Hypnoterapeuter vil ikke sammenligne sin profession med noget alternativt.

Hypnoterapeuter der forstår de funda-mentale principper af deres profession betrakter profession som den autentiske behandlingsform og alle andre behandlingsmetoder som alternative inklusiv enhver form for medicin. 
Derfor har alle de bedste hypnoterapeuter boykottet alle former for statslig kontrol allerede fra starten af.

Der findes vel omkring små 1000 personer i Danmark der på den ene eller anden måde bevidst anvender hypnose samt udfører terapi hermed. De kalder sig for alle mulige slags navne.
Forskellen mellem deres færdigheder er enorm og det er absolut ingen garanti, at de er tilmeldte alle mulige foreninger hverken statslige, ind eller udenlandske. Derimod skaber sådanne dokumenteringer falsk trykhed.
Nogle hjemmesider kan se meget overbevisende ud. De påstår de er de bedste fordi de er medlem af en statslig alternative godkendt organisation og nogle sågar udstiller, at de har fået et stykke papir og stempler på, at de er blevet hædret af udenlandske organisationer.

Andre tilbyder hypnotisk undervisning og kun hos dem bliver man godkendt til statslige organisationer der garanterer momsfritagelse. Dette er dissideret falskt!
Fakta: Alle der uddannes og arbejder som hypnoterapeut, kan selv vælge om de vil have momsfritagelse eller ikke.

Dette er en klar og tydelig advarsel, at hvis du finder frem til en der arbejder som hypnoterapeut der er godkendt alternativ behandler, så har du fundet frem til en behandler der med garanti ikke har forstået de funda-mentale principper om den hypnotiske profession. Desværre er der ikke så få der ikke forstår al den statsautoriseret svindel der foregår, at det så ikke er så tosset som det rent faktisk er, at netop de der ikke forstår det er medlemmer.

Hypnoterapeuter der har den funda-mentale viden og forståelse, betragter alle andre behandlingsmetoder som alternative.
Alle behandlingstyper hvor de underligende årsager ikke bliver fundet, er ganske enkelt funda-mentale fejlbehandlinger.
De mange dygtige hypnoterapeuter der har sagt alternative medlemsskaber fra som ville placere dem i kategorien alternativ, sammenligner det med nedgradering.
Det er jo klart, at når folk først har opgivet deres læge, så er det typisk, at de søger noget alternativt til lægens alternative symptombehandlinger. Når de så har rodet rundt i den alternative jungle af udbud og forgæves, har prøvet alt muligt så finder de endeligt frem til årsagsopsøgende hypnoterapi.
Forskellen mellem hypnoterapi og årsagsopsøgende hypnoterapi, er at den underliggende årsag til dine sygdomme/smerter/diagnoser/symptomer/adfærd vil blive fundet med årsagsopsøgende hypnoterapi og ikke bare lagt låg på.

Frederick ser flere og flere mennesker der har prøvet mange hypnoterapeuter inden de finder frem til ham.
Her på siden er der ikke referencer men skriv eller ring så vil du blive kontaktet af en eller nogle der har haft af det du lider af.