pga. de har sværget til fagloger.
Lægeloger er cirklerne de unge mennesker afgivet løfte til når de uddanner sig som læge. Lukket hemmelige medicinske sekter der med bandelignende metoder, tager lægebrevet fra medlemmerne når eller hvis de tager bedre metoder i brug end de andre lægelige bandemedlemmer og så sættes de i bad standing?

Der er altid nogle få fornuftige mennesker der forstår noget ganske funda-mentalt andre ikke forstår.

Frihedskæmpere, civileulydige, Whistleblowers mv. der igen og igen ofre alt, for DIN frihed og sågar sit liv i kampen for DIN og dine børns frihed og retfærdighed.
I begyndelsen går de imod strømmen og oftest, bliver de betragtet som outsiders indtil andre i samfundet, begriber hvilke uretfærdigheder, personlige og økonomiske overgreb for profit der foregår i det etableret autokrati i demokratiets system” i Danmark. Magter i magten.

Er du klar til at se realiteterne i øjnene?

Tør du gå mod strømmen?
”Tror” du, at du er fornuftig nok?

Nelson Mandela gjorde det, besejrede, stoppede et uretfærdigt regeringssystem og indførte et andet.

Politikernes embedsfolk rådgivere politikerne og når rådgiverne enten ikke studerer fakta eller ignorere dem. Så vil deres rådgivning tydeligvis koste menneskeliv som det klart og tydeligt fremgår for enhver.
Politikeren Dan Jørgensen citeres her: Han synes, at embedsfolkene selv bare skal tage de sundhedsvigtige beslutninger for det gør de jo stort set allerede.
Det er en ganske forfærdelig adfærd og indstilling, Dan Jørgensen har. Men Dan tydeliggør netop, at dem der træffer afgørelserne ikke analyserer noget som helst inden de vedtager noget. det er simpelthen et spørgsmål om hvor mange penge de, kan modtage fra lobbyisterne.

Den politiske løsning.

Der findes ingen accepterende undskyldningerne for, at de endnu ikke er ”stoppet” med de strukturerede medicinske kræft forsøgs metoder der i en sådan en grad, er videnskabelige gennemprøvet som en parodi på et mareridt, indiskutable veldokumenteret, at patienterne simpelthen gennemgår forværrende lidelser og dør.
De dokumenteret strukturerede resultatløse eksperimenter, har foregået siden år 1904. Nu skriver vi år 2022. Så i 117 år, har læger, politikere holdt hånden fremme for farmaceuternes lobbyister som det rene vanvid.
Nogle få profitere, resten betaler de finansielle omkostninger der koster milliarder af dkk og titusindvis af danskere betaler den ultimative pris hvert år.
Frederick advarede imod de hypnotiske suggestioner på cigaretparkerne, at det ville gøre mange flere syge og ganske rigtigt, er antallet af kræftdiagnosticeret steget med 5000 personer om året selv om der nu er færre som ryger.
Tv propaganda traumatiserer befolkningen og antallet af diagnosticeret er sidenhen steget med titusinder pga. indsamlingerne til at knække cancerkoden som jo i øvrigt allerede, er knækket og resultaterne er tydelige.
I biologibøgerne i landets skolers undervises teenagers ud fra et medicinsk bedrag hvis hensigt, er, at skræmme de let modtagelige unge. Resultaterne er overvældene, ganske unger piger, vælger, at få deres helt nye raske bryster og underliv fjernet af angst for at få kræft. Flot! Det er simpelthen det flotteste manipulerende resultat enhver farmaceut kan forestille sig. 12, 13, UG +

Så tydeligvis findes der ingen retfærdighed til i Danmark. For hvis der fandtes retfærdighed til så ville Danmark ikke være sådan et korrupt land som det er.
Pressen har indtil nu overbevist de fleste om, at Danmark er et af de mindst korrupte lande i verden og dette, er netop et skoleeksempel på hvor let det er, at manipulerer befolkningen. Danske firmaer er typisk involveret over alt på jorden i den ene konflikt efter den anden.

Da Nelson Mandela vandt magten, gav han alle mennesker muligheden til at vaske deres samvittighed ren.
Alle der havde slået sorte ihjel og omvendt, fik chancen at bekende sine umoralske grusomheder og selv mordere, blev benådet hvis de trådte frem inden for en vis tidsramme. Tusinder kom frem og bekendte hvad de havde gjort i det uretfærdigt hvide regimes tjeneste. Angsten for deres egen angst havde drevet dem til grusomheder på præcis samme facon som så mange andre steder.
Ledelser der drives af deres egen angst i stedet for rationalitet og fornuft.

Hvor mange familiemedlemmer, venner og venners venner, har du allerede mistet til den uretfærdige strukturerede videnskabelige dokumenteret resultatløse medicinske kræftforskning der indiskutabelt, er bevist sindssyg?
Sindssyge foretager sig den samme handling igen og igen og resultatet af deres handlinger, er hver gang de samme men de sindssyge, tror” ja forventer, at resultatet pludseligt vil blive anderledes.
Den dokumenteret struktureret resultatløse medicinske forskning, har foretaget de samme handlinger igen og igen og resultaterne har hver gang været de samme men forskerene, tror resultaterne på mirakelvis pludseligt vil forandre sig. Altså er den medicinske resultatløse kræftforskning sindssyg. Så vil du give din stemme til en politiker der foreslår, at der skal ansættes flere kræftlæger der ikke kender koden til at knække cancer?

Hvilke psykologiske teknikker, anvender landets ledere for at lede fokus væk fra det aktuelle. Ja! Det er nemlig det der foregår. Laves der fremskridt ved at lukke alle sygehusene og konstruere nogle få supersygehuse? Det er gammel vin på nye flasker. Og så skynder de sig med at tale om noget andet ved, at fokuser på noget andet.
Vi ved alle at tryllekunstner får drejet vores opmærksomhed væk fra det aktuelle. Her kommer pressen ind med fake News.

Tænk sig der eksisterer ovenikøbet instruktører af hypnose og hypnoterapi der ”tror” det ikke kan lade sig gøre, at hypnotiserer mennesker der ikke vil hypnotiseres. Hvis det ikke kan lade sig gøre. Så forklar lige hvordan nedenstående så kan lade sig gøre.

Ledelser i supermarkederne ”tror” de gør noget godt ved, at støtte en sag ved, at udbrede Werther effekten lige ind i de u-vidne kunders ansigter.
Kunderne i supermarkederne modtager ubevidste suggestioner til at få kræft. Så boykot dem der har støt brysterne mv. stående ved kassen eller med propaganda skrift på poserne.

Usmageligt når supermarkeders ledelser accepterer, at sælge lotterier og smykker for private organisationer uden, at sætte sig ind i hvad det drejer sig om. – men – i stedet bare kommer med undskyldningen, at det går da til et godt formål. Nej!
Kræftens Bekæmpelse er ikke en god organisation der på nogen måder har til hensigt, at hjælpe andre end de ansatte. Derimod er de meget interesseret i, at holde den videnskabelige dokumenteret resultatløse medicinske kræftforskning i live for så længe, de kan holde liv i løgnen så længe vil de eksisterer trods 115 års resultatløse indiskutable beviser på farmaceutisk svindel.

Se hvert år forføres kunstnere og kendte til at står frem for en sag hvorom de overhovedet ingen viden har men de ”tror” de gør noget godt.
De bliver forført til at ”tro”, at der skal flere penge til for, at løse cancer koden og andre smarte slogans som befri brysterne og knæk kræften.

Disse kunstnere og kendte, ved ikke at kræftens kode er knækket, koden mod kræft, er løst og ingen fortæller dem det. De ”tror” de støtter en god sag men de gør det modsatte.
Så er de hypnotiseret til at gøre noget der strider i mod deres natur? Ja! Så her er altså flere udmærket eksempler på det sagtens, kan lade sig gøre, at hypnotiserer folk i mod deres viljer.