DR1 og DR2s utroværdighed skole eksempler

Advarsel DR1 laver skadeligt Tv-programmer og kalder det Sundhedsmagasinet eller lægens bord mv.

Tv-lægen Peter giver mange pategene suggestioner til Tv-seerne. Pategene suggestioner er gammel viden der betyder sygedomsfremkaldende forslag. Film producenterne kalder det voodoo hvilket ikke er helt fair, da der hentydes til Heksedoktorer som anvender dukker med nåle i, døde dyr efterladt på folks dørmåtter mv. men også massevis af suggestioner der skaber dødsangst mens virkeligheden er, at de healer folk med urter, metaforer, direkte og post suggestioner. Ironisk nok har netop mange af disse såkaldte primitive heksedoktorer større viden om sindet en, en hvilken som helst psykolog professor eller læge.

Tv-eksperter der ikke kan komme med en eneste løsning.

Tv-doktoren healer ikke nogen men anvender massevis af suggestioner både direkte og post som vil gøre DR’s Tv-seere syge men også nyhedsoplæserene på DR-Tv signalerer truende både med kropssproget men også i deres tale sammen med aftenshowets værter inviterer de massevis af uvidende ind eller online, interviewer de folk og kalder dem eksperter. Der har ikke været en eneste som er kommet med en eneste løsning mht. Covid19 eller bivirkningerne med de forskellige nytteløse vacciner. Virusser er som bekendt RNA programmeringer der først skal registreres af sindet før det kan aktiveres og der skal ske en mental påvirkning før den ny programmering kan aktiveres. Dvs. at den næstevaccine ikke er de 30% bedre end de foregående. De lover hvad det passer dem og ingen står til ansvar. Så det der egentligt skal til er rigsretsager imod alle i regeringen samt alle de tidligere. Så i stedet for formandsposter med store aktiemajoriteter, er hotel tremmely mere passende for alle de korrupte politikere og embedsfolk. Vi skal have stoppet den farmaceutiske mafia der profiterer af symptombehandlingerne der udelukkende forværrer folks sygedomsforløb frem for at helbrede dem en gang for alle.

Psykologerne tror der kun findes et sind.

Videnskabeligt ved vi jo nu, at alle sygdomme, er nocebo effekter. Det betyder, at alle sygdomme, er selvskabte af folks egne underbevidste sind. Så når Tv-lægen som intet kendskab har til hvordan ord påvirker sindet, prædiker han de forældet lægelige og farmaceutiske opfattelser af symptombehandlinger der alle helt og aldeles ignorer betydningerne af alle kroppens ubevidste signaleringer som i virkeligheden, er beskeder fra folks underbevidstheder hvis formål, er, at virke som ledetråd til at finde årsagen i folks underbevidsthed. Altså det psykologerne ikke arbejder med. De tror stadigt, at det kan lade sig gøre, at finde og forandre grundlæggende mentale ubevidste programmeringer via det bevidste sind. De arbejder altså ud fra som om deres klienter kun har et sind hvilket er forklaringen til at deres patienter, er i behandling årti efter årtier hvorimod klienterne typisk vil kunne nøjes med nogle få sessioner og ofte række en enkelt eksempelvis hvis det bare drejer sig om et deprimeret eller angst fyldt ungt menneske med indlæringsvanskeligheder. Sådan noget oplyser Tv-lægen dig ikke noget om fordi DR’s ledelse mv. er underlagt lobbyagendaen hvor de absolut burde være neutrale. Med andre ord, er de omtalte Tv-programmer konstrueret til at gøre skade frem for noget godt.
Så hvad er det der er så skadeligt ved, at se lægens bord, sundhedsmagasinet eller nyhederne specielt når der tales om sygdom, virusser mv. tænker du nok nu. Hvordan gør det folk syge?

Verdens største hypnotisør.

Alle hypnotisører og hypnoterapeuter ved, at verdens største hypnotisør er Tv’et. Så dvs. at når folk sidder i deres stuer, bliver de hurtigt betaget af Tv-lægens forførende personlighed eller hvem der er på hvilket vil sig, at de allerede er i hypnose uden, at vide det. Hypnose er sådan en naturlig familiær oplevelse fordi alle mennesker, er i hypnose mange hver dag. Det betyder at folk ikke er klar over de så let kommer i hypnose og derfor har de fleste en helt anden opfattelse af hvad hypnose er end hvad hypnose egentligt er.

Peter og hans medværter, bruger forførelses tricks mod intetanende Tv-seere udelukkende for, at sælge Tv-tid.
Peter den pæne Tv-læges ego, er jo elsket af massevis af intetanende ofre.
DR1’s Tv-program Lægens bord og Sundhedsmagasinet, udføres af Tv-lægen Peter, journalisterne, andre fastansatte og medvirkende, bør straks stoppes.

Politisk uansvarlighed eller rigssag.  

Politikerne, ombudsmanden og andre korrupte offentlige, tjener deres egne økonomiske sag frem for endeligt, at aktiverer deres rationelle logiske sanser så alt det der er bevist, at være skadeligt, bliver stoppet.
Danske farmaceuter eksporterer åreligt for ca. 43 millioner danske kroner. Således kan de smører alle de nødvendige hjul i sygedomsmaskineriet.

Vi kan kun undrer os, at ombudsmanden ikke stopper Tv-programmer hvis effekter skader Tv-seere men når rådgiverne af de offentliges højeste instanser ikke besidder de fundamentale forståelser og sandsynligvis ikke vil indrømme de ikke besidder de fundamentale forståelser hvem skal ombudsformanden så lytte til?
En uden for systemet?
Hvor sandsynligt er det når behandlere og hele professioner som ikke er læger, bliver hængt ud og miskrediteret i DR1’s Tv-programmer som Sundhedsmagasinet eller andre Tv-programmer?
Journalisterne på Sundhedsmagasinet på DR1 ved end ikke hvad Werthereffekten er og laver Tv-programmer styret af deres følelser frem for, at være rationelle.

Effekten af et følelses styret Tv-program, betyder, at Tv-værternes rationelle hjerner, er koblet fra. Dvs. fornuften og logikken tilsidesættes. I stedet styres de af deres følelsesmæssige kreative adfærd og det de har lært udenad uden at analyserer.
Det er alm. Viden for årsagsopsøgende hypnoterapeuter som er de ultimative eksperter i, at genkende, analyserer, forklarer og ændre alle former for menneskelige adfærden.

Jeg blev ringet op et par gange af en DR1 journalist fra Sundhedsmagasinet

Journalisten præsenterede sig helt korrekt med navn og hvem han arbejde for.
Journalisten havde kort set overskrifter men ikke læst artiklerne på go2hypno.com.
Tydeligvis vældigt overrasket og skeptisk, spurgte han mig om han virkeligt, kan hjælper folk mod kræft, skizofreni og meget andet. Og så ville journalisten egentligt helst kun tale om det på hans luskede facon og ikke noget om allergier som først kom frem, da jeg spurgte hvad formålet med hans henvendelse var efter en lille regn af fordomsfulde spørgsmål som tydeligt indikerede, at han ikke havde læst på lektien og han havde en interessekonflikt.

Ja! Jeg har rigtige positive erfaringer med alle de ting der er skrevet om her på hjemmesiden. Og forklarede journalisten hvordan det er så enkelt – men det havde de ikke med i Tv-programmet desværre. Men de havde en professor psykolog til at se på min hjemmeside mens de filmede ham og stor var hans overraskelse, da han læste om nogle af mine mange erfaringer. Jeg har set på professorens publiceret artikler mv. og han når ikke engang en scene hypnotisør til knæene. Jeg er som bekendt absolut modstander af scene hypnose, da sådanne shows ofte kræver sine ofre med livsvarende bivirkninger mm. De efterfølgende får professionelt hjælp af en analyserende årsagsfindende hypnoterapeut.

De logiske aha forklaringer, giver jo rigtig meget mening når tingene bliver simplificeret så alle kan forstå det. Pointen er, at gøre det forklarligt og forståeligt for alle.

Når vi ser på alle de mange resultatløse medicinske behandlinger der ”ikke” virker, er det så ikke på tide, at indse, at de ”ikke” virker?

Hallo du er der nogen hjemme? Tydeligvis ikke!
Der er ikke noget super fordi ordet føjes til foran ordet sygehuse der laver nøjagtigt det samme som alle de andre sygehuse hvor det foregår massevis af symptombehandling og kvaksalveri. Så så længe det politiske system ikke bliver ændret bliver symptom og kvaksalver behandlingsmetoderne ikke ændret.

Uddannelses tilbud!
Certificering til at slå massevis af patienter ihjel hver dag.

Gad vide om der i onkologernes uddannelsestilbud står noget om hvor mange mennesker de dagligt, vil komme til at slå ihjel?
Cancer koden er jo knækket så hvordan kan det være, at de stadigt slår patienterne ihjel? Nåh det er fordi det er uden for sygedomssystemets regime cancer koden er knækket og derfor ikke blevet implanteret.

Sundhedsmagasinet er et farvede sundhedsskadeligt Tv-program.

DR’s ledelse, journalisterne og lægerne vil ikke slippe magten. I stedet for at indfører det der fungere så holder de fast i de metoder der ikke virker.
DR-TV ”forsøger”, at miskrediterer behandlingstyperne som lægerne ”ikke” understøtter selv om, netop de behandlingsmetoder fungerer. Hvilket er en indikation, at DR’s ledelse, styres af lobbyister fra medicinal industrien.

Intelligens starter med selverkendelsen, af ens handlinger, holdninger, meninger og det man tror netop er det.

Selverkendelsen er bestemt ikke lige let for alle mennesker. Kun de mest intelligente mennesker, har selverkendelse. Så hvis du forstår logikken her på hjemmesiden så har du selverkendelse og er mere intelligent end gennemsnittet. Lad det ikke komme som en overraskelse, at netop du har fundet frem hertil.

I øvrigt lod journalisten ikke som om der var tale om en simuleret skizofreni der skulle helbredes som det var tilfældet med nogle af hypnoterapeuterne i Tv-udsendelsen. Så journalisten, er tydeligvis, blevet inspireret af vores samtale.
Jeg har opfundet skizofrenifri metoden men endnu ikke delt metoden med nogen. Så mm. Der ikke er andre analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter som har fundet frem til samme metode, så er jeg den eneste der kan guide mine klienter til selv, at afhjælpe deres skizofreni.

DR1 journalisten fra Sundhedsmagasinet, ville have navnene på mine klienter udleveret.

DR1 Journalisten forsøgte, at få mig til at bryde min tavshedspligt og opgive navene på tidligere klienter så de kunne medvirke i Tv-programmet Sundhedsmagasinet.
Det afslog jeg naturligvis straks men tilbød, at hvis journalisten fandt nogle mennesker der ikke er raske med noget rigtigt seriøst kræft, skizofreni mv. som ville medvirke i deres Tv-program så ville jeg da gerne hjælpe dem – men det var tydeligt, at det var modstridende med deres dagsorden, at dokumentere 5 – 10 klienter blive raske. Det ville journalisten tydeligvis alligevel ikke risikerer. Forstil dig et ramaskrig i befolkningen når det endelig går op for befolkningen hvor meget og hvor længe, de er blevet bedraget af læger og farmaceuterne.
Så hvad er planen spurgte jeg? Og fik svaret, at jeg kunne medvirke i DR1’s Tv-program Sundhedsmagasinet til at helbrede nogle forsøgs personer mod allergier. Altså ikke mod skizofreni eller kræft journalisten først var så interesseret i.

Tydeligvis er DR1 Journalisten meget lusket med sin egen agenda men jeg så det komme.

Nu havde DR1 journalisten spillet sit sidste kort. Den lusket journalist fra Sundhedsmagasinet fik klar besked.
Jeg afviste naturligvis DR1 journalistens tilbud om at medvirke i Tv-programmet Sundhedsmagasinet med forklaringen, at DR1’s Tv-programmer, er alt for farvede, at de har deres helt egne agendaer desuden, er programmet underlagt læger og farmaceuter så alt er meget tydeligt hvad hensigten med Tv-programmet er.

Og så viste det sig, at jeg havde helt ret i mine antagelser. DR1’s agenda, er, at ”forsøge”, at miskrediterer dem der arbejder med hypnose og de skelner ”ikke”.

Her er et resume fra d. 03-01-2017 der er typiske eksempler på useriøst journalistik!

Sundhedsmagasinet på DR1 skulle vise om hypnose kunne helbrede allergier.
Overskriften af Tv-programmet Sundhedsmagasinet, viser hvor lidt, de havde forberedt sig eller rettere tydeligvis ”uforberedt” sig i det de ville undersøge.

De har således endnu ”ikke” lært, at hypnose ”ikke” er en behandlingsform.
Noget så simpelt, har de end ikke sat sig ind i.

De slog forskellige behandlingsformer sammen som det samme. Det er som at kalde grønsager for frugt. Det er ligesom helt forskellige ting.

Hypnoterapeuten de havde med i programmet fik ikke afhjulpet de tre deltagere fra deres allergier. Og dermed fastslog Tv-lægen mv. at hypnoterapien ikke virker mod allergier.

Det er ganske vist uden for allergisæsonen som hypnoterapeuten positivt forklarede og at når sæsonen begynder, vil de sandsynligvis kunne mærke en forskel. Den ene deltager fik konstateret en ændring mht. til tolerancen af mængden af pollen, var blevet reduceret.
Dog er der en del manglende sikkerhed for det. Og det lovede Peter, at følge op på til den tid. Vi så heller ikke hvilke suggestioner lægen Peter gav de frivillige lige efter hypnoterapien hvor de frivillige endnu, er meget modtagelige for udenforståendes suggestioner som Tv-lægen Peter jo er, altså udenforstående med fag og lobbyinteressekonflikter.

De frivilliges svar derimod, tydeliggjorde, at behandlingen ikke havde været optimal for så ville de frivillige, havde svaret helt anderledes. Så for professionelle var priktesterne overflødige for vi kendt allerede svarenes udfald på prøverne inden de blev taget bare ved, at høre de præcise ord der blev sagt. Lige som der er forskel på fodblodspillere er der forskel på hypnoterapeuter men Peter forsøgte, at fastslå, at hypnose ikke hjælper imod allergier.
Først skal vi lige huske på, at hypnose ikke er en behandlingsform sådan som Peter ville have folk til at tro. Derimod heder behandlingsformen der blev anvendt for hypnoterapi. Ikke analyserende årsagsfindende hypnoterapi men bare hypnose efterfulgt af nogle simple teknikker.
Noget som rigtig mange mennesker udmærket ved, er, at analyserende årsagsfindende hypnoterapi øjeblikkeligt fungerer imod allergier.

DR1’s manglende kildekritik, useriøst og decideret dårlig journalistik i Sundhedsmagasinet.

Der blev ikke interviewet en eneste af de påstående hypnoterapeuter der hævdede, at de havde positive erfaringer i at hjælpe skizofrene, kræft eller andet seriøst i Tv-programmet.
I stedet brugte de en psykolog professor og en udbrændt psykiater der begge udelukkende, har begået fejl i behandlinger af patienter i hele deres lange karriere.
De kunne lige så godt havde spurgt en abe og talt om fodbold eller hvad den synes om Sundhedsmagasinet på DR1.
Til aben som aldrig har scoret et mål. Hvordan er det at score et mål?
Virkeligt flot tilrettelagt Peter!

Derfor kan du ikke stole på dit DR’s Tv-programmer.

I ”seriøse” undersøgende Tv-programmer, tager man ekspertvidende med som har den fundamentale forståelse om det Tv-programmets emne drejer sig om og ikke som Sundhedsmagasinet eller lægens bord hvor de helt undgår dem.
Hvis det drejer sig om loven, er det ikke særligt praktisk, at spørge hvad skorstensfejeren mener. Ja ja vi ved alle sammen, at på det useriøse danske Tv gør de netop det og netop det, har de gjort i mange år men ærligtalt, virker det ikke meget mere sagligt, at spørge advokater til råds om lovene?
Det er de fleste nok enige i men sådan fungerer dansk journalistik tydeligvis ikke.

DR dokumentar programmer, er styret af følelser og ledende spørgsmål for at trække tiden ud.

Det er et klassisk skole eksempel på manipulerende Tv-programmer. Rent tekstbog på, at farve et Tv-program. Dette vil blive brugt i min undervisning. Skridt for skridt ses den indlysende manipulation. Hvert Tv-medlems adfærden styret af sine følelser. For det trænet øje og øre, er det lige ud af landevejen som i en åben bog.

DR har 11 advokater i ledelsen som længe, har tydeliggjort hvad deres prioriteter er. Og det er ikke sandheden men snarer, at sprede løgn og elendighed.
Dygtige advokater ved typisk mere om suggestioner end psykolog professorer, psykiatere og læger til sammen.
Med andre ord så ved DR’s advokater udmærket hvad DR programmer, vil medfører af bivirkninger ved at se Tv-programmer som Sundhedsmagasinet og lig. Og så er sagen jo pludseligt forudsætteligt.

De interviewede også en kvindelig hypnoterapeut der kaldte sig formand for en eller anden sammenslutning af hypnotisører eller alternativt men som der her på siden allerede står, findes der absolut ingen garanti for at medlemmerne af de mange foreninger er dygtige.

Det er det samme som med journalisterne. Bare fordi de alle sammen, har et papir der sige de har været på kursus, betyder det ikke at de alle, er lige dygtige journalister. Men man kan jo undrer sig, at de alle sammen ignorer alle de videnskabelige beviser der ”tydeliggøre” alt det der ”ikke” virker og at de så ikke stiller kritiske spørgsmål til alle de læger, psykologer og psykiatere der alligevel anvender de metoder de ved ikke virker. Hvordan kan journalister overse noget så tydeligt?
Hvordan kan det være, skal du spørge journalisterne om!
Svaret er korruption.
Så se at kom i gang hvis du er en ”ordentlig” journalist der virkelig undersøger sagerne i stedet for, at ”føle” dig hævet over andre i troen, at du kan tillade dig, at genere og manipulere i de uendelige mange resultatløse farmaceutiske farver.

Tv-programmer anvende såkaldte eksperter der ”mangler” de fundamentale forståelser og svar.

I Tv-programmet Sundhedsmagasinet på DR1, blev en psykolog professor interviewet som deres ”ekspert”.
Ubevidst bekræftede han, at hans viden om hypnose ligger på et meget, meget lille sted. Han svarede, at han ikke kendte svarene men endnu mindre, er hans viden om hvad hypnoterapeuter og hvad årsagsfindende hypnoterapeuter udretter. Det kom for ham så som en enorm overraskelse.
Han er dog af den mening, at der burde være bedre kontrol med tingene og sammenlignede elektrikere der jo skal certificeres.
Certificeret elektriker ved jo alt om elektricitet, alle komponenter og alt hvad det kan bruges til og alle elektrikere, er lige dygtige når de har et certifikat.  Ja! Og det ved vi alle sammen ikke passer.
Fodboldspillere er jo heller ikke lige dygtige trods de mange professionelle, findes der flere divisioner.

Sådan finder du de bedst egnet analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter.

De fleste i Danmark der kalder sig hypnoterapeuter, er certificeret hypnotisører og hypnoterapeuter uddannet dels af danske instruktører samt en eller anden stor international hypnose organisation. Men der findes også psykologer der kalder sig hypnoterapeuter men de har typisk gået på deres helt egne gammeldagsskoler der ikke, er fulgt med tiden. Så hold dig langt væk fra dem der kalder sig psykologer og hypnoterapeuter. Ved at kalde sig begge dele indikerer, at de ikke har lært de funda-mentale forståelser men det gælder også mange andre så snart de tilbyder alle mulige andre forskellige behandlingsarter. Eksempelvis hvis en hypnoterapeut tilbyder zoneterapi, massage, akupunktur eller andet. Det er nemlig tydelige indikatorer på de ikke har de funda-mentale forståelser om hypnose, hypnoterapi eller analyserende årsagsfindende hypnoterapi hvor der er adgang til alle zonerne, alle musklerne, absolut alt i mennesket.

Der er findes ikke nogle professioner der kan garanterer, at alle certificeret, er lige dygtige.

Freud var mytoman og alle der arbejder ud fra hans teknikker ved det er virkningsløst.

For at følge op på certificeringer så har psykologer der arbejder med folks bevidste sind, arbejdet forgæves siden Freud ”opdigtede” psykoanalysen.
Opdigtningen ad psykoanalysen, er der allerede skrevet så mange bøge om, at de personer Freud påstod, at havde hjulpet aldrig har eksisteret og de få der har eksisteret, har entydigt udtalt, at Freud ”ikke” har hjulpet dem. Freud var altså mytoman.
Så her er et meget tydeligt billede af overlagt bedrag samt total mangel på selverkendelsen.
Det første skridt til forandringer, er selverkendelse og kan principielt betragtes som det der skal til for at kalde sig intelligent!
Det er let tilgængeligt materiale men åbenbart for svært for journalisterne at finde.

Psykoanalysen er, at lytte til patienten igen og igen uden nogensinde, at kunne påvirke patienten i anden retning end, at fylde mere i koppen ved at aktiverer de følelser der ikke er positive.
Alle der forstår, at et computerprogram ikke kan ændres ved, at åbne filer og dokumentmapper op, kan også forstå, at den menneskelige bio-logiske computer fungerer principielt på samme måde.
Du kan bruge computerprogrammet men ikke ændre det uden passwordet samt den fornødne viden om programmering.

Passwordet til det menneskelig sind er hypnose.

Hypnose er passwordet til det underbevidste sind, altså udelukkende en nøgle.
De fleste ved, for at ændre et program, er passwordet nødvendigt også til den bio-logiske computer der styrer alt i et menneske.

Så når psykolog professorer anvendes som eksperter, er det tydeligt, at Tv-holdet kun er ude på, at miskrediterer alt det vigtigste om hypnose som det tydeligvis var tilfældet den aften i Sundhedsmagasinet på DR1.

Mytomaner, skizofrene og psykopater samt psykologer. 

Psykologer arbejder med folks bevidste sind. De kan aktiverer folks følelser og nogle af deres programmeringer men de kan ”ikke” finde årsagen til programmernes opståen og hverken ændre dem eller følelserne. Og derfor er folk resultatløst i deres behandling i mange år. Mange stopper allerede efter få sessioner da de kan se det ikke fører til noget. Og det er jo sandt!
Men hvordan kan det være, at psykologerne ikke selv vil indse, at deres job ikke fungerer?
Svaret er, at de er mytomaner som betyder, at de lyver om det de siger de kan og oven i købet tror de på deres egne løgne. Almindelige mennesker ville kalde dem psykopater. Ironisk nok havde avisen Berlingske nogle artikler i om psykopater og skizofreni i februar 2021 skrevet af psykologer som netop er mytomaner.

Eksperterne om det menneskelige sind, er årsagsfindende hypnoterapeuter. De har den fundamentale forståelse og kan forklarer sammenhængen af alt der foregår mentalt og i kroppen.

Skyder man sig selv i foden?

Ja! Journalister, læger, psykologer, psykiatere og farmaceuter gør. Disse professioner har indtil nu ikke vist nogen tegn på, at de har tænkt at ændre sig.
Det tager speciale personligheder ikke,  at indrømme, at man har taget fejl og de nævnte professioner, har alle disse symptomer. Der er total mangel på selverkendelse i samtlige af professionerne og så længe de ikke gør indrømmelser, vil de ikke åbne sig for analogien.

Så hvis du ikke kan forstå, at når der nu findes nogen ganske få som ved hvordan fx skizofreni eller kræft helbredes så er det disse professioner; Journalister, læger, psykologer, psykiatere og farmaceuter der blokerer for, at det kommer frem.
Det skyldes typisk deres angst, at de risikerer, at miste deres job og så vil de hellere fortsætte deres egne medicinske behandlinger, fikseringer og elektrochoks som de ved udelukkende, giver minus-resultater men heller det end, at afgive erkendelse af, at de har taget fejl i 85 til 116 år. Og det skyldes udelukkende mangel på indrømmelser, at de har taget fejl.

Tag ansvar.

Benægt den funda-mentale viden og stå på bar bund eller rettere på en enorm stak skeletter. Faktisk er stakken af skeletter fra den resultatløse medicinske kræftforskning stører end alle dem der mistede livet i samtlige krige i hele det tyvende århundrede.

Lav sjov med din læge og se om denne har selverkendelse.

Så hvornår mon du spørger din læge om hvad denne synes, at man mon kan helbrede kræft med årsagsfindende hypnoterapi og så se reaktionen. Den vil være, at næ-he det skal man holde sig fra. Så sig super så du kender til metoden, kan du så ikke lige forklarer mig hvordan det kan være den ikke virker? Eller spørg om Covid19 på samme måde.
Læn dig tilbage og nyd så den panik du har aktiveret i din læge. Denne vil udtrykke panik med hele sit kropssprog. For naturligvis har din læge meninger og holdninger om alt muligt denne ikke kender til. – men iagttag om lægen, har selverkendelse og selv indrømmer, at havde taget munden for fuld.

Jeg var ikke med i Tv-programmet men mine ord blev brugt.

Jeg blev ringet op og spurgt om jeg ville deltage til at helbrede nogen med allergier men takkede nej tak til at være underlagt læger i et Tv-program styret af læger og det var nøjagtigt det der foregik.

Useriøse Tv-folk der ikke laver et ordentligt til bunds opsøgende arbejde inden de offentliggøre. Tv-læger der ikke anvender ordentlige kilder.
Desuden har helbredelse af allergier været kendt allerede inden Freud hørte om hypnose. Altså siden slutningen af attenhundredetallet. Så god morgen Peter.

Et eksempel på hypnotisk anæstesi. 

En angstfyldte kvindelige Tv-ansatte, bekymrede sig sandsynligvis for hvem der ville have erfaringer nok og fandt frem til en kvindelig tandlæge med 35 års erfaringer i hypnosanæstesi. Den kvindelige Tv-ansatte, ville sikkert sikre sig, at fordi tandlægen havde 35 års erfaringer, ville bestemt vide hvad hun foretager sig men alligevel fortalte hun, at man ikke ved hvordan det kan være, at 10 % ikke kan hypnotiseres.
Den Tv-ansatte kvinde, blev tydeligvis overrasket og fascineret over hendes hypnose oplevelse selv om den foregik i et meget begrænset omfang. Og hun blev helt sikkert ikke gjort angstfri som hun tydeligvis trænger til selvom det ikke var målsætningen.

Alle kan hypnotiseres.

Det er korrekt, at mange hypnotisører, hypnoterapeuter og psykologer der anvender hypnose, har lært, at ca. 10 % ikke kan hypnotiseres men det er simpelthen en forældet viden og det viser tydeligt deres erfaringspunkt eller netop mangel herpå.
Alle der kan læse denne tekst eller lære noget nyt, kan hypnotiseres. Det er et faktum!

6 forskellige menneske typer kræver hver deres hypnotiske induktion. 

Gamle og også mange nye lærebøger fortæller ofte om kun 2 slags mennesker der hver i sær kræver hver i sær deres hypnotiske induktioner.
Den ny viden, er , at der findes 3 slags menneske typer der hver i sær kræver hver deres hypnotiske induktionsteknikker men derud over, er der også dem der kræver de stik modsatte induktioner. Så principielt findes der 6 forskellige personlighedstyper. Og kendes de fundamentale principper, kan alle sagtens hypnotiseres.

Bliv angstfri, ked af det fri!

Få dybt indblik i dig selv og forståelsen af de middelalderlige metoder andre behandlingsarter er.
Tag kontakt og bliv rask!