V

Vaginisme er når det ikke er let, at penetrere kvinden under den seksuelle akt, da en ubevidst programmering i hendes underbevidste sind ikke tillader hende, at slappe af og nyde akten. Hvilket typisk er pga. angst. Så ja via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi afhjælpes Vaginisme hurtigt og smertefrit.

Vane at gøre et eller andet. Alle vaner er ubevidste programmeringer. Alle vaner kan ændres via årsagsopsøgende hypnoterapi.
Se mere under kapitlet multitaske.

Virus

Hurtig helbredelse af virusser.

Den aktuelle hjernevask om Corona19 virus, har skræmt alt for mange mennesker. Så hvad skal vi tale om, hjernevask eller Corona19 virus eller angsten? Se mere længere nede.

Via årsagsfindende hypnoterapi vil du blive guidet til selv, at pin pointe en hvilken som helst genetisk viruskode og forandre den positivt.
Det præcise antal virusser, kendes ikke men de hidtil positive resultater tale sit eget tydelige positive sprog.
Mennesker som udsættes for angreb af virusser, har typisk ikke noget stærkt immunforsvar. Dvs. de er blevet udsat for den ene eller anden form for bakterieangreb som de ikke er kommet over og så er de langt mere udsatte end tidligere og bliver ofte hele tiden syge.
Eksempelvis Borelia virussen, er meget hurtig og enkel permanent, at afhjælpe da folk med Mimi Jacobsens syndromet som vi professionelle kalder virussen i og med vores forhenværende minister, blev delvis lammet pga. Borlia virussen. Det ses stadigt, at hendes ansigt ikke har opnået fuld funktions dygtighed igen men Mimi gik desværre den medicinske vej i stedet for årsagsfindende hypnoterapi.

Corona19 virus hjernevask og angst.

Hvis du har ændret din adfærden pga. angst for Corona19 virussen så er du let, at hypnotiser, manipolerer og hjernevaske.

Så hvis du er en af dem der er fyldt med angst, går med plasthandsker, maske mv. så er du tydeligvis blevet hjernevasket. Ja! Ja! Du vil nu protesterer og komme med alle mulige undskyldninger som et resultatløst forsvar men sandheden er stadig den samme. Du er blevet hjernevasket!

DR-TV’s forskellige nyhedsværter, har anvendt den simpleste form for hjernevask ved, at gentage det personen lige før sagde. Altså gentagelser efter gentagelser efter gentagelser med det samme igen og igen og igen og —-
Nyhedsværter der verbalt og nonverbalt indpisker angst med pategene suggestioner. Sygdomsfremkaldende vågen hypnotiske suggestioner.

Begrebet pategene suggestioner, er ældgammelt og i dag fuldstændigt ignoreret af medierne eller retter et ukendt begreb. Tidligere var der censur for at forhindre pategene suggestioner. Det vil altså sige, at i dag anvendes suggestioner både verbalt og nonverbalt bevidst som vil gøre befolkningen syge. Hvad får de ud af det spørger du sikkert dig selv om og ja det er et godt spørgsmål som der naturligvis findes massevis af spekulationer om. Naturligvis er der også massere af mediefolk som ikke forstår begrebet og også ignoranter som ”tror” de ved noget andet end fagprofessionelle med hypnotisk viden.

Hvis du har set et hypnose show så har du sikkert set folk glemme deres egen navn ikke kunne løfte deres arm talt mars, frosset, svedt, grint eller grædt ukontrolleret og meget mere. Alt sammen via nogle få ord altså suggestioner.
Professionelle årsagsfindende hypnoterapeuter, er modstandere af hypnose shows, pategene suggestioner, hjernevask mens de meget hurtigt og let, kan guide dig til en hvilken som helst genetisk viruskode og ændre den positivt.

Hvis du lider pga. en virus så har du altså alt at vinde. Så tag kontakt nu og få en tid til at du vil blive rask.

Vold spreder angst og angst, er en følelse der ikke er hensigtsmæssig. Oplevelsen af vold udøveren eller den det går ud over. Det er i begge tilfælde ubevidste programmeringer der hurtigt, kan afhjælpes via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Voldtægtsoffer hjulpet via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Ofre der har oplevet, at blive tvunget, banket, nedværdiget og pint, kan ofte ikke se alt det positive i livet. Der er mange flere end de fleste ”tror” som, har været udsat for en eller andet form for fysisk oplevelse der har efterladt psykisk påvirkninger og mange symptomer senere.
Frederick har hjulpet mange torturofre, kvinder, mænd, børn der har oplevet ting de helst ville glemme for ”følelserne” var alt for voldsomme til at blive nævnt. I dag er det lige så let, at tale om som en hvilken som helst konversation. En exceptionel lettelse sådan, at blive mental befriet og så så hurtigt overstået. – Men alle de ting i livet som de alle nu nyder det varmer nu sjælen, at tænke på.

Vorter forsvandt via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi